Aalborg KøreSkole (​Dansk Køre & Førstehjælps Skole) Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestod første gang! Jørgen gav en rigtig god introduktion til køretøjet og til de forskellige udfordringer der kunne opstå til prøven. Gode råd til områder du skulle være særlig opmærksom på - h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørelærerne er fantastisk. Man får fremragende og let forståeligt teorilektioner. Samt er kørelektionerne på elevens niveau, Jørgen er specielt godt til at lære fra sig og give god råd til ens kørse... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Velkommen og mange tak for din interesse i vores køreskole. Hvis du leder efter et sted at tage dit kørekort i Vejgaard i Aalborg eller Gandrup, så er du kommet til det rigtige sted!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

34 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestod første forsøg

Jeg tog et turbohold til kørekort til bil og bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og det var en virkelig god oplevelse hos Dansk Køre og Førstehjælpsskole. Jørgen Guldhammer var rigtig god til at forberede mig på køreprøven og på de mest uheldige scenarier, man kunne risikere at komme ud for til køreprøven. Kan klart anbefales.

23 september 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har været en super god oplevelse at…

Det har været en super god oplevelse at tage kørekort ved Aalborg drive bestået teori og køreprøve i første forsøg. Jeg har haft Arash til teori det har været spændende og sjove hver gang. Jeg har køret med Bettina dette har også været hyggeligt og lærer rigt. Der har været god humor igennem hele processen på Aalborg drives turbo hold fra start til slut har det taget 7uger.

4 augustus 2026

Jeg bestod første gang!

Jeg bestod første gang!
Jørgen gav en rigtig god introduktion til køretøjet og til de forskellige udfordringer, der kunne opstå til prøven. Jeg kan varmt anbefale ​Dansk Køre & Førstehjælps Skole)
aalborg-koereskole.dk

30 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog trailer kørekort her

Jeg tog trailer kørekort her, de får mine bedste anbefalinger. Min kørelærer var meget professionel og har bare styr på det hele og var god til at lære fra sig.

16 juni 2026

Meget tilfreds!

Jeg har været meget tilfreds med mit forløb med B/E kørekort. God service både fra kørelærer og kontoret! Kan varmt anbefales👍🏼

15 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kørekort med gennemsigtighed og faglighed!

Har netop afsluttet mit forløb som førstegangserhverver af Kat. B og jeg må bare sige at det har været en fornøjelse. Jeg er gået lige igennem begge prøver takket været både Patrick og Jørgen der har bidraget med konkrete råd og vejledning. Der er en fornemmelse af gensidig respekt og man føler sig virkelig tryg i deres hænder. Lige så vel som at de siger tingene ligeud er der også plads til at man selv kan gøre dette og det gør bare læringsmiljøet langt mere givende. Kan på aller højeste anbefale at tage kørekort her!

2 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog bil kørekort hos Aalborg…

Jeg tog bil kørekort hos Aalborg køreskole.
Jørgen er god til at få en til at falde til ro og fortælle hvad man gør forkert også hvad man gør godt. Jørgen er god til at snakke i bilen under kørslen, som jeg synes er en hjælp

Tak for de gode snakke under kørslen Jørgen .

Kan kun anbefale at tage kørekort hos dem.

24 april 2026

Kat b kørekort

Jeg tog kørekort (kat. B) her, og jeg startede virkelig med at være ret skrækslagen. Men måden de underviser på gjorde, at jeg hurtigt blev mere rolig og tryg bag rattet.

Jeg havde brug for nogle ekstra køretimer i manuelt gear for at få styr på koblingen, og det blev håndteret på en virkelig god måde. Det blev forklaret roligt, og jeg fik at vide, at det er helt normalt – og ikke noget man skal se som en fiasko. Det gjorde en kæmpe forskel for min selvtillid.

Stor tak for jeres tålmodighed, støtte og måde at lære fra jer på. Jeg følte mig virkelig godt hjulpet hele vejen igennem!

22 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var et dejligt undervisningsforløb…

Det var et dejligt undervisningsforløb jeg har været i gennem hos Jørgen Guldhammer i forbindelse med erhvervelse af et trailer kørekort. Konseptet var vel tilrettelagt kørrtimerne var krydret med små finesser og goderåd, der er værd at tage med sig. Jeg kan på det varmeste anbefale Køreskole, den fortjener en topplacering.

21 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har haft en virkelig god oplevelse…

Vi har haft en virkelig god oplevelse…
Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Dansk køre- og førstehjælpsskole. Min søn har netop fået sit kørekort og bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg!

Kørelæreren er yderst kompetent, professionel og samtidig rigtig god til at møde de unge mennesker i øjenhøjde. Stemningen har været tryg, motiverende og positiv hele vejen igennem, og det har gjort en stor forskel for min søns selvtillid bag rattet.

Kan varmt anbefales til andre, der ønsker et seriøst og samtidig behageligt forløb.

20 maart 2026

Jeg tog BE kørekort

Jeg tog BE kørekort. Meget nemt og gnidningsfrit. Jørgen er en fantastisk kørelærer og hele processen er kørt hele uden problemer.

25 februari 2026