Jeg tog et turbohold til kørekort til bil og bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg, og det var en virkelig god oplevelse hos Dansk Køre og Førstehjælpsskole. Jørgen Guldhammer var rigt... Toon meer
Har netop afsluttet mit forløb som førstegangserhverver af Kat. B og jeg må bare sige at det har været en fornøjelse. Jeg er gået lige igennem begge prøver takket været både Patrick og Jørgen der har... Toon meer
Jeg bestod første gang! Jørgen gav en rigtig god introduktion til køretøjet og til de forskellige udfordringer der kunne opstå til prøven. Gode råd til områder du skulle være særlig opmærksom på - h... Toon meer
Kørelærerne er fantastisk. Man får fremragende og let forståeligt teorilektioner. Samt er kørelektionerne på elevens niveau, Jørgen er specielt godt til at lære fra sig og give god råd til ens kørse... Toon meer
Velkommen og mange tak for din interesse i vores køreskole. Hvis du leder efter et sted at tage dit kørekort i Vejgaard i Aalborg eller Gandrup, så er du kommet til det rigtige sted!
Jørgen Guldhammer er simpelthen den…
Jørgen Guldhammer er simpelthen den bedste kørelærer man kunne ønske sig.
Min datter startede ved en anden kørelærer. Som kun var ude på at ødelægge min datter psykisk. Efter hun havde dumpet hendes teori prøve for 3 gang. Valgte vi at skifte kørelærer til Jørgen Guldhammer. Han var der simpelthen hele vejen igennem. Hun både bestod teori og køreprøve i første forsøg.
Da hun skulle til køreprøve igår fredag den 21/3-25. Var han så god til at fjerne alt hendes nervøsitet. Han har været der for hende hele vejen igennem.
Jeg kan absolut kun anbefalede Jørgen Guldhammer.
Super god køreskole
Super god køreskole, især med de ekstra teori undervisninger som er givet gratis med.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole, som får de varmeste anbefalinger.
Bedste køreskole
Vildt god køreskole vis der wr noget man har brug for hjælp til kan man bare spørge og så for man en kort forklaring som bare for det til at lyde som det nærmeste i verden
Lige kort gode priser, gode biler, gode lære