Ab-in-den-Urlaub-Deals.de Reviews

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Nooit meer boeken bij ab in den urlaub

Bij het boeken zijn ze vriendelijk en behulpzaam. En zodra er problemen zijn .schuiven ze het af op de reisorganisatie. Wij hebben een reis naar Egypte geboekt . 13 dagen 12 nachten maar door een vlucht wijzeging.gaat de vlucht op een andere tijd .op.de 13 dag .dus we hebben dan 1 nacht geen hotel kamer .
En toen kwamen de problemen. Toen werd het moeilijk met ab in den urlaub. Het is een zeeeer slechte organisatie en inderdaad lees alles goed door

26 juli 2025

Oplichters

Oplichters, boek hier niet. Ze vallen je lastig met bedragen die je moet betalen waarvoor je niet hebt getekend of hebt geboekt. Nergens op te bereiken maar wel continue mailen met wat we moeten betalen. Slecht!!!!!

19 november 2023

Waaaaaaardeloos bedrijf oplichters zijn…
Waaaaaaardeloos bedrijf oplichters zijn het. Lees precies hetzelfde zonet wat mij ook is overkomen. Op de website geprobeerd reis te boeken gegevens ingevuld en toen de reis niet afgerond omdat je met creditcard moest betalen! Ergens anders reis geboekt via een Nederlandse bedrijf ( alles goed verlopen) en krijg ik in me mail dat ik de reis bij hun geboekt heb en moet betalen 1990€!
Terwijl ik de website weggedaan heb en niet meer naar omgekeken! Vervolgens gemaild en als antwoord o u hebt de reis bevestigd en u moet een annuleringkosten van 1880€ betalen! Ze zijn helemaaaal gek daar! Als je bij hun op de website kijkt en gegevens invult zonder te bevestigen heb je blijkbaar al een reis geboekt! Inmiddels incasso gekregen! Die uiteraard niet betaald gaan worden want dit zijn oplichters! Pas op mensen!

7 november 2023

Té slecht!

Eenmaal geboekt mmv een vriendelijke medewerker werden we verder in de steek gelaten. Ab-in-den-Urlaub geeft aan:"U kunt ons altijd bellen"! Achteraf extra telefoon kosten €182,00 . Call-center???
Werden onze vele extra zeer duidelike mailties wel serieus gelezen? Al bij al na vele verzoeken geen medewerking c.q. oplossing op onze vraag: graag uw medewerking om hondje mee te boeken! Beloofde terugbel- afspraken vonden niet plaats!
Nooit geen boeking meer bij deze stress-gevende 'organisatie':
Ab -in-den - Urlaub! T.C.T. van Rutte

22 april 2023

Absoluut geen aanrader

Er ging veel te veel mis.
Eten nooit warm
Geen minibar of koelkast op je kamer.
Geen koffie of thee gelegenheid op je kamer.
Kamers zijn zeer gedateerd en het hele hotel heeft echt een modernisering nodig. Verf bladert vd deuren en alles is verouderd.
Dit hotel is niet meer dan 3 sterren waard en zeer zeker niet de prijs die wij ervoor betaald hebben, kortom geen aanrader en nooit meer!

Je zit hier als Nederlander alleen maar tussen Duitsers.
Alles is duitsgeralateerd.
Niemand van het personeel behalve de receptie spreekt Engels of Duits!
Animatie alleen gericht op Duitse toeristen en alles in Duitse taal.
Badlakens alleen te verkrijgen onder betaling van borg.

13 februari 2023

Inmiddels een rekening van 5500 voor…

Inmiddels een rekening van 5500 voor storneren gekregen , om te huilen dat deze maatschappij nog mag bestaan , totaal niet meegedacht voor een oplossing en niet te bereiken , zeer zeer onvriendelijk personeel , een standaard , niet menselijk antwoord. Dat dit reisbureau nog mag bestaan is een schande.
Ik hoop vele mensen te waarschuwen op deze manier

15 augustus 2022

Zeer slechte communicatie bij ab in den…

Zeer slechte communicatie bij ab in den urlaub!! Ze zeggen dan dat ze dan zelf binnen de 15min terug contact gaan opnemen met je maar ik ben ondertussen al 15 dagen aan het wachten! Op mail reageren ze al helemaal niet! Weg blijven bij deze organisatie en liefst zo ver mogelijk!!

14 augustus 2022

we voelen ons erg bedrogen!
In deze coronatijd gevraagd of we kosteloos kunnen annuleren en duidelijk aangegeven dat het een vraag betreft en geen annulering van onze reis eind mei naar Gran Canaria. Kregen reactie dat we binnen aantal dagen moesten aangeven of we wilden annuleren of niet. Wederom aangegeven NiET te willen annuleren (€ 625,= aanbetaald). Niets gehoord totdat we zomaar een rekening kregen voor € 625,=. Inmiddels heeft men zomaar onze reis op annuleren gezet! We voelen ons enorm bedrogen omdat we a. alleen een vraag stelden, b. 3x hebben aangeven niet te willen annuleren en c. zelfs al hadden we nu willen annuleren dan was t in dit stadium 25% van de reissom geweest, te weten € 390,=! Wat voelen wij ons opgelicht!

Helaas zien we dat deze melding van de eigen website wordt verwijderd en dat men hier niet op reageert, wat een bedrijf, vanuit een zolderkamertje lijkt het wel!

10 mei 2020
Reviews in alle talen tonen. (617 reviews)