Banner for ABAX AS

TrustScore 4.5 uit 5

4,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Grei... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjørebok: Har virket feilfritt siden anskaffelse i 2019. Ikke én feil adresse, registrering av bomstasjon trekk eller annet. Super-enkel å bruke for både private og jobb-turer. Kundeservice: Rask... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telematicadienst
  2. Softwarebedrijf

Over ABAX AS

Geschreven door het bedrijf

Forenkle administrasjonen av flåte, utstyr og maskiner

Hvorfor velge ABAX?
ABAX hjelper bedrifter med å spare tid, kutte kostnader og overholde regelverk med én smart, brukervennlig plattform for flåte- og utstyrsstyring – betrodd av tusenvis over hele Europa.

Smart sporing gjort enkelt
Spor og administrer kjøretøy, maskiner, verktøy og feltarbeidere – alt fra én og samme plattform. Ingen profesjonell installasjon kreves.

Betrodd av tusenvis
Over 500 000 eiendeler er allerede koblet til ABAX. Fra bygg og logistikk til energi og service – våre kunder drar nytte av:
  • Redusert administrasjon og papirarbeid
  • Raskere og mer effektiv drift
  • Bedre etterlevelse av regelverk og rapportering
  • Støtte for ESG- og bærekraftsmål

Beviste resultater
Bedrifter på tvers av flere bransjer ser avkastning (ROI) fra dag én med ABAX. Rull ned for å se hvorfor kundene våre gir oss høy vurdering.

Kom i gang
Oppdag hvordan ABAX kan fungere for din bedrift. Besøk abax.com/no eller ring 22 22 22 99 i dag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oversikt på en enkel måte

Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere ikke får full score, er at systemet taklet ikke at jeg både er sjåfør og admin. Altså samme telefonnummer og mail adresse.
Nå logges alle turene mine og jeg korrigerer hva som er næring og privatkjøring på telefonen. Enkelt og greit. Gleder meg til å få besøk av skatteetaten.

2 augustus 2023

Hei,

Veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med kundesenteret vårt. Vi setter alltid pris på slike tilbakemeldinger! Du kan ha samme e-post og telefonnummer på begge brukere, det som må være annerledes er brukernavn. Dette må være unikt, for å kunne skille mellom rettigheter og tilganger.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Karina er Super god hver gang jeg…

Karina er Super god hver gang jeg fucker opp i at gjøre nået, så alt bare lyser rødt. Super service på telefonen jeg er super fornøjet 👌🏾😊

20 oktober 2023

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en hyggelig tilbakemelding. Vi jobber kontinuerlig med å kunne gi god kundeservice, så det er fint å høre at du er fornøyd :)

God mann på tråden

19 oktober 2023

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Få problemer bortsett fra litt med noe…

Få problemer bortsett fra litt med noe innlogging. Ellers veldig bra

30 september 2023

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding, godt å se at du er fornøyd. Hvilke problemer har du støtt på? Kan du ta kontakt med vårt kundesenter, så hjelper vi mer enn gjerne!

Perfect customer service

Perfect customer service. Mario is 5 star employee. A pleasure to talk to and always helpfull and polite

5 oktober 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk fort svar på det jeg lurte på og…

Fikk fort svar på det jeg lurte på og de løste problemet fort. Topp opplevelse.

20 september 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god kunde service!

15 september 2023

Works smooth

Works smooth, great customer-service

18 augustus 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjempegod service av kunnskapsrik…

Kjempegod service av kunnskapsrik support.

9 augustus 2023

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

HOLD JER FRA DETTE FIRMA!!!!!

HOLD JER FRA DETTE FIRMA!!!!!
De sender en regning men aldrig produktet

5 juli 2023

Kære Casper

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse. Hos ABAX bestræber vi os på at give alle vores kunder en god oplevelse og service.

Når din ordre er modtaget og klargjort til sending, sendes der automatisk en faktura på dit abonnement, som er i henhold til vilkårene i kontrakten du indgik med os.

Din bestilling blev håndteret af vores fragtleverandør Mandag d. 3 Juli på vores lager, og levere til dig blot 4 dage senere. Det er selvfølgelig beklageligt vi ikke kunne give dig bedre information om hvor din pakke befandt sig da du ringede ind til vores kundecenter. Dette tager vi selvfølgelig med dem, så vi kan give nøjagtig og god information til vores kunder.

Skulle du have yderlige spørgsmål eller andet, må du meget gerne tage kontakt til os igen.

God dag,
Hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask løsning fra eminent kundeservice.

30 juni 2023

Hej

Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive en hyggelig tilbagemelding. Vi arbejder kontinuerligt med at give god kundeservice, så det er godt at høre at du er tilfreds 😊

Med venlig hilsen

Abax Danmark

Fungere veldig bra.

25 mei 2023

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ønsker at det kan føres opp signatur…

Ønsker at det kan føres opp signatur felt, som kommer opp på skjema, ved innlevering.

8 februari 2023

Hei,

Takk for tilbakemelding, vi legger dette inn som et forbedringsforslag. Vi har signaturfelt i appen ABAX Driver, dersom dette kan være til hjelp?

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk kjapp respons på chat fra Daniel

Fikk kjapp respons på chat fra Daniel. Han en lett forståelig veiledning på hva jeg måtte gjøre for å gjennomføre mitt spørsmål.

23 mei 2023

Abaxen brukes som timeliste

Abaxen brukes som timeliste. utrolig bra

12 mei 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget brukervennlig og god kundeservice…

Meget brukervennlig og god kundeservice som svarer raskt

10 mei 2023

Norges råeste kundeservice

Norges råeste kundeservice?

Enda ikke ringt hit uten å få svar på det jeg lurer på, og det lengste jeg har ventet måles i sekunder ikke i minutter!
Pratet med Mario ved flere anledninger og denne mannen kan kundeservice
Takk!

17 april 2023

Bra kundebehandling

3 maart 2023

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.