Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kjørebok: Har virket feilfritt siden anskaffelse i 2019. Ikke én feil adresse, registrering av bomstasjon trekk eller annet. Super-enkel å bruke for både private og jobb-turer. Kundeservice: Rask... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Hammergata 20, NO-3264, Larvik, Noorwegen
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Imøtekommende kundeservice som løste problemet mitt kjapt.

Antwoord van ABAX AS
Det var en hyggelig person og fikset problemet med engang

Antwoord van ABAX AS
Raskt svar på tlf, flott rettledning og fantastisk kundeservice. Rett og slett hyggelig og imøtekommende service fra A til Å👍

Antwoord van ABAX AS
Fantastisk kundeservice, enkel navigering og lett at finne frem.

Antwoord van ABAX AS
Rask svartid og hyggelig kundebehandler.

God tid og god forståelse av produktet .24 timers servise er fantastisk

Antwoord van ABAX AS
Enkelt å bruke, og nøyaktig.
Jeg kjører privat bil i jobben og har installert Abax.
Nå måneden er slutt, henter jeg ut en komplett kjørebok.
Fantastisk..

Antwoord van ABAX AS
Hyggelig besøk av Kritian i dag ifb med installasjon av elektronisk kjørebok.
Veldig god service og oppfølging 😀

Antwoord van ABAX AS
Kristian var hos oss og han installerte i bilene våre og hadde en god gjennomgang med meg på kontor for å vise hvordan appen og abax systemet funket. Veldig fornøyd og kjæmpe hyggelig kar.

Antwoord van ABAX AS
Grei og rask kontakt med support, kompetent medarbeider, forsto uten problem hva jeg ønsket, fikk svar. Utmerket😊

Antwoord van ABAX AS
Tragisk i bruk, feil takster som ikke kan rettes.
Var tydelig på hva jeg var ute etter.
Måtte vente 4 uker på oppgjøret.

Antwoord van ABAX AS
Veldig god hjelp, og ble kontaktet raskt tilbake vi sendte henvendelse!

Antwoord van ABAX AS
Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Greit med chatten, hjalp veldig. Det er vel de der som redda kundeforholdet vårt. DET må dere videreformidle.

Antwoord van ABAX AS
God hjelp til å komme igang, oversiktlig produkt

Antwoord van ABAX AS
Servceminded, ringer før han kommer, får jobben gjort.

Antwoord van ABAX AS
Super trivelig montør, meget god kommunikasjon og veldig hjelpsom/dyktig. Har bare godt å si om Christian og ABAX!

Antwoord van ABAX AS
Lees meer over geverifieerde reviews.