Absolutkaffe Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leverer altid varen til dagen efter og kaffen er rigtig god. Har bestilt fra Absolutkaffe on/off i flere år, og det er kvalitetskaffe til en overkommelig pris. Kan anbefales.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beställde den 1 Mars kl 10:04 Har nu paketet hemma hos mig i Stockholm den 3 Mars kl 12:27. Samtliga produkter var med, Välpaketerat, samt de hade dessutom skickat med en liten glad överaskning Ett p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte en Brita kande og tilhørende filtre hos Absolut Kaffe. Efter at have modtaget kanden og taget den i brug, kunne jeg konstatere ved målinger, at kun en meget lille del af kalken blev fjernet.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skriv en henvendelse omkring et produkt, som blev besvaret hurtigt og fyldesgørende, selv samme dag fik jeg bestilt kaffen. Dagen efter var det klar til afhentning ved den lokale købmand. Da j... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fast delivery, good prices, excellent service

Fast delivery, good prices, great products and excellent service.
They are extremely helpful and service minded when you call the shop. I am very happy with my purchases and I will surely shop at absolutkaffe again.

12 juli 2018

Service er helt i top!

Noget af den bedste service, jeg længe har oplevet. En fejllevering blev rettet og kompenseret på én enkelt dag med personlig undskyldning. Virker til at være en af de få butikker, der stadig er tæt på og tænker på sine kunder og sit brand. Håber på det bedste for jeres super koncept fremover!

27 juni 2018

Super kaffe!!

Super kaffe, lynhurtig levering! Har handlet hos absolut kaffe flere gange, og købt både plejeprodukter, samt deres friskristede kaffebønner, jeg handler ikke kaffe andetsteds fremover!!

16 juni 2018

Lynhurtig opretning på fejllevering

Jeg bestilte og betalte for en kaffetragt i porcelæn, men fik desværre leveret en i plastic. Stor frustration, da det var til min søn, som jo glad og intetanende lukkede pakken med den forkerte tragt op. Fejlen blev dog lynhurtigt rettet, og allerede næste dag havde vi den korrekte vare. Inklusive en pakke kaffe. Tusind tak 👍

8 juni 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte 4 poser kaffe ved Absolutkaffe. Jeg fik en rigtig god service, og en virkelig hurtig levering. Jeg bestiller helt klart min kaffe i fremtiden, hos Absolutkaffe da udvalget også er i top.

1 mei 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par varer

Jeg bestilte et par varer - allerede inden der var gået et døgn, var de fremme på mit lokale posthus. Jeg havde et spørgsmål til en vare, som ikke levede 100% op til min forventning. Jeg blev ringet op, vi fandt en løsning, og jeg blev kompenseret med gratis kaffe, som er på vej med posten. Det er bare totalt god service :-)

27 april 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En helt igennem fantastisk butik

En helt igennem fantastisk butik.

Jeg er gået i "økologi-fælden" og skrev derfor til dem om min favorit ikke-økologiske kaffe mon kunne fåes i en økologisk udgave.

20 minutter senere fik jeg et svar (endda i weekenden) og jeg må sige, at kaffen er langt bedre end den jeg tidligere drak - nu er den bare økologisk.

Levering er superhurtig - jeg kan slet ikke rose dem nok!

Tak!

17 april 2018

Hurtig levering hver gang

Har bestilt vandfilter og plejesæt til min kaffebrygger 5 gange nu ved Absolutkaffe.dk. Forløbet omkring bestilling og levering har været hurtigt og smertefrit hver eneste gang. Så jeg kan varmt anbefale at handle her.

10 april 2018

Fin og hurtig levering

Den 12/1 2018 bestilte jeg en peberkværn hos Absolut kaffe. Det var det billigste sted jeg kunne finde lige netop denne peberkværn, og levering og betaling gik helt smertefrit.

3 april 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varerne dukker op dagen efter de er bestilt, præcis som de skal, ved en ordentlig net butik.
Jeg kigger tingene igennem og opdager at der mangler en enkelt ting.
Da jeg skriver til dem lørdag eftermiddag, regner jeg med at der kommer et svar i løbet af mandagen, MEN NEJ.
5 minutter efter er der et svar, en undskyldning og en ny vare på vej.
Absolut ikke sidste gang jeg handler her....

24 maart 2018
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode priser og utrolig hurtig levering

Jeg bestilte et par forskellige produkter hos Absolutkaffe torsdag eftermiddag, og fredag formiddag var de leveret. Samtidig har jeg chattet med firmaet angående produkter, hvor jeg hurtigt fik svar retur. Alt i alt en super oplevelse.

23 maart 2018

Virkelig god service

Virkelig god service!

Der var desværre en kaffesirup, der var gået i stykker under levering, men efter at have talt med en medarbejder i to minutter, var der allerede afsendt en ny pakke!

19 maart 2018