Fantastisk at få sit corian bord repareret. Yderst professionelt og elegant udført. Til aftalt tid og pris. En glad kunde.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjælp og professionel montering. Endnu engang tak til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Interiør Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service går op i en højere enhed. Vi har fået lavet en lidt kringlet bordplade inklusive va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kontaktede Dansk Interiør Design , da jeg skulle have opfriskede mine corian bordplader. Kæmpe ros her fra :0) Alle aftaler overholdt og økonomien holdt. Mvh Dennis Thun
Bedrijf heeft geantwoord
Dansk Interiør Design producerer alverdens kvalitetsløsninger i Corian® samt skabe til køkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan også købe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider; værdier, som er vigtige for os, og som, vi tror på, gør en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, håndvaske; sågar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi servicerer også din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af både små og større skader. Dansk Interiør Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPont™'s retningslinjer.
Industrivej 20, 4990, Sakskøbing, Denemarken
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Dansk Interiør Design
Jeg har haft en fin oplevelse og service med Dansk Interiør Design, som altid.
Desværre kneb det gevaldigt med at få min pakke leveret af DAO.
Den var en del rundt, inden den landede i kiosken, hvor jeg skulle hente den. Men jeg mødte en lukket dør med gitter for. Ingen besked!
Nabobutikken sagde de var taget på ferie - så jeg måtte gå med forurettet sag. Så DAO, det er ikke godt nok!
I må ha’ styr på de unge mennesker i butikken!

Antwoord van Dansk Interiør Design
Alle aftaler overholdt og økonomien holdt.
Mvh Dennis Thun

Antwoord van Dansk Interiør Design
Aftaler overholdes som aftalt, pænt og ordentligt arbejde

Antwoord van Dansk Interiør Design
God service , overholdt levering , fik et meget tilfredsstillende resultat.
Kan varmt anbefale firmaet .

Antwoord van Dansk Interiør Design
Hurtigt og effektivt - de kom til aftalt tidspunkt og afleverede flotte udbedrede bordplader i køkken og bryggers.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Rigtig god service igennem hele processen, skide god kommunikation med Frederikke & de har været super behjælpelig med vores valg af bordplade! Kan kun anbefales DiDesign hvis man ønsker en ny bordplade med lækker finish & detaljer! Bo & Julie

Antwoord van Dansk Interiør Design
De kom som aftalt, svinede ikke, virkede fagligt kompetente og var flinke

Antwoord van Dansk Interiør Design
Professionel og tryghedsskabende proces både med kommunikationen, råd, opmåling, levering og montering. ALT til 5 🌠 Lige fra henvendelsen til det afleverede slutprodukt.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Hurtig levering. Meget fleksibel og imødekommende betjening, kan varmt anbefales

Antwoord van Dansk Interiør Design
Virkelig flotte møbler og bordplader. Fantastisk god kvalitet og god service.

Sublim købsoplevelse!
På alle måder en god oplevelse. Der kom hurtigt et tilbud og herefter blev der målt op og lynhurtig produktion. Varen blev leveret og monteret - alt var til UG. Virkelig servicemindede og professionelle medarbejdere og bordpladen overgår alle forventninger.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Helt utrolige søde folk og vanvittig flot arbejde🤩👌🏻

Antwoord van Dansk Interiør Design
Lees meer over geverifieerde reviews.