Dansk Interiør DesignReviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk at få sit corian bord repareret. Yderst professionelt og elegant udført. Til aftalt tid og pris. En glad kunde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjælp og professionel montering. Endnu engang tak til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Interiør Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service går op i en højere enhed. Vi har fået lavet en lidt kringlet bordplade inklusive va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede Dansk Interiør Design , da jeg skulle have opfriskede mine corian bordplader. Kæmpe ros her fra :0) Alle aftaler overholdt og økonomien holdt. Mvh Dennis Thun

Bedrijfsgegevens

1. Aanrechtwinkel
  2. Badkamerinstallateur
  3. Sanitairwinkel
  4. Keukenvernieuwer
  5. Kookwinkel
  6. Freeswerkbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Dansk Interiør Design producerer alverdens kvalitetsløsninger i Corian® samt skabe til køkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan også købe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider; værdier, som er vigtige for os, og som, vi tror på, gør en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, håndvaske; sågar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi servicerer også din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af både små og større skader. Dansk Interiør Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPont™'s retningslinjer.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rigtig god oplevelse

Virkelige søde og behagelige ansatte. Vi har ikke taget bordpladen i brug endnu. Men det ser rigtig fint ud indtil videre. Gode til at give råd og vejledning.

19 januari 2023

Antwoord van Dansk Interiør Design

Hej Alette. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det sætter vi stor pris på :-) Jeg er glad for at læse, at det indtil videre ser pænt ud hos jer, og at vi har været gode til råd og vejledning. Rigtig god fornøjelse med jeres nye Corian-bordplader - I er altid velkomne :-) Dbh Frederikke, DID

kvalitets arbejde

Fantastiks service samt en professionel tilgang til kunden

4 januari 2023

Hej Lasse
Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner - det sætter vi stor pris på ☀️ Jeg er glad for at høre, at I er tilfredse med både udført arbejde og service. I ved, at I altid er velkomne.

Rigtig god dag,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot arbejde og fantastisk service.

Vi har fået leveret og monteret en stænkplade fra Dekton med all-risk gennem DID. Virkelig god oplevelse. De er ikke kun skarpe på prisen, men giver også en eminent service hele vejen igennem. Vores projekt blev forsinket, men det var intet problem. Lars opbevarede pladen hos dem uden merpris, indtil vi var klar til at få den monteret.
DID får vores varmeste anbefalinger.

28 februari 2022

Hej Stina
Tusind-tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder rigtig meget for os! Jeg er glad for at læse, at I har haft en god oplevelse; I er altid velkomne, hvis der skulle være behov for det af den ene eller den anden årsag.

Godt nytår :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det eneste sted at handle Lars og…

Det eneste sted at handle Lars og holdet gør et fantastisk stykke arbejde, også til den helt rigtige pris👌

29 november 2022

Hej Henrik
Tusind tak for din anmeldelse, rosen og de 5 stjerner, det er vi utroligt stolte af og glade for.

Rigtig god fornøjelse med dine nye, flotte bordplader :-)

Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har købt en corian bordplade samt…

Vi har købt en corian bordplade samt backsplash i farven rain cloud. Samt levering og montering inkl alt. Vi har fået den bedste service fra start til slut og vi kunne ikke være mere tilfredse. Alt er som aftalt og firmaet har hele vejen igennem været gode til at skrive og informere om alt. Vi kunne mærke at det er et firma som gerne vil levere et ordentligt resultat og det kan vi kun sige, at vi har fået.
Vi er SÅ glæde for vores smukke bordplade til vores nye køkken og kan kun anbefale alle at bruge dette firma :-)

8 november 2022

Hej Lilly
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner, det sætter vi meget stor pris på. Jeg er så glad for at læse, at I er glade for jeres nye Corian-bordplader :-)

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis der skulle være noget.

Rigtig god jul og godt nytår til dig og dine.

Bird

Perfekt service og super levering 👍👍👍👍👍

21 september 2022

Hej Marianne,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder meget for os. Rigtig god fornøjelse med det hele :-) Du er altid velkommen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er yderst tilfredse med de gode råd…

Vi er yderst tilfredse med de gode råd og den fine vejledning, vi fik i forbindelse med vores bestilling af både corianplader og badeværelsesbordplader.
Dansk Interiør Design leverer altid den smukkeste corianvare.

10 september 2022

Antwoord van Dansk Interiør Design

Tusind tak for anmeldelsen og de 5 stjerner. Det sætter vi meget stor pris på :-)

Dygtige og professionelle

Jeg fik lavet nogle småskader på min nye corion bordplade. Stor tak til jer for profesionel og meget dygtig udbedring af skaderne - de kan ikke ses overhovedet.
I gør det sgu godt.

8 september 2022

Hej Thomas,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder utroligt meget for en mindre virksomhed som os :-) I er altid velkomne.

Rigtig god dag til jer,
Dbh Frederikke, Dansk Interiør Design

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

gode mennsker og holder deres aftaler

13 juni 2022

Hej Emil,
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Det sætter vi stor pris på :-)

Blot fordi vi er nysgerrige, og fordi vi gerne vil blive endnu bedre: hvad kunne vi have gjort anderledes for at få den sidste stjerne med?

Rigtig god weekend,

Hej Lh,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores service samt resultatet af det leverede produkt :-)

Rigtig god fornøjelse med det hele,

Hej,
Og tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det er vi utroligt glade for, at du har taget dig tid til, og vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service :-)

Rigtig god weekend,

Høj service

Høj service, alt fungerede.

2 mei 2022

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, som vi sætter stor pris på.

Rigtig god dag til dig,

Kanon godt arbejde

Kanon godt arbejde!
Lars og hans team er super serviceminded. Vi fik et godt tilbud, alt blev gjort til aftalt tid og endda et par dage tidligere.
Vil klart anbefalede DI-design.

21 april 2022

Hej Andreas,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, hvilket vi er utroligt glade for. Det er rart at læse, at I har været tilfredse med alt fra tilbud til levering/montering samt vores service.

Rigtig god eftermiddag,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fået leveret superflotte corian…

Fået leveret superflotte corian bordplader til bad, bryggers og køkken af meget grundige folk, der går op i detaljer. God kontakt til firma, hurtigt svar. Kan kun anbefale.

12 april 2022

Hej Jeanette,
Tusind tak for din anmeldelse, de 5 stjerner og de meget flotte ord. Det sætter vi rigtig stor pris på - og jeg er så glad for at læse, at du både er tilfreds med det færdige produkt, vores folk og korrespondance :-)

Rigtig god fornøjelse med det hele.

Super god oplevelse

Super god oplevelse, leverer som aftalt, kvalitet i top. Kan ikke være bedre.

11 april 2022

Hej Rene,
Tusind tak for din anmeldelse, de 5 stjerner og de fine ord. Det er vi meget taknemmelige for :-) Det er godt at høre, at det hele vejen rundt har været en god oplevelse at handle hos os.

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtig ekspedition både når man træder ind af døren, samt ens ordre.

Flot veludført arbejde,

9 april 2022

Hej Bjørn,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det sætter vi meget stor pris på :-)

Rigtig god weekend til dig,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flot arbejde

7 april 2022

Hej Svenn,
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Det sætter vi stor pris på, og jeg er glad for at læse, at du synes, det er et flot stykke arbejde, vi har leveret.

Rigtig god weekend :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut, med god rådgivning og vejledning, hurtig levering, sød og imødekommende personale, og gode priser. Vi er yderst tilfreds med forløbet og vores nye bordplade.

28 maart 2022

Hej Brian,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er meget værdsat. Jeg er glad for at læse, at forløbet har været lige så rart for jer, som det har været for os :-) I er altid velkomne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super pris, produkt og service

DID har simpelthen været så gode og hjælpsomme fra start til slut. Vi har købt køkkenbordplade samt badevask og resultatet er blevet super fint - det hele passer perfekt. Derudover har DID løbende kommet med råd omkring valg af produkter og desuden været hurtig i kommunikationen. Og så skader det jo heller ikke at det er til en super skarp pris.

Kæmpe anbefaling her fra!

21 maart 2022

Hej Anders,
Tusind tak for din/jeres anmeldelse og de 5 stjerner :-)

Jeg er glad for at læse, at jeres bordplader passer, og at både vores service og priser har levet op til jeres forventninger.

Rigtig god fornøjelse med det hele!

Alt rigtig fint

11 maart 2022

Hej Berit,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på. Du er altid velkommen :-)

Mange hilsner Frederikke, Dansk Interiør Design

Lees meer over geverifieerde reviews.