Fantastisk at få sit corian bord repareret. Yderst professionelt og elegant udført. Til aftalt tid og pris. En glad kunde.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjælp og professionel montering. Endnu engang tak til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Interiør Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service går op i en højere enhed. Vi har fået lavet en lidt kringlet bordplade inklusive va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kontaktede Dansk Interiør Design , da jeg skulle have opfriskede mine corian bordplader. Kæmpe ros her fra :0) Alle aftaler overholdt og økonomien holdt. Mvh Dennis Thun
Bedrijf heeft geantwoord
Dansk Interiør Design producerer alverdens kvalitetsløsninger i Corian® samt skabe til køkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan også købe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider; værdier, som er vigtige for os, og som, vi tror på, gør en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, håndvaske; sågar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi servicerer også din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af både små og større skader. Dansk Interiør Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPont™'s retningslinjer.
Industrivej 20, 4990, Sakskøbing, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Virkelige søde og behagelige ansatte. Vi har ikke taget bordpladen i brug endnu. Men det ser rigtig fint ud indtil videre. Gode til at give råd og vejledning.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Vi har fået leveret og monteret en stænkplade fra Dekton med all-risk gennem DID. Virkelig god oplevelse. De er ikke kun skarpe på prisen, men giver også en eminent service hele vejen igennem. Vores projekt blev forsinket, men det var intet problem. Lars opbevarede pladen hos dem uden merpris, indtil vi var klar til at få den monteret.
DID får vores varmeste anbefalinger.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Det eneste sted at handle Lars og holdet gør et fantastisk stykke arbejde, også til den helt rigtige pris👌

Antwoord van Dansk Interiør Design
Vi har købt en corian bordplade samt backsplash i farven rain cloud. Samt levering og montering inkl alt. Vi har fået den bedste service fra start til slut og vi kunne ikke være mere tilfredse. Alt er som aftalt og firmaet har hele vejen igennem været gode til at skrive og informere om alt. Vi kunne mærke at det er et firma som gerne vil levere et ordentligt resultat og det kan vi kun sige, at vi har fået.
Vi er SÅ glæde for vores smukke bordplade til vores nye køkken og kan kun anbefale alle at bruge dette firma :-)

Antwoord van Dansk Interiør Design
Vi er yderst tilfredse med de gode råd og den fine vejledning, vi fik i forbindelse med vores bestilling af både corianplader og badeværelsesbordplader.
Dansk Interiør Design leverer altid den smukkeste corianvare.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Jeg fik lavet nogle småskader på min nye corion bordplade. Stor tak til jer for profesionel og meget dygtig udbedring af skaderne - de kan ikke ses overhovedet.
I gør det sgu godt.

Kanon godt arbejde!
Lars og hans team er super serviceminded. Vi fik et godt tilbud, alt blev gjort til aftalt tid og endda et par dage tidligere.
Vil klart anbefalede DI-design.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Fået leveret superflotte corian bordplader til bad, bryggers og køkken af meget grundige folk, der går op i detaljer. God kontakt til firma, hurtigt svar. Kan kun anbefale.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Super god oplevelse, leverer som aftalt, kvalitet i top. Kan ikke være bedre.

Antwoord van Dansk Interiør Design
Fantastisk service, hurtig ekspedition både når man træder ind af døren, samt ens ordre.
Flot veludført arbejde,

Antwoord van Dansk Interiør Design
Super service fra start til slut, med god rådgivning og vejledning, hurtig levering, sød og imødekommende personale, og gode priser. Vi er yderst tilfreds med forløbet og vores nye bordplade.

Antwoord van Dansk Interiør Design
DID har simpelthen været så gode og hjælpsomme fra start til slut. Vi har købt køkkenbordplade samt badevask og resultatet er blevet super fint - det hele passer perfekt. Derudover har DID løbende kommet med råd omkring valg af produkter og desuden været hurtig i kommunikationen. Og så skader det jo heller ikke at det er til en super skarp pris.
Kæmpe anbefaling her fra!

Antwoord van Dansk Interiør Design
Lees meer over geverifieerde reviews.