Dansk Interiør DesignReviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk at få sit corian bord repareret. Yderst professionelt og elegant udført. Til aftalt tid og pris. En glad kunde.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi handlede hos DID da vi byggede nyt hus. Hele huset fik Corian bordplader samt vaske - og vi har bestemt ikke fortrudt dette! God service, hjælp og professionel montering. Endnu engang tak til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan på det varmeste anbefale Dansk Interiør Design, hvor meget konkurrencedygtige priser og fortrinlig service går op i en højere enhed. Vi har fået lavet en lidt kringlet bordplade inklusive va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kontaktede Dansk Interiør Design , da jeg skulle have opfriskede mine corian bordplader. Kæmpe ros her fra :0) Alle aftaler overholdt og økonomien holdt. Mvh Dennis Thun

Bedrijfsgegevens

1. Aanrechtwinkel
  2. Badkamerinstallateur
  3. Sanitairwinkel
  4. Keukenvernieuwer
  5. Kookwinkel
  6. Freeswerkbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Dansk Interiør Design producerer alverdens kvalitetsløsninger i Corian® samt skabe til køkken, bad og meget mere. Vi er forhandler af kvalitetsvaske fra bl.a. Blanco og Lavabo, og du kan også købe din nye Quooker® hos os. Kernen i vores forretning er god service, høj kvalitet og korte leveringstider; værdier, som er vigtige for os, og som, vi tror på, gør en forskel for vores kunder. Vi kan lave bordplader, vinduesplader, håndvaske; sågar gravsten! Med Corian® er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi servicerer også din Corian®-overflade, fx oppudsning af bordplader og reparation af både små og større skader. Dansk Interiør Design er certificeret producent af Corian®, hvilket er din sikkerhed og garanti for, at vi har materialekendskab og arbejder inden for DuPont™'s retningslinjer.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Godt produkt

Godt produkt, god kvalitet, god kundeservice og levering til aftalt tid.
De bedste anbefalinger herfra.

10 maart 2025

Hej Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det sætter vi utroligt stor pris på - og vi er glade for, at du er tilfreds med det færdige produkt, kvalitet og service.

Du er altid velkommen.
Med ønsket om en rigtig god dag ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Højt serviceniveau og god kvalitet

Tryg og professionel proces med stort engagement fra Lars og hans medarbejdere.

20 januari 2025

Antwoord van Dansk Interiør Design

Kære Edo! Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder meget for os. Jeg er glad for at høre, at I har haft en god oplevelse og er tilfredse med resultatet. I er altid velkomne. Med ønsket om en rigtig god weekend ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt udført service på vores…

Perfekt udført service på vores corianbordplade til aftalt pris og tidspunkt, samt god kommunikation op til arbejdets udførelse.
Vender helt sikkert tilbage, skulle behovet opstå.

6 maart 2025

Antwoord van Dansk Interiør Design

Kære Carsten! Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner, det er vi meget glade og taknemmelige for. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med service både bordplade- og kommunikationsmæssigt :-) Du er altid velkommen. Rigtig god weekend ☀️

Super fin service

Super fin service, alt er bare i orden

14 januari 2025

Antwoord van Dansk Interiør Design

Kære Vibeke. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er vi meget taknemmelige for. Jeg er glad for at høre, at I har været tilfredse med servicen og at resultatet er i orden.
I er altid velkomne.

Rigtig god weekend ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvem skal lave din Corian bordplader

Ifm nyt køkken skulle vi finde leverandør af Corian bordplader, der er mange om buddet, mange input, nogle mere forvirrende end andre. Efter en særdeles professional mail korrespondance med Frederikke, der fangede en del små fejl i mit fremsendte materiale, fik det rettet og fremsendt et tilbud.
Fik lavet en aftale om opmåling 'on location' og levering/montering af pladerne inden for 10 dage. Jeg må sige at Lars og hans team ikke går op kompromis på nogle måder. Efter ca 2,5 time kørte de og efterlod et rent køkken med den fineste bordplade med en Blanco antracit vask planlimet, hvilke ikke er noget der udfører normalt, men det kan jeg kun anbefale for det spiller maks. Hvis nogen skal vælge leverandør af Corian så vælg di-design.dk

11 oktober 2024

Hej Per

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os, at du har været tilfreds med forløbet og er glad for slutresultatet. Tak for godt samarbejde 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektive og professionelle i enhver henseende

Dansk Interiør Design svarer hurtigt på forespørgsler og er effektíve og professionelle når de kommer ud til opgaven.

14 november 2024

Hej Interbrands Denmark Wines & Spirits

Tusind tak fordi du ville give os en anmeldelse og for de 5 stjerner, det er vi utroligt glade for. Det betyder meget for os, at du synes, det har været et effektivt og professionelt forløb - tak for samarbejdet. Du er altid velkommen 😊

Rigtig god dag.

Bordplade/vask i badeværelse

Super flot slutresultat

29 oktober 2024

Hej Bo

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder meget for os. Jeg er glad for at høre, at I er glade for slutresultatet med jeres nye Corian-bordplade med integreret vask til jeres badeværelse 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

alt perfekt fra bestilling til levering

Super søde medarbejdere.
Effektiv kommunikation. Nem bestilling. Rimelige priser.
Levering til tiden i perfekt kvalitet. Vi har benyttet firmaet før og vil gøre det igen.

28 november 2024

Hej Finn

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med forløbet, servicen, prisen og det færdige resultat.

I er altid velkomne 😊

Stor anbefaling til DID

Stor anbefaling til DID, fra første kontakt med Lars og Frederikke har det været en meget positiv oplevelse.- dette firma sætter kundeservice højt,og løser problemer der opstår såsom lånebordplade med vask pga forsinkelse i levering. Troværdighed, proffesionalisme samt kunden i fokus. Vi handler gerne med jer igen.

15 november 2024

Hej Henriette

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os, da vi netop går højt op i de ting, du nævner. Tak for din tålmodighed i processen. Du er altid velkommen 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super flot produkt og venlig service

Super flot produkt og venlig service! Kan varmt anbefale dem, de kan sgu deres håndværk

9 oktober 2024

Antwoord van Dansk Interiør Design

Hej Frederik. Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rare ord; det betyder rigtig meget for os! Tak for godt samarbejde. Med ønsket om en rigtig god weekend 😊
Venlige hilsner Frederikke, Dansk Interiør Design

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk produkt og ekstraordinær god…

Fantastisk produkt og ekstraordinær god service.
Vi har modtaget de flotteste bordplader fra Dansk Interiør Design. Vi har kun rosende ord at sige. Tak for god vejledning, fremragende service fra alle ansatte, fantastisk kvalitet og hurtig levering. Tak.

25 september 2024

Hej Laila

Mange tak for jeres flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os. Tak for godt samarbejde, det har været en fornøjelse, og rigtig god fornøjelse med jeres nye, flotte køkken og Corian-bordplader 😊 I er altid velkomne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service

Jeg havde desværre fået lavet et stort hak i min Corian-bordplade, som Dansk Interiør Design hjalp med at få fikset samt oppudsning af samtlige bordplader og vask.
Jeg siger mange tak for super god og hurtig service, venlige montører og flot udført arbejde.

30 oktober 2024

Hej Karoline

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner, det betyder meget for os. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med det udførte arbejde 😊 Du er altid velkommen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flot udført slibning af borde

Flot udført slibning af vores borde og meget imødekommende og dygtige medarbejdere - vi bruger meget gerne DI- design igen

14 oktober 2024

Hej Birgit

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder mig at høre, at I er tilfredse med det udførte arbejde, og det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse med vores montører 😊

I er altid velkomne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionelle folk der efterbehandlede…

Professionelle folk der efterbehandlede vores køkkenbord og optimerede det bedre end bordpladen var leveret fra fabrikken.

23 augustus 2024

Antwoord van Dansk Interiør Design

Hej Tonny. Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg er glad for at læse, at I er tilfredse med den udførte oppudsning af jeres bordplade. I er altid velkomne.
Rigtig god dag ☀️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og hurtig levering

Super service og hurtig levering. Kan varmt anbefales :-)

12 augustus 2024

Antwoord van Dansk Interiør Design

Hej Emma! Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Det sætter vi stor pris på ☀️

Meget professionelt

Hele processen fra bestilling til opmåling og montering kørte problemfrit og effektivt. Stor anbefaling herfra :-)

30 mei 2024

Hej Hans-Jørgen
Tusind tak for de 5 stjerner og de pæne ord. Det er vi meget taknemmelige for. Du er altid velkommen.
Rigtig god dag,

Super god vejledning

Super god vejledning, super søde mennesker, man er altid velkommen.

Og vi endte med at købe bordpladen der,
efter utallige overvejelser hvilken bordplade vi skulle vælge.

🤩- De ef nogle stjerne i dette firma👍

11 juni 2024

Hej Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner - det sætter vi meget stor pris på. Jeg er glad for at høre, at I har følt jer velkommen her - det er I altid 😊 God fornøjelse med jeres nye bordplader.

Rigtig god sommer til jer ☀️
Dbh Frederikke, Dansk Interiør Design

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig flot resultat og god oplevelse!

Vi er meget tilfredse med forløbet og rigtig glade for vores nye badmøbel med fingertappede egetræsskuffer og corian bordplade. Det er bare lækkert udført og med en flot finish, og til en meget konkurrencedygtig pris. Handler gerne hos DI-Design igen.

30 januari 2024

Hej Rasmus

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder meget for os! Jeg er glad for at læse, at både badmøbel og bordplader lever op til dine forventninger. Du er altid velkommen!

Rigtig god dag til dig og dine,
Dbh Frederikke, Dansk Interiør Design

Yderst tilfreds

Jeg har ifm opmåling og montering af Corian bordplade i mit køkken været yderst tilfreds med Dansk Interiør Design - lige fra første kontakt.

Der er tale om god og venlig service samt professionel opmåling og montering.

Frederikke og Lars som jeg begge har været i kontakt med forstår virkelig at yde god og behagelig service.

Jeg kan varmt anbefale Dansk Interiør Design.

4 april 2024

Hej Sofie

Tusind tak for din anmeldelse, de 5 stjerner og de flotte ord - det betyder meget for os alle sammen 😊

Jeg er glad for, at du har været tilfreds med både service og ydelser, og jeg håber, du bliver glad for din nye Corian-bordplade. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der skulle opstå spørgsmål til vedligehold eller andet.

Med ønsket om en god og forhåbentlig solrig weekend ☀️
Mange hilsner Frederikke, DID

Fantastisk oplevelse

Fantastisk service og imødekommenhed. Overholder alle aftaler.

1 maart 2024

Antwoord van Dansk Interiør Design

Hej Brian. Tusind tak for din anmeldelse, de flotte ord og de 5 stjerner, det betyder meget for os.

Du er altid velkommen!

Med ønsket om en god weekend ☀️
Mange hilsner Frederikke, DID

Lees meer over geverifieerde reviews.