Voor mensen die nog een pay2d kaart hebben die nog kortstondig geldig is of mensen die het zich afvragen.. dit bedrijf bestaat niet meer en is van de aardbodem verdwenen zonder enige opmerking of be... Toon meer

Vorig jaar aangeschaft wilde geen "leen" creditcard geld opgestart voor vakantie naar Noorwegen. Je raad het al die ging door corona niet door.....geld door de ferrymaatschappij netjes terug gestort o... Toon meer

Top uitvinding, prepaid VISA kaart. gekocht voor mijn zoon, ivm problemen PayPal (geblokkeerd/verwijderd). Enkele keren gebeld, met vragen omtrent gebruik, erg netjes te woord gestaan. Zoon nu e... Toon meer

1. Betaalservice
  2. Geldwisselkantoor
  3. SEO-service

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Even nog snel online inkopen doen? Weekendje shoppen in Berlijn? Met je pay2d prepaid card heb je het betaalmiddel van nu in handen.

• Hood Street 3, NE1 6LZ, Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

• account.pay2d.nl

1,5

Zeer slecht

Pay2d? Niet today

Voor mensen die nog een pay2d kaart hebben die nog kortstondig geldig is of mensen die het zich afvragen.. dit bedrijf bestaat niet meer en is van de aardbodem verdwenen zonder enige opmerking of berichtgeving.
Uiteindelijk waren ze in zee gegaan met Paynetics als partner wat voor een tijd nog goed werkte, maar ik kreeg van Paynetics te horen dat pay2d de partnership heeft stopgezet zonder iemand in te lichten en dat iedereen ASAP hun geld moet terugvordered via Paynetics omdat het anders bij expiratie van de kaart verdwijnt.
Pay2d support bestaat niet meer.. be my guest, maar je zult daar geen antwoord ontvangen, dus gewoon bij paynetics vragen om geld van de pay2d paynetics kaart naar je bank te laten sturen.

19 juni 2024

We zijn meer dan een jaar verder en kan…

We zijn meer dan een jaar verder en kan niet bij mijn kaart. Documenten id enz opgestuurd maar nog steeds niet in orde. Stelletje oplichters. Maar wel maandelijks geld van mijn kaart afschrijven.

Zogenaamd is pay2day heel tevreden over de Bulgaarse overname en hebben ze dagelijks contact.
Nou na meer dan een jaar wachten en mijn saldo maandelijks leegtrekken zonder erbij te kunnen komen zegt genoeg. Wees gewaarschuwd!

Mijn advies wegblijven en beter een plutus, nexo en crypto.com kaart gebruiken. Dat zijn de betere opties.

Aan pay2day jullie laten jullie misleiden door die Bulgaren,want mijn documenten heb ik ook naar jullie verstuurd.

5 februari 2023

oplichters

oplichters. ik had hier een kaart, met nog geld op mijn rekening. maar nadat ik er een hele tijd niet bij kon "wegens de brexit" hebben ze mijn geld gejat onder het mom van "de uitgever van de kaart is er mee gestopt" en ik krijg mijn geld niet meer terug want het was "te weinig". ik kan wel een nieuwe kaart aanvragen om er opnieuw geld op te storten. nee dank je, mijn geld gaat niet naar deze incapabele en corrupte bende die jouw geld beheren om het zelf uit te geven. het maakt ze niet uit, maar ook jouw geld is hier niet veilig.

7 maart 2022

LET OP met deze club!

Ik zie dat ik niet de enige ben met een zeer slechte review. Na de Brexit gaan ze over naar een Bulgaarse instelling/geldverstrekker...Bulgaars....
Wil je overstappen moet hoge transactiekosten betalen, wederom weer de ID uploaden, dit keer via een of andere app waarvan je niet weet waar het terechtkomt.
Oh ja je kunt het ook mailen....en uiteraard alles geheel in overeenstemming met de AVG....papier is geduldig....
Ik zeg doe het niet en laat je account verwijderen, hoe jammer het ook is van je geld, maar ID fraude kan je veel meer gaan kosten....

17 november 2021

Nie tte vertrouwen organisatie.

Torenhoge kosten, ineens wisselen van financier, geld er daarna niet makkelijk af te halen, en maar een paar keer te gebruiken waarna je ineens extra gegevens moet geven. Niet mee in zee gaan.

28 oktober 2021

Pay2d / MyPaynetics 😲

Het riekt inderdaad naar oplichting, echt onbegrijpoelijk wat je allemaal moet doen om je eigen geld terug te krijgen en dan ook nog de bijkomende kosten.
Vorig jaar was er al een hoop gedoe met Pay2d en dit wat ze nu doen ziet er nog beroerder uit.
ik vrees het ergste.

22 september 2021

Ik onderschrijf het verhaal van JK

Ik onderschrijf het verhaal van JK. Ik heb dezelfde ervaringen.
Als je Pay2d belt, dan krijg je een bandje te horen dat je moet mailen (wat ik al eerder had gedaan). Maar je krijgt 0,0 reactie op mail (wel een ontvangstbevestiging). Ook nog een brief naar hen Pay2d gestuurd (Postbus in Den Haag). Ook daar geen enkele reactie op gehad. Ik heb al bij verschillende instanties een klacht ingediend, waaronder het KiFid. Echter kunnen zij niks doen omdat Pay2d niet bij hen is aangesloten. Ik blijf doorzoeken waar ik terecht kan, want er staat nog een saldo van meer dan 100 euro op mijn account dat inmiddels is geblokkeerd door Pay2d.
Jammer dat JK privacy gevoelige gegevens heeft gestuurd naar een onbekend bedrijf (Paynetics) in Bulgarije. Dat ga ik echt niet doen, in het kader van de AVG-wet. Ik ga nu dus verder kijken welke stappen ik nog kan en/of ga ondernemen. Hier zit totaal iets fout, riekt naar oplichterij!

31-10-2021, aanvulling:
Ook positieve berichten wil ik melden. Het heeft even geduurd, maar naar enige tijd toch nog reactie gehad. In het contact daarna heb ik alsnog grootste deel (saldo minus kosten) retour ontvangen. Rekening is nu opgeheven en voor mij is het nu afgehandeld.

20 september 2021

Ga niet in zee met Pay2d/Paynetics AD

Bij Pay2d kun je een virtuele creditcard aanvragen. Opwaarderen is eenvoudig, maar de uitgaven mislukken (heb inmiddels een creditcard van de Rabobank en die werkt prima) en je kunt je geld niet rechtstreeks terugboeken naar je eigen bankrekening. Dit is de eerste ervaring waardoor ik minder vertrouwen kreeg in Pay2d.

Op 29 juli deelt Pay2d haar klanten per e-mail en op de website mee:

"Excuses voor de late melding maar wij hebben vandaag bericht ontvangen dat de huidige pay2d kaarten na 1 augustus 2021 niet meer bruikbaar zijn!" Want: "Vanaf 29 juli 2021 starten we met de migratie naar de nieuwe virtuele Visa kaarten."

Een belangrijke mededeling op het laatste moment met veel onzekerheid over de financiële gevolgen voor de klant: een tweede ervaring die het vertrouwen geen goed doet.

De uitgever van de virtuele kaart heet Paynetics AD, "een gereguleerde e-money uitgever, met licencies in EU en de UK." In gewone mensentaal: een bank, gevestigd in Bulgarije.

Het wordt nog beter. In het bericht van 29 juli staat ook:
"Er zal dan ook een app beschikbaar zijn. De naam is MyPaynetics en is de wallet waar je pay2d kaart in zit."

Ik heb eens gekeken naar de app MyPaynetics. Om de app te kunnen gebruiken moet je akkoord gaan met bepaalde voorwaarden. Er staat dat een Sponsor (volgens de tekst: de werkgever) de nieuwe virtuele kaart in bruikleen geeft aan degene die ermee wil betalen. Ook staat er dat de werkgever de kaart kan opzeggen, de gebruiker kan dat zelf dus niet rechtstreeks doen. Dat is toch vreemd? Waarom die derde partij?

Kortom, ook de app MyPaynetics wekt geen vertrouwen.

Op mijn vraag aan de klantenservice van Pay2d over de voorwaarden, specifiek: "Hoe zit dat met de Sponsor? Ik wil de kaart op persoonlijke titel gebruiken.", krijg ik geen rechtstreeks antwoord op de vraag maar wordt de mogelijkheid genoemd van het gebruik van de app of het terugboeken van het saldo. (Overigens reageert de klantenservice van Pay2d vaak netjes via de e-mail. Heb één keer gebeld tijdens kantooruren: de lijn was dood).

Dan de laatste ervaring waardoor ik echt geen vertrouwen meer heb in Pay2d/Paynetics AD. Ik kies voor de optie van het terugboeken van het saldo: €150,- euro in mijn geval.

Je kunt verzoeken het geld terug te boeken via een formulier. Voor een overboeking van je eigen geld naar je bankrekening rekent Paynetics AD €5,- aan administratiekosten.

In het kader van KYC vereisen ze ook:
-een selfie van de kaarthouder
-een kopie van je ID-kaart
-een bankafschrift niet ouder dan 6 maanden

Ik heb alle documenten gemaild naar Card Assistance van Paynetics AD, maar heb mijn geboortedatum en het documentnummer van de ID-kaart voor de zekerheid zwart gemaakt. Mijn foto en naam zijn duidelijk zichtbaar. De selfie heb ik ook aangepast om fraude te bemoeilijken.

Vervolgens krijg ik dit als reactie:

Dear customer,

Thank you for your email and the attached documents. Unfortunately, we are unable to process your request as the form will be rejected by our compliance team for the following reason(s):-

The image of your ID card is not clear. There is blocked information.
Please make sure to provide a copy of your ID document without blocking any information on it.

Best regards,
Card Assistance team,
Paynetics

Zou u er nog vertrouwen in hebben?

13 september 2021

DEZE EMAIL ONTVING IK VANDAAG

DEZE EMAIL ONTVING IK VANDAAG. IS DIT EEN GRAP?

OVERWEEG JE EEN DERGELIJKE BANK, GA DAN NAAR N26 OF REVOLUT

DIT IS PURE OPLICHTING

TEVENS REAGEREN ZE NIET OP E-MAIL EN OOK WERKT HUN 020 NUMMER NIET HAHA. LIJKT NET EEN GROEPJE SCAMMERS MET EEN MOOIE WEBSITE

MIJN ADVIES. NIET DOEN!

Helaas heeft je account sinds de laatste 12 maanden (of meer) geen activiteiten meer vertoond; ondanks de herinnering om je account op te waarderen of een betaling te doen.

Als er geen transactie is gedaan, zoals een opwaardering of betaling, dan zal er een inactiviteitsvergoeding berekend worden van 1,50 EUR per maand.

Hou er alsjeblieft rekening mee dat de inactiviteitsvergoeding berekend zal worden totdat het saldo op je account op € 0,00 staat.

Deze vergoeding wordt gestopt zodra je account activiteit vertoont, in de vorm van een opwaardering of een betaling.

Waardeer je account op, of voer zo snel mogelijk een betaaltransactie uit, om te voorkomen dat er elke maand een vergoeding wordt afgeschreven.

Als je vragen hebt over deze e-mail geef dan de volgende code door aan de klantenservice, code: xxxx

Best regards,

Customer service team
pay2d

16 augustus 2021

Na een probleem met opwaarderen kreeg…

Na een probleem met opwaarderen kreeg ik lastig contact met de klantenservice. Na het lezen van de reviews werd ik erg achterdochtig, echter nadat ik in contact kwam met Pay2d hebben zij dit dezelfde dag nog opgelost. Ondanks het langer wachten op reactie toch een passende en professionele oplossing. Dank!

9 augustus 2021

Onbetrouwbaar.

Ik heb tot eind november 2020 Pay2d met veel plezier gebruikt. Erg duur met al die kosten, maar de kosten waren wel duidelijk en het was mijn eigen keus die te betalen. Die (te hoge) kosten nam ik voor lief voor het gebruikersgemak.

Sinds 1 december 2020 is de geldverstrekker echter afgehaakt en zou er een nieuwe komen. Sindsdien is het 1 GROOT DRAMA.

Communicatie door Pay2d?
NIHIL (ja, er staat af en toe een update op de site, maar daar moet je zelf naar zoeken, de klanten worden niet direct geïnformeerd)
Beloften gemaakt door Pay2d?
De ene belofte na de ander. Al 8 maanden (!) beloven ze dat het binnen een paar weken is opgelost.
Nagekomen beloften?
Niet 1. Geen enkele !!!
Hoewel ze zelf een hele dubieuze omslachtige manier van opwaarderen via een vage tussenrekening wellicht als het nakomen van een belofte beschouwen.
Pay2d geloofwaardig?
Na alle niet nagekomen beloften en een algemene dubieuze sluier die erover hangt (Oost-Europese bank?...): ABSOLUUT NIET.

Het betreft hier een financiële instelling. Als je ergens vertrouwen moet winnen is het wel in deze sector, waarin mensen hun geld gebruiken.
Wellicht gedreven door mijn wens terug te gaan naar hoe het was, heb ik tot mijn eigen verbazing nog iets van vertrouwen gehad dat het weer wat zou worden. Ik heb 8 maanden geduld gehad.
DAT VERTROUWEN IS VOLLEDIG WEG. Niets klopt, alles gaat fout.

Blijf weg bij Pay2d, zoek een andere prepaid card.

31 juli 2021

Heb vandaag ook de e-mail gehad

Heb vandaag ook de e-mail gehad heb dit geprobeerd maar moet een kopie van mijn iD uploaden en van een bankafschrift.

Ga hier niet aan beginnen naar een vreemde bank in Bulgarije.

Er staat wel in de voorwaarden dat je het saldo op nul moet stellen anders rente moet gaan betalen.

30 juli 2021

Zeer slechte ervaring je komt er niet vanaf

Zeer slechte ervaring. Inderdaad donderdag 29 juli email gehad dat ze stoppen per 1 augustus en dat je een nieuw account kunt aanmaken met een nieuwe kaart (die dan weer geld kost). Het is bijna onmogelijk om je geld er af te halen! Je eigen geld notabene!! De truc om je geld via Paypal terug te krijgen werkt niet meer... Ze (pay2day) hebben dit geblokkeerd! Ik heb wel snel een bestelling gedaan voor iets wat ik toch al wou kopen. Zodat ik toch mijn geld niet echt kwijt ben! Succes iedereen

30 juli 2021

Vandaag email ontvangen dat de Pay2d…

Vandaag email ontvangen dat de Pay2d kaart over 2 dagen onbruikbaar is en ze overstappen op nieuwe kaarten. Erg vaag allemaal en ongeloofwaardig, ruikt naar een scam als ze aansturen op de actie van gebruikers binnen 2 dagen!!!. Nog de naweeën van het Wirecard schandaal/fraude etc neem ik aan.
De email vermeldt ook een nieuwe app MyPaynetics... zojuist gecheckt, nog maar 2 dagen in de PlayStore, slechts 1000 downloads en een bank in f..ing Bulgarije? Hoe moeten we daar vertrouwen in hebben ???? Gelukkig bijna geen saldo meer op die kaart.

30 juli 2021

Al maanden wordt er beloofd sinds…

Al maanden wordt er beloofd sinds december 2020.

Nu zijn we verder in juli 2021 en nog steeds kun je niet fatsoenlijk opwaarderen waardeloos is het geworden.

Opzeggen is niet mogelijk, bellen is ook niet mogelijk hoor je een soort bandje en de verbinding wordt verbroken, op de mail wordt totaal niet gereageerd waardeloos.

18 juli 2021

Op dit moment niet aan te raden!

Ik heb een virtuele creditcard bij pay2dsinds 2018 en was er tot voor kort tevreden over. Je kon overboeken via ideal en de kosten waren helder.

Alleen is het nu niet meer mogelijk om met ideal te betalen en Pay2d heeft dat alleen gecommuniceerd via Facebook en niet via de mail o.i.d. Dat is erg verontrustend en het is ook niet helder wanneer de mogelijkheid terugkomt. Ook de klantenservice is nauwelijks bereikbaar. Als ik geld over wil maken moet ik eerst bij de klantenservice een bepaald nummer opvragen en dan overmaken en dan kan het nog dagen duren voor ik het op de rekening zie. Erg omslachtig en niet gebruikersvriendelijk

Als je heldere communicatie en een makkelijke virtuele creditcard wilt, moet je niet bij Pay2d gaan.

8 maart 2021

Voor de mensen die hun geld terug…

Voor de mensen die hun geld terug gestort willen kunnen dit doen:

Dit is hoe je je geld terug krijgt:

Stap 1: maak een paypal account en koppel de pay2d visa card aanvast.
Stap 2: maak een paypal account aan en koppel je abn amro of andere aanvast of misschien heb je al een paypal met je bankkaart aangekoppeld..
Stap 3: maak een betalingsverzoeking met de paypal dat jou abn heeft naar -> de account met de visa card.
Stap 4: betaal met de paypal dat de visacard heeft het betalingsverzoek.
Stap 5: Geld staat nu op je paypal die gekoppeld is met de abn amro bank of je andere bank. En boek het geld via paypal weer terug naar je abn amro bank of de bank dat je gebruikt

Stap 6: SLUIT JE PAY2DAY REKENING WAARDELOOS BEDRIJF GEWORDEN.

Succes! Ik heb mijn geld terug geboekt is MIJN GELD EN WIL GEEN 5 EURO TRANSACTIE KOSTEN + PASFOTO + ID + BANKAFSCHRIFT om mijn eigen geld terug te boeken zijn jullie gek geworden ofso.

9 februari 2021

Is dit jouw bedrijf?