Wat ging er niet mis? Bereikbaarheid 0, behandelen zaak binnen gestelde tijd dankzij externe jurist net op tijd. Klachtenafhandeling, welke afhandeling? Telefonisch contact na mail die klacht niet raa... Toon meer

Een zaak met juriste J. Teunissen gehad. Blaast hoog van de toren. Toetst geen feiten. Neemt klakkeloos aan! Gaat uit van wet- regelgeving die niet van toepassing is op de zaak, baseert daar ha... Toon meer

Een zaak op 9 september door Hema doorverwezen naar Achmea, tot op heden 4 maanden later dus geen enkele daadwerkelijke raktie mogen ontvangen. Jurist ziek, verwijst door naar ander die meer bekwaam z... Toon meer

Avero ziektewet, totaal niet betrouw. Eerst zorgen voor elke maand te veel uit te betalen, en als je eruit gaat krijg je een hoge rekening wat je ineens terug moet betalen. Beter nemen werkgevers dit... Toon meer

1. Verzekeringsmaatschappij

Achmea is het coöperatieve moederbedrijf van onder andere Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis. Met 10,2 miljoen klanten zijn we de grootste verzekerings­maatschappij van Nederland.

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Schade-expert die zelf zijn feiten verzint.

Autoschade werd onderzocht door schade expert Ivo Oldenburg.
Pure oplichting, zit zelf zijn eigen feiten te verzinnen, heb hier ook bewijs van.
Ik adviseer om dit door een onafhankelijke expert te laten onderzoeken als hij uw zaak behandeld.

14 januari 2025

ik wacht al 8 maanden op voorschot…

ik wacht al 8 maanden op voorschot volgens mijn letselschadeadvocaat waren ze mee bezig met hun medische adviseur ik bel ze op hoe de zaak doorgaat krijg ik te horen van mevrouw marieke (grootste rat van achmea de personenschade behandelaar dat ik zogenaamd niks heb en dat de zaak gesloten is terwijl mijn advocaat ook niks te horen krijg vooral mevrouw marieke grootse biatch die speelt vieze spelletjes met ons we gaan jullie aanklagen zo nodig gaan we na de rechter alle papieren zij na jullie opgestuurd vieze ratten dat jullie zijn vooral marieke brutaal omgaat met de tegenpartijse clienten

6 november 2024

ik wacht al 6 bijna 7 maanden op…

ik wacht al 6 bijna 7 maanden op voorschot mevrouw van achmea vond vreemd waarom ik andere letselschade advocaat kies bij nieuwe ongeluk???? wie zijn jullie omdat te vragen ga mijn geld uitkeren stelletje ratten dat jullie zijn

29 oktober 2024

Gaan er vanuit dat ze niet uitkeren…

Gaan er vanuit dat ze niet uitkeren tenzij. Drie verschillende argumenten gehoord die geen hout snijden. Zeggen geen manager of leidinggevende te hebben. Kan alleen een klacht indienen. Blijkt dus de slechte reisverzekering te zijn die er in NL is. NEE NEE gen zaken doen. Een kennis die dezelfde ervaring heeft noemt die bedrijf de ratten. Nou dat zegt genoeg.

21 oktober 2024

Zeer slechte ervaring met deze…

Zeer slechte ervaring met deze verzekering maatschappij
Pas op neem deze verzekering niet. geld incasseren en als je hulp nodig hebt helpen ze je niet niet 1 ster waard.
Zie reviews van andere mensen zeer slecht soren ze.

1 oktober 2024

Online opgelicht voor €250.

Online opgelicht voor €250.

Omdat de tegenpartij niet bekend is (adres) kunnen zijn niets voor mij betekenen. M.i. is dit bijna altijd het geval bij internetoplichting

Hiervoor 7 jaar bij DAS verzekerd. 1 keer een soortgelijk voorval gehad van €200 en ben toen kosteloos gesteld. Achmea doet dit niet.

Verzekering is per direct opgezegd.

25 september 2024

Ben overgegaan naar andere…

Ben overgegaan naar andere verzekeringsmaatschappij zou nog geld terug krijgen van Achmea !. Nooit meer gekregen reageren op geen enkele mail. Zeer inferieur verzekeraar, en dan mag roepen hoeveel winst hun asset management afdeling maakt

23 september 2024

Contact en afhandeling.

Mijn zoon heeft een scooterongeluk gehad. Het contact en de afhandeling door Centraal beheer en Achmea personenschade heb ik als prettig ervaren. Ik heb zelf geen 1x ergens achteraan hoeven gaan. Alles werd geregeld. Enigste was dat het niet lukte om in te loggen in het dossier. Hier werd hulp voor geboden, waar ik zelf geen gebruik van heb gemaakt. Ik werd steeds netjes gebeld of via mail. Ze konden geen details benoemen over de afhandeling van de tegenpartij, maar dit was snel opgepakt. Ook voelde ik mij niet gehaast om het dossier te kunnen sluiten ivm nacontroles in het ziekenhuis.

12 september 2024

Slechte service!!

Als je schade hebt wordt er niet gereageerd er nauwelijks door Achmea Personenschade. Zelfs als je een klachtmail stuurt reageert Achmea niet.

2 september 2024

Na een fietsongeluk met een verzekerde…

Na een fietsongeluk met een verzekerde van Achmea die mij geen voorrang gaf werd ik in eerste instantie netjes gebeld. Direct de gevraagde gegevens ingevuld. Inmiddels ben ik een maand verder en na herhaaldelijk contact zoeken ben ik nog steeds niet te woord gestaan. Telkens als ik contact opneem is de schadebehandelaar niet aanwezig of bereikbaar.
Waardeloze manier van schadeafhandeling!

5 juli 2024

Gewoon een stelletje oplichters zijn…

Gewoon een stelletje oplichters zijn het schade gehad en eigenlijk meer schade gehad dan voor het ongeval.2 jaar lang word je aan het lijntje gehouden en maar blijven roepen dat ze het oplossen.uiteindelijk lossen ze het op met een geld bedragje en je moet het maar accepteren! Je blijft dus zelf met de ellende zitten.bedankt Achmea,Interpolis en auto schade Vd berg te Goes.moet minimaal 1 ster geven maar als het aan mij ligt helemaal geen ster!!!!!.

1 juli 2024

Slechte afhandeling letselschade

Oktober 2023 verkeersongeval gehad, veroorzaakt door iemand die verzekerd is bij Achmea. Gelukkig viel het, op een whiplash na, erg mee. Wel voorschot gekregen in januari maar nu is het la maaden stil aan de overkant. Mijn letselschadejurist mailt eens per 2 weken maar ze reageren helemaal nergens meer op. SCHANDALIG!!!

8 juni 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf! Niet terugbellen, niet reageren op dringende zaken, klanten simpelweg in de kou laten staan! Tot 2 x aan toe via Kifid mijn gelijk moeten halen. NOOIT meer een verzekering via Achmea, maar dan ook nooit! Bah bah bah!

3 juni 2024

Schandalige verzekeraar

Schandalige verzekeraar. Vijandig naar eigen cliënten. Na ruim 1.5 jaar na van achter te zijn aangereden in het buitenland nog niet eens een fatsoenlijk expertise rapport. Zelfs na 3 expertises rommelen ze in de rapportage en houden ze je voor de gek, rapportage houden ze vervolgens achter. Zeer vijandige benadering als je al iemand te spreken krijgt en verder negeren ze je. Klachtenprocedure zinloos, doen ze niets mee. Ze spelen het zo uit dat je niet terecht kan bij Kifid. Ik weet niet zeker of ze betaald worden door de tegenpartij maar daar lijkt het verdacht veel op als je zo met je cliënten die verkeersslachtoffers zijn om gaat. Duizenden euro's schade en na 1, 5 jaar nog altijd vijandige benadering alsof je de boel komt oplichten. Het is dat veel mensen via Rabobank een pakket bij ze hebben anders was het al lang over voor deze schandalige oplichters

23 mei 2024

Jammer dat je geen O ster kan geven.Ze…

Jammer dat je geen O ster kan geven.Ze luisteren niet als je ze belt drukken ze je weg na 15 min wachttijd.
Liegen houden je aan het lijntje komen hun afspraken niet na.De 1 weet niet wat de ander doet.Heb nog een hele lijst maar verschrikkelijk slechte verzekering maatschappij.Zie het einde in zicht voor jullie,zal niet meer lang duren.

22 mei 2024

Pure oplichterij

Pure oplichterij. In een arbeidszaak WEL een pittige brief schrijven aan mijn oud- werkgever (HEEL toevallig ook een rechtsbijstandskantoor!) en dan WEIGEREN verdere acties te ondernemen. Ik ben gewoon voor de gek gehouden met deze rechtsbijstand.

22 mei 2024

Werd vijandig benaderd door mijn…

Werd vijandig benaderd door mijn directeur, werd daarna gediscrimineerd. Achmea laat uit de reacties blijken namens mijn voormalige organisatie dat dit allemaal okay is en niet besproken hoeft te worden.

6 mei 2024

Deze verzekering is pure geldklopperij

Deze verzekering is pure geldklopperij.
Dekking is in vele gevallen gewoon niet in orde en ze proberen werkelijk ieder trucje uit de kast te halen om je dus niet te hoeven helpen.

Mijn ervaring tot op heden, 2 zaken:

1. zaak, sorry geen dekking
2. zaak 2 wel dekking, maar schade te gering dus we pakken dit niet op.

Kortom heb je he-le-maal niets aan.

7 mei 2024