Ik kom regelmatig bij Action en ben telkens weer verrast door het brede assortiment en de lage prijzen. De winkel is overzichtelijk en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Soms kan het wat druk... Toon meer
Koop geen online bij action. De courier heeft niet komen leveren en beweren van wel. Er hangt overal camera aan huis! İk geb met action gemaild die doen er alsof ze mij niet begrijpen. Als invalide ka... Toon meer
Na 12 jaar hondensnacks kopen bij Action kregen we nul begrip toen ons hondje plots overleed. We vroegen om ongeopende, onbeschadigde snacks (nog meer dan een jaar houdbaar) terug te nemen voor... Toon meer
Oneerlijke winkel die héél véél rommel verkoopt. Lokken u regelmatig naar hun winkels met promoties die ze niet hebben. Vraag aan personeel : meeste verstaan en spreken geen Nederlands. Heb hun klant... Toon meer
Action Promenade Kapellen
Action Promenade Kapellen!
Zeer onvriendelijk. Mijn zoontje van 2,5 jaar mocht niet naar het toilet. Hij is superflink zonder pamper op stap maar iedereen weet dat een kleuter dit niet lang kan ophouden. Medewerker moest dit nog eerst 3x navragen of dit mocht (die oortjes werken blijkbaar niet deftig) om dan rechtstreeks van achter de deur van het magazijn te horen. Nee. Uw kind mag hier niet naar toilet. Schandalig. Dat een volwassene geweigerd wordt, kan ik nog ergens begrijpen maar kleintjes.. komaan!
Webshop (action.com): snel en probleemloos geleverd.
Op action.com de webshop besteld. Snel en probleemloos geleverd.
Bij ontvangst bleek net de prijs gedaald te zijn, na email contact (2 werkdagen) antwoord dat ik het verschil netjes teruggestort krijg.
Kortom ik ben zeer tevreden.
Ik kom zelden in de action winkels. Ik wist niet eens dat ze een webshop hadden: via google een zeer leuke aanbieding op action.com gevonden.
Geen contact krijgen
TV meubel besteld.
Er worden 3 bezorg dagen gegeven.
Ik wil specifiek een datum weten, maar contact kan alleen via contact formulier.
Krijg je een automatisch antwoord: 'Kijk op de site'
Dat wordt nog wat.
Mijn laatste bestelling dus.
Extreem vuile winkel en geen orde…
Extreem vuile winkel en geen orde iedereen loopt door elkaar en het is ier echt vuil en geen plezier om te winkelen hopelijk word hier snel iets aan gedaan!!!
Kapot materiaal toegestuurd.
Kapot materiaal toegestuurd.
Dubbele portokosten ivm retourneren.
Geen teruggave geld, extra voorwaarden hieraan gesteld. Geld kwijt; geen kado, wel frustratie.
Afrader!
Hele slechte robot service
Een 1 is echt veel te veel. Zulke slechte communicatie is eigenlijk niet voorstel baar. Samen met de DHL is dit een van de slechtste web schops. En hier en daar zelf wat illegaal. Mag niet wat ze doen. Dus hier gewoon niet kopen. Mijn verhaal. Stofzuiger robot besteld en niet revieuw gelezen . Stom. Ja. Volgens mail is die geleverd bij onze receptie. Nee dus. Dan contakt met action over de mail. Dat gaat helemaal nergens over. Constant hameren op het is bij de buren of u was er niet en zelfs wacht u 14 dagen. Dat laatste mag niet. Want hiermee lossen zij hun probleem op. Na 14 dagen heb je geen rechten meer. Mijn buren wonen meer als 5 km weg. Er is een receptie die 24 7 open is behalve 1 januari. En dhl weet dat. Mischien heeft mijn personeel het mee genomen. Dat vind ik nogal iets om te zeggen. Voornamelijk omdat ik zelf die dag bij de receptie was. Aangifte gedaan heb ik. En wat blijkt. O sorry niet opgestuurd. En dan vraag ik mij af hoe kan dat. Want je krijgt post van bijde bedrijven dat het onder weg is en af geleverd. En ze vragen of je blij bent? Wij filmen alles dus ik kon aantonen bij politie dat dhl geen pakket van dat formaat heeft gebracht. Wat dan weer vreemd is er is sinds vandaag een anderre bezorger is. Maar alleen de action mag zulke worden in de mond nemen. Hoe goed koop dit bedrijf is wij zullen hier niet meer kopen.
Heel vaak zijn hondenkluifjes…
Heel vaak zijn hondenkluifjes uitverkocht. Tegenwoordig hebben ze in sommige winkels artikelen in bakken met deksel gedaan. Niet echt handig als je iets zoekt en je moet dan elke keer de bak pakken en de deksel eraf halen.
Vandaag bij de Ation in Vaals geweest…
Vandaag bij de Ation in Vaals geweest eens en nooit meer was daar op vakantie en had een kabeltje nodig werd in eerste instatie vriendelijk geholpen door een jongedame mijn man was buiten gebleven met onze hond ,omdat het even duurde kwam hij even kijken of ik het goede kabeltje kon vinden ineens uit het niets kwam er een oudere medewerkster van een eind verder op al roepend dat we de winkel moesten verlaten met de hond want die pisten en kakten overal ,ik zei met een lach dat onze hond goed was opgevoed en niets binnen deed ,mijn man voegde toe dat er nergens was aangegeven dat er een verbod was voor honden de medewerkster beweerde dat het op de deur aangegeven was wat dus niet is ze bleef roepen dat we onmiddelijk de winkel moesten verlaten pakte me bij mijn schouder om me de winkel uit te werken en we werden uitgescholden voor A sociaal wij hebben tegen deze medewerkster een officiele klacht ingediend ,het gaat er niet om dat de hond niet binnen mocht maar de manier waarop we in de winkel te kijk zijn gezet. Ik heb mijn mandje met producten neergezet en heb de winkel verlaten Dus Action Vaals nooit meer voor ons!!
Belabberd
Heb twee sets borden besteld de ene is netjes geleverd en de andere staat al twee week aangemeld bij DHL maar die hebben het nog niet ontvangen. Klantenservice reageert verdo** slecht weet nog steeds niet waar ik aan toe ben en dan een mail krijgen van wat ik hún service van hun klantenservice vond . WELKE klantenservice. Eenmalig actie ik nooit weer !!!!!!!!!!!!!!! ( mocht action het nog interessant wezen om hun reviews te lezen dit is het bestel nr :310002942303 ) ik geeft het niet lang meer en ik hadel het juridisch wel af want ik ben net zo lui om er energie in te steken als zij
Webshop weigert klant te helpen met…
Webshop weigert klant te helpen met uitzoeken waarom DHL zomaar een bestelling retour stuurt zonder poging tot bezorging in hun eigen pakketautomaten. Dhl geeft bij klant aan dat het retour gestuurd wordt en dat de Action webshop bij DHL kan waarom. Dus de klant belt de klantenservice van de Action en krijgt daar alleen maar te horen dat zij het ook niet kunnen vragen bij DHL.
Kortom DHL stuurt zelf pakketten retour. De klant ontvangt geen bestelling en is zijn geld voor minimaal 2 weken kwijt. Echt belachelijk. Ook bestelling opnieuw versturen was niet mogelijk bij de Action webshop??? Bizar en zeer klantonvriendelijk!
TCX masking tape sensitive trekt op niets meer
Een (paar) jaar geleden is er, denk ik, iets veranderd aan de paarse TCX masking tape. Mijn voorkeur ging vroeger uit naar deze, wegens de prijs en was idd zeer geschikt voor gevoelige oppervlakken.
Laat nu hardnekkige lijmresten achter en trekt stukken verf af, waar ik dit probleem vroeger niet had, en met sensitive tape van andere merken ook niet.
Ik was dit jammer genoeg vergeten en mag nu een volledige muur met kleurvlakken opnieuw doen, nadat eerst de lijmresten verwijderd zijn natuurlijk.
Deze goedkope tape is een dure en tijdsintensieve grap geworden
In het kort: deze tape is niet bruikbaar voor wat het beweert en zorgt voor meer werk
Paarse/lila schilderstape is waardeloos
Ik heb de paarse/lila schilderstape van Action gebruikt voor het afplakken van mijn plafond toen ik de muur ging schilderen. Het plafond was geschilderd met professionele primer en verf, en een week droging gehad. Paarse tape is de ‘softtape’ bedoeld voor dit soort gevoelige ondergronden. Ook de duurdere merken gebruiken hiervoor deze kleur. Wat een ellende… Mijn plafond kwam na de klus in stukken mee met de tape. Waardeloos!!! Ik kon alles opnieuw gaan doen, een flinke schade in geld en manuren. Ik heb een klacht ingediend bij de klantenservice van Action. Kreeg reactie dat de betreffende afdeling contact met mij ging opnemen. Daarna (ondanks twee herinneringen van mij) niks meer gehoord. Goedkoop is duurkoop. Belachelijk dat ze er niks mee doen. Koop geen schilderstape bij Action, dit komt je duur te staan!
Review
Review: TCX Masking Tape Sensitive 25m x 36mm
⭐ 1/5
Deze tape is allesbehalve “sensitive”. In plaats van je schilderwerk te beschermen, beschadigt het juist de ondergrond bij het verwijderen. Het lijkt alsof er secondelijm is gebruikt: de tape laat zich bijna niet verwijderen zonder resten of schade. Absoluut niet geschikt voor delicate oppervlakken. Zonde van je tijd én werk.
De Smartwatch SWC387 brol
De Smartwatch SWC387, bluetooth werkt niet, uur kan je niet juist zetten, opladen met kabel werkt ook niet. Pure oplichterij met chinese brol
We hebben een printer besteld die…
We hebben een printer besteld die uiteindelijk niet bleek te werken. Na overleg deze printer retour gestuurd. Track and trace geeft aan dat de printer bij Action is afgeleverd. Alle bewijzen overlegd. Action zegt nooit ontvangen en daarom geld niet retour. Hierover zijn nu we 1,5 maand aan het corresponderen met dit laatste nu als uitkomst dus nu door naar de geschillencommissie. Waar een groot bedrijf klein in kan zijn en opmerkelijk dat de reviews geen wake up call zijn.
Een Action net zoals in Nederland met…
Een Action net zoals in Nederland met hetzelfde assortiment met wat leuke uitzonderingen van exclusievere andere produkten.
Soms erg druk en ongeorganiseerd maar dat is logisch met veel klanten die het moeilijk maken de winkel goed georganiseerd bij te houden dus alle respect voor het harde werk.
Vriendelijk personeel behalve één enkele blonde dame die driftig op haar kaugom aan het kauwen is en weinig glimlach heeft
Retour niet terugbetaald.
Online een tuinstoel besteld, defect geleverd. Deze mocht ik retour sturen met een retourlabel van de klantenservice. Na retour geen enkele melding meer gekregen. Klantenservice reageert niet op e-mails over een terugbetaling. Bizar.
Tuinstoelen besteld die geleverd zouden…
Tuinstoelen besteld die geleverd zouden worden door DPD. Na meerdere valse meldingen (adres is niet correct) is aflevering niet gelukt. Klantenservice Action geeft na een week nog geen reactie. Waardeloos dus! Action huurt DPD in, maar als klant zit je met de gebakken peren!! Niets kopen bij deze tent!!!!
Niet bereikbaar, geen reactie mail
Ik heb online een parasol gekocht bij het dicht doen ging er iets stuk, lijkt mij fabrieksfout want mag toch niet bij 1 x open en dicht doen. Keurig formulier van de klantenservice ingevuld maar je hoort gewoon niets meer.
Kreeg ook melding dat het was ontvangen maar nu is alles stil, dus kan naar mijn geld 69,95 fluiten want parasol is niet meer te gebruiken
Zweefparasol + parasoltegels
Zweefparasol + parasoltegels besteld. Deze pasten echter niet. Via de klantenservice een contactformulier ingevuld. Binnen een week stond het aankoopbedrag op mijn rekening, de parasoltegels hoefden niet retour.
Topservice van Action!