Ik kom regelmatig bij Action en ben telkens weer verrast door het brede assortiment en de lage prijzen. De winkel is overzichtelijk en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Soms kan het wat druk... Toon meer

Koop geen online bij action. De courier heeft niet komen leveren en beweren van wel. Er hangt overal camera aan huis! İk geb met action gemaild die doen er alsof ze mij niet begrijpen. Als invalide ka... Toon meer

Na 12 jaar hondensnacks kopen bij Action kregen we nul begrip toen ons hondje plots overleed. We vroegen om ongeopende, onbeschadigde snacks (nog meer dan een jaar houdbaar) terug te nemen voor... Toon meer

Oneerlijke winkel die héél véél rommel verkoopt. Lokken u regelmatig naar hun winkels met promoties die ze niet hebben. Vraag aan personeel : meeste verstaan en spreken geen Nederlands. Heb hun klant... Toon meer

1,7

Zeer slecht

2K reviews

Waardeloos

Halterset gekocht. Het product wordt in kapotte verpakking, smerige inhoud en incompleet geleverd. Ik stuur het terug en ze laten mij de verzendkosten betalen. Contact opgenomen met de klantenservice maar die snappen er helemaal niets van. Waardeloze winkel en nog slechtere webshop. Pas op waar je koopt.

11 februari 2025

BESTEL HIER NIETS

Wat een waardeloze klantenservice. Een douche besteld die incompleet is bezorgd. Hij is letterlijk onbruikbaar. Waar ze mee komen is een gedeeltelijke terug betaling van 17 euro???? BESTEL HIER NIETS.

27 december 2024

Één verkoopster verpest de ganse sfeer…

Één verkoopster verpest de ganse sfeer in Action Roeselare. Ze staat altijd aan de zelfscan. Ik ben invalide en heb een kar nodig om te stappen. De ene keer heb ik teveel mee en mag ik niet zelf scannen de andere maal mogen geen karen door de zelfscan. Die geeft zoveel noten op haar zang. Vorige week weer van dat ik had al veel gescant komt ze af " dat kan niet je houdt iedereen op" er was geen kat.
Toen heb ik haar gevraagd waarom ze altijd op mijn kap zit. Dat was niet zo volgens haar.
Kortom ben het beu heb klacht ingediend bij Action en direct mail terug gekregen dat er gevolgen zullen zijn. Alle andere verkopers zijn vriendelijk en beleefd .

31 januari 2025

Foutieve informatie website

Op de website staat expliciet genoteerd dat je kan betalen via QR-code, specifiek nagekeken gezien bankkaart niet bij. Sta je aan de kassa gaat het niet... Onnodige verplaatsing + tijdsverlies... Foutieve informatie op de website. excuses konden er ook niet vanaf. Budget winkel - Budget service

24 januari 2025

Jammer dat de Action is verhuisd

Jammer dat de Action is verhuisd. De nieuwe locatie is niet alleen onprettig, maar ook logistiek een totale nachtmerrie. Het begint al met parkeren, wat een ware test van geduld is. Eerst sta je een half uur vast omdat Henk en Ingrid de hellingproef als een hogere wiskunde zien, gevolgd door Kees en Truus die koste wat kost hun SUV in een parkeerplek proberen te wurmen die bedoeld is voor een bromfiets – waarbij ze uiteraard de breedte van de hele garage nodig hebben. En dan… de lift! Alsof je de achtbaan in de Efteling instapt: stoppen, deuren open, deuren dicht, opnieuw stoppen – op élke verdieping. (Ooh en dan de ongemakkelijke gesprekken, krijsende kinderen en zeer onaangename lichaamsgeuren 😭) Uiteindelijk sta je 8 keer heen en weer te schommelen voordat je überhaupt beneden bent. Want Delviano, Noélani, Levantino, Shervino en Precious willen (lees moeten) allemaal op (een verschillende) de knop drukken alsof de lift de nieuwste attractie is waar ze uitgebreid van moeten genieten.

Maar wacht, als je denkt slim te zijn door via de stad binnen te komen, staat daar een ander spektakel op je te wachten: Gerda’s. In het wild. In groten getale. Paden? Geen paden. Ze staan strategisch verspreid, alsof ze er op uit zijn om je doorlooproute te blokkeren. En dan de roltrap… die wordt behandeld als een museumstuk. Ze blijven stokstijf staan, druk gebogen over hun telefoon, alsof een enkele stap hun knieën zal doen ontploffen van het vocht. Hallo? Het heet een rolTRAP, geen transportband! Het lijkt niemand te deren dat je de trap bedoeld is om sneller te bewegen – nee, het is gewoon een stilstaand podium geworden voor Gerda en haar vriendinnen.

Als je deze hindernisbaan eindelijk hebt overleefd, sta je uitgeput in die donkere kelder. En dat voor een winkel die vroeger zo makkelijk bereikbaar was in het Maankwartier. Nu voelt het afgelegen, ontoegankelijk en meer als een uitdaging dan een gemakswinkel. Je moet echt doelgericht gaan, want even langsgaan terwijl je boodschappen doet? Vergeet het maar. Het gemak en de toegankelijkheid zijn compleet verdwenen. Net als bij de MediaMarkt daar – dit is geen plek waar ik dagelijks naartoe wil, laat staan dat ik speciaal voor die kelder een missie onderneem.

Het is alsof de winkelmanager een escape room heeft ontworpen in plaats van een winkel. Ik begin me af te vragen of ik nog wel het doel heb om daar überhaupt iets te kopen, of gewoon een nieuwe sport aan het beoefenen ben: ‘Hoe ontsnap je uit de nachtmerrie van de Action?

24 januari 2025

Waardeloze service bij niet kompleet…

Waardeloze service bij niet kompleet geleverde artikel. ..eers 5 x reageren ..daarna eindelijk antwoord dat het retour moet..kost dus weer porto...daarna kan het 2 weken duren als het al lukt om je geld terug te krijgen. Dan nieuw artikel bestellen.....haha 6 weken mijn geld weg...wat een service...groot bedrijf klein in service

16 januari 2025

De nieuwe Action De Heut Doetinchem

De nieuwe Action De Heut Doetinchem. Wat een slechte winkel kwa personeel..4 kassa's 1 open en 35 man in de rij!? Vraag je of er nog een kassa open kan..? Antwoord NEE.... foei foei willen ze zo het pin gedrag bevorderen? Of is het personeel te JONG... foei foei 14 jaar en jonger... verschrikkelijk wat een winkel...

11 januari 2025

Nooit meer!!!!

Ik heb pas een topdekmatras besteld van 1m80 en betaald.ze leveren 1ntje van 1m60.ik neem contact op met klantenservice.moeren ze info hebben van ordernummer en foto's. Ik stuur dit door en telkens opnieuw reageren ze dat ze die info moeten hebben.1keer besteld en nooit meer!!!!!zo kan ik ook mensen afzetten.maar nu hebben ze winst he omdat 1m60 goedkoper was.Geen wonder dat ze geen klarna hebben ,zo kunnen ze mensen afzetten oaljassen!!!!!

9 januari 2025

Wat er mis ging?

Wat er mis ging?
dat de verkoopsters in Wetteren bijna allen geen Nederlands verstaan!!
toen wij naar een bepaals product vroegen, verstonden zij zelfs niet over wat het ging!
Wij zijn trouwens gewoon van naar Action Zottegem te gaan waar het personeel WEL Nederlands talig, en uiteraard bekwaam en vriendelijk zijn.
Dus, conclusie, NIET meer naar Wetteren om te kopen!

30 december 2024

Action Tielt

Action Tielt : Dit is echt een uitzondering en een aanrader, super service en super sympathieke verantwoordelijke!
Proficiat!

10 december 2024

Oplaadstecker wordt niet teruggenomen!

Ik had een oplaadstekker gekocht bij de nieuwe action in Coriocenter Heerlen. Heb hem uit de verpakking gehaald om te proberen of mijn oplaadkabel paste. Helaas niet! Ik terug met de bon, wordt niet teruggenomen!! Ik had hem niet uit verpakking mogen halen, maar door het doorzichtig plastic moeten kijken of hij passend was, werd er gezegd. Nou ik ben niet zo technisch en ben van het écht proberen. Ze namen hem niet terug!!! WAARDELOZE SERVICE DAAR!!! GA ER NIET MEER HEEN! BOVENDIEN WERD IK GEHOLPEN DOOR EEN ZÉÉR ONVRIENDELIJKE DAME!!!!

23 december 2024

Action heeft de order geannuleerd

Action heeft de order geannuleerd, zonder mij de mogelijkheid te geven om een deel van de order wel te ontvangen. Ik kan mij moeilijk voorstellen dat alle 3 artikelen die ik besteld had, opeens niet voorradig zijn.

Bovendien; waarom adverteer je uberhaupt artikelen als ze niet meer beschikbaar zijn?

Ben benieuwd wanneer de terugbetaling volgt...

14 december 2024

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. Kapotte product. Geen telefoonnumer om het retour te regelen. Email contact duurt veelste lang. Ik wacht op antwoord sinds 4 december. Ik wil mijn geld terug en ga niet meer online winkelen bij action.

4 december 2024

Een bedrijventerrein is niet geschikt…

Een bedrijventerrein is niet geschikt voor een winkel zoals action. Het is veelste druk hier met auto's. En ze zitten te klagen als er een vrachtwagen door moet. Hallo het is een bedrijventerrein!!!!!!!

30 november 2024

Is dit jouw bedrijf?