Ik kom regelmatig bij Action en ben telkens weer verrast door het brede assortiment en de lage prijzen. De winkel is overzichtelijk en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Soms kan het wat druk... Toon meer

Koop geen online bij action. De courier heeft niet komen leveren en beweren van wel. Er hangt overal camera aan huis! İk geb met action gemaild die doen er alsof ze mij niet begrijpen. Als invalide ka... Toon meer

Na 12 jaar hondensnacks kopen bij Action kregen we nul begrip toen ons hondje plots overleed. We vroegen om ongeopende, onbeschadigde snacks (nog meer dan een jaar houdbaar) terug te nemen voor... Toon meer

Oneerlijke winkel die héél véél rommel verkoopt. Lokken u regelmatig naar hun winkels met promoties die ze niet hebben. Vraag aan personeel : meeste verstaan en spreken geen Nederlands. Heb hun klant... Toon meer

1,7

Zeer slecht

2K reviews

Ging een voetbal kopen en er enkel half…

Ging een voetbal kopen en er enkel half opgeblazen ballen in de winkel. Ik vroeg om er ene op te blazen, of ze geen opgeblazen ballen harde, kreeg ik als antwoord dat ik dan best mijn bal in een andere winkel ging kopen. Jammer met negatief winkelpersoneel zien ze mij daar niet terug.

30 november 2024

Online winkel waardeloos

Online winkel waardeloos. Leveren defect product. Week wachten op antwoord klantendienst. Geen of geen duidelijke info te vinden op website. Kosteloos terugsturen niet mogelijk. Resultaat: geen product, €10 kwijt aan verzendkosten en heel wat tijd kwijt aan mails sturen. Goedkoop is dus dure koop hier.

21 november 2024

Item nooit ontvangen

Item nooit ontvangen van de webshop, zeer onprofessionele en niet vriendelijke klantenservice medewerker. Totaal niet bereid om mee te denken en zeer onbeschoft, verschrikkelijk !

26 november 2024

Online bestelling niet gegeleverd en geven geld niet terug!

Op 26-10 bij Action online wasmachine besteld. Na een week hebben niets laten horen over eventuele bezorging, sturen we een klacht en vraag waar het product is. En nu inmiddels een dikke maand na de bestelling hebben we meerdere malen contact met hun opgenomen per email en per telefoon. Ze zeggen het 'te onderzoeken', maar doen eigenlijk helemaal niets. Twee weken (13-11) terug heb ik hun per e-mail laten weten de overeenkomst te ontbinden vanwegen geen-levering, en dat ik mijn geld terug wil hebben. Daar hebben ze niet op gereageerd. Ze zeggen doodleuk dat de bestelling niet kan worden geannuleerd. Dus ook als ze zelf fout zijn, niets laten weten, laat zijn, en niet leveren willen ze geen geld terug geven! Hier noemen we dat oplichting! We hebben twee weken terug ook al contact opgenomen met Thuiswinkelwaarborg, en die idioten zeggen dat we contact moeten opnemen met Action! Maar dat helpt dus ook niet. Kortom bestel NIET bij Action! Is gewoon pure oplichting.

26 oktober 2024

Uiterst vriendelijk en behulpzaam…

Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel!
De medewerk(st)ers zijn allemaal even vriendelijk, helpen je te vinden wat je zoekt, gaan zelfs met je mee om het product te vinden dat je zoekt, reiken je een alternatief aan... allemaal met de grootste glimlach!
Met name een lieve dame Imana (of Imania?), maar ook al haar collega's zijn even super vriendelijk.

2 november 2024

Niets Id winkel (belangrikste producten)

Ik ben een tas voor de laptop gaan halen, daar was geen en ik moest dan naar andere winkel gaan kopen. Ze zeiden dat ik dat online moest bestellen, maar ik wist niet hoe... Ik moest meteen tas gaan kopen, want dat was heel belangrijk voor mijn nieuwe laptop. Ik reis elke dag met de bus naar Hasselt heen en terug...

Slechte ervaringen, slechte dienst...

Op het eerste zicht zie je een grote winkel die je denkt dat wel alles heeft... Je zoekt iets, vind niets... Je vraagt iets ad "medewerkers", ze zeggen zoek hier en daar, ze helpen je nauwelijks verder... Ook aan de kassa is dit problem. Vakantie of idk wat, maar altijd alleen 1 - 2 personen werken, vaak komt de tweede te laat als nog veel rijen komen aan kassa 1 en dan roepen ze: deze kassa gaat ook open, maar ih laatste moment, geen nut... Waarschijnlijk eerste indruk is zeer veel anders dan wat het echt is.
Jammer. Ik kan niets meer geven, ik twijfelde tss 1 en 2, das wel iets... Hopelijk Id toekomst wordt beter.

2 oktober 2024

De teddy barkruk (set van 2)

De teddy barkruk (set van 2) besteld.
1 voetsteun ontbreekt, en zonder de voetsteun blijft de barkruk niet stabiel.
Heb gevraagd om de ontbrekende stuk op te sturen. Ondertussen had ik alles al uitgepakt en 1 barkruk is al gemonteerd.
Oplossing van Action: 15€ terugstorting 🤦🏽‍♀️
Wat moet ik met 1 barkruk?
Terugzending is ook niet mogelijk omdat het al uit de verpakking is. En ik ga al helemaal niet betalen voor de retourkosten!

Draadloze luchtcompressor besteld

Draadloze luchtcompressor besteld. Werkt niet en oplader ontbreekt volgens de handleiding. Daarvoor moet ik verzend- EN retourkosten betalen die Action NIET terugbetaalt. Koop geen zaken in de webshop van Action !!!!

Gerante Halle

De gerante van de winkel in Halle heeft me op een zeer vriendelijke en proffesionele manier geholpen. Waren er zo maar meer die hun werk ter harte nemen.
Bedankt om voor mij een oplossing te vinden!

26 september 2024

Onvriendelijk personeel action Turnhout…

Onvriendelijk personeel action Turnhout

Ik ben een jonge dame met veelvuldige operaties. En heb een toiletpas. Ik vraag een medewerker beleefd om eventjes het toilet te mogen gebruiken. Na vermelding dat ik een toilet pas heb. Uiteindelijk mag ik gaan. Ze zegt niet veel en loopt voorop en begint wat te mopperen in zichzelf. Ik maak er geen woorden aan vuil. Kom ik van toilet staat er een jonge man ook personeel en kijkt me aan en vraagt wat ik er deed. Ik leg het uit . Mevrouw vraagt wat er was en leg het haar uit. Krijg ik me daar een litanie van jewelste. Dat het niet gebruikelijk is dat jonge mensen naar het toilet mogen. Ben ik me toch eventjes uit mijn kram geschoten. (Deur naar winkel stond open toen ze me het verwijt maakte). Ik kan er niet aan doen heb er zelf niet om gevraagd ik had ook graag een ander leven gehad. Ik heb maar 40cm dunne darm en 1 nier. Het is zo al een opgave om naar een winkel te durven gaan. Laat staan dat je dan nog zo verwijten krijgt,zelfs ooit de vraag gehad of ik een besmettelijke ziekte heb in volle winkel . Leuk hoor echt top.
Ik gebruik de toilet pas echt alleen als het niet anders kan.

24 september 2024

Led lights

Hele leuke dingen allemaal maar ik had led lights gekocht voor 20 EURO en die waren volledig onder de haren en het werkte niet eens,er waren geen clips bij en geen plastiek zakje rond het bakje!!! DIT VIND IK NIET KUNNEN!! ACTION JULLIE MOETEN BETER WORDEN!!!

21 september 2024

Lamineerapparaat gelijk kapot

Half uur geleden een lamineerapparaat gekocht gelijk gebruikt, eerste keer lukte het echt fantastisch helaas ging het lamineerapparaat bij het 2de papier kapot en kon ik hem weggooien

20 september 2024

Twee sterren voor voeding

Geef ze twee sterren omdat de voeding inderdaad goedkoper is maar 8 dagen denktijd is echt te kort. vooral voor elektronica. Kocht een apparaat dat ik pas op de 10 de dag nodig had en natuurlijk ging het toen stuk! En nu?

17 juni 2024

Wat een troep en plastic vervuiling

Wat een troep. Wegwerp producten. Ik dacht nog; een plastic opvouwbare waterzak. Wat kan er fout gaan. Water erin en ja hoor, lek in de hoek. Voor dat bedrag boeit het me niet zo maar wat een plastic vervuiling is dit.

9 augustus 2024

Airco online besteld ( Dutch Originals)…

Airco online besteld ( Dutch Originals) €299,99 na nog geen jaar defect Ticket; 499055. Ben ruim 2 weken aan het mailen met de klantenservice van Action. Meerdere foto,s en filmpjes gestuurd maar ze kunnen niet zien wat het probleem is ?! Logisch ik ben geen monteur en gevraagd of er een monteur kan komen kijken. Maar helaas wordt weer van kastje naar de muur gestuurd. 2 jaar garantie nou ... dat kan je op je buik schrijven. Ik word verder niet meer geholpen door Action en zit met een defecte airco hartje zomer. Wat een slechte service en communicatie! Wees alert en koop niets online bij deze organisatie. 😡

1 augustus 2024

klanten uitlachen ...

In Action Zoersel geweest, met mijn eigen winkeltas (GEEL, van Zeeman!), stel ik thuis vast dat de ongeïnteresseerde jongedame aan de kassa mij een 'Action shopperbag 45x45x17 cm blauw/wit' van 0.59 EUR heeft aangerekend. Nog ni goe wakker of oplichting? Contact met de klantendienst (Emily, team webcare Action) gehad : dat zal een vergissing geweest zijn (met een dikke misplaatste smiley erbij!). Voor die som kan ik niet uiteraard niet terugrijden, de klantendienst lacht me uit en de winkeljuffrouw heeft weeral een extra winkeltas ...

20 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?