Ik kom regelmatig bij Action en ben telkens weer verrast door het brede assortiment en de lage prijzen. De winkel is overzichtelijk en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Soms kan het wat druk... Toon meer

Koop geen online bij action. De courier heeft niet komen leveren en beweren van wel. Er hangt overal camera aan huis! İk geb met action gemaild die doen er alsof ze mij niet begrijpen. Als invalide ka... Toon meer

Na 12 jaar hondensnacks kopen bij Action kregen we nul begrip toen ons hondje plots overleed. We vroegen om ongeopende, onbeschadigde snacks (nog meer dan een jaar houdbaar) terug te nemen voor... Toon meer

Oneerlijke winkel die héél véél rommel verkoopt. Lokken u regelmatig naar hun winkels met promoties die ze niet hebben. Vraag aan personeel : meeste verstaan en spreken geen Nederlands. Heb hun klant... Toon meer

1,7

Zeer slecht

2K reviews

Geprobeerd om iets uit de folder van de…

Geprobeerd om iets uit de folder van de weekaanbiedingen te kopen.
Artikel lag nergens op de plank,maar eens gevraagd waar het dan kon liggen,de eerste jonge "dame";Als het daar niet ligt dan is het er niet meer...De tweede had ook geen zin om even aan te wijzen waar het dan wel zou kunnen liggen
Als laatste een dame wat op leeftijd gevraagd,die deed alle moeite om te achterhalen hoe en wat...bleek niet uitgeleverd te zijn
Het blijkt toch maar weer dat je het fatsoen en de klantvriendelijkheid toch bij de wat oudere generatie moet zoeken en vinden.
Voorlopig geen Action Zutphen meer voor mij...

24 juli 2024

Ik stuur mail ivm verkeuring van…

Ik stuur mail ivm verkeuring van tuinstoelen met fotos en kasticket krijg antwoord terug meld u aan in de winkel ik doe dit en dan vraag ik naar de verantwoordelijke en krijg een antwoord dat ik 20/30min moet wachten minstens door ze allemaal in pauze zijn na telefonisch contact met action terwijl ik in winkel nog staat krijg ik ook te horen dat ze dit betreuren maar dat ik even geduld moet hebben! Dit is totaal geen service en klantvriendelijkheid !!!
Dit was de action in Bredene Belgie
Terug een mail verstuurd afwachtend nog oo antwoord.

16 juli 2024

bestelling action online

Ik heb iets besteld bij Action online. Het terug sturen van het artikel heeft mij 2 dagen gekost. De medewerker van het DHL punt is niet goed begeleid om dit te regelen. Bij de Blokker werkte het helemaal niet en bij de intertoys kreeg ik in ieder geval hulp hiermee. Je moet online een verzend code maken. Je krijgt daar geen uitleg over bij de Action als je een retour aanmeld. Heel omslachtig allemaal. Ik bestel nooit meer iets online bij de Action.

16 juli 2024

Reageren niet op niet ontvangen factuur welke wel noodzakelijk is voor garantie.

Ik bestelde op 20/4/2014 een tafel barbeque welke ik ontving echter zonder factuur terwijl voor garantie deze wel moet kunnen overleggen. echter na vele verzoeken heb ik deze nu op 9-7-2024 nogsteeds niet ontvangen terwijl ik hier wel recht op heb dus als je hier iets besteld en deze niet ontvangt heb je geen garantie.
Waardeloos bedrijf dat ook niet op klachten reageerd.

9 juli 2024

Action in Vught

Action in Vught slechte winkel de werknemers zijn onbeschoft tijdens het afreken staan ze met elkaar de praten ik hoor ze altijd praten over andere mensen roepen naar elkaar in winkels schelden

7 juli 2024

Doorzichte boekhouder gekocht voor 2€.

Doorzichte boekhouder gekocht voor 2€.
Ik heb geprobeerd om de barcode van het het artikel te krijgen met een stickerverwijderaar met metalen spons met Cif.zonder resultaat. Uit frustratie het artikel
Gewoon in de vuilbak gegooid.

29 juni 2024

Slechte ervaring webshop

Ferm AX-Power telescopische heggenschaar op accu gekocht via webshop. Niet bruikbaar omdat acculader en accu niet leverbaar zijn, wat bij Action bekend is. Klacht ingedient na 2 weken nog geen reactie, wil niet alleen aankoopbedrag terug maar ook gemaakte kosten.

5 juni 2024

Action klantenservice

Met de winkels op zich ben ik altijd blij. Leuke producten en leuke prijzen ondanks dat het personeel vaak wat te wensen laat.

Maar de klantenservice van Action is echt next-level dramatisch. Ben al bijna 5 weken aan het mailen om A) een product te mogen retouren en B) mijn geld terug te krijgen.
Dat eerste onderdeel heeft bijna twee weken tijd gekost, en dat tweede deel kost al drie weken tijd en is nog steeds niet gelukt. Ik snap niet hoe bedrijven dit soort dingen laten gebeuren in hun klantenservice, echt niet gewoon.

5 juni 2024

Verhuisdozen . . . :-(

De verhuisdozen van Action zijn reuze gemakkelijk - om lucht in te vervoeren. Ze zijn spotgoedkoop, maar dat is dan ook te merken aan de kwaliteit. Drie kilo erin gaat nog wel, maar bij vijf of meer scheuren de handgrepen af.

1 juni 2024

Horren van de action

Horren van de action.
NOOIT KOPEN!!
Niet fatsoenlijk in elkaar te zetten.
Hor klemt niet omdat de beugeltjes niet goed passen. Na een uur prutsen de hele bende in de container gegooid omdat er niets van klopte

31 mei 2024

Geen klantendienst en verdwijnende pakjes

Eén ster voor die vriendelijke mevrouw op messenger en de winkels.
De winkels zijn namelijk echt prima, ook bij ruilen enz.
Maar wat is dat met die webshop?
Ik lees nochtans iets als "de klantendienst helpt je graag verder". De case: Ik bestel een servies. Hoera hoera, ik krijg een mail, het servies is verzonden met Post.nl. Ik krijg netjes een track and trace code om mijn bestelling te volgen.
Bij de Post.nl app gaat het echter mis...er komt geen beweging in de levering. Ik neem telefonisch contact op met Post.nl. Inderdaad, het pakje is er nog niet. Ik vraag dan aan Action hoe dat nu zit: als het verzonden is met Post.nl maar Post.nl
heeft dat pakje niet, waar is dat dan?
Action stuurt me standaard antwoorden, steeds dezelfde. Geen antwoorden op mijn vraag, maar dingen
die ik ook wel zelf kan lezen op de website. Nu staat mijn pakje als "verloren" en moet ik klacht indienen of ik ben 40 euro kwijt' Niet per mail, natuurlijk, maar met de hand een
formulier invullen. Gelukkig krijg je wel makkelijk antwoord via hun facebook, maar die hebben niks te maken met die webwinkel.
Dit alles duidt niet
enkel op een niet zo goede organisatie, maar ook op een niet zo goed personeelsbeleid. Mensen van de klantendienst hebben niet de tijd om vragen serieus te beantwoorden, terwijl dat nu toch net de
bedoeling van de
klantendienst? En wie
doet die
verzendingen, gaan
die dan naar
ergens waar ze niet
moeten? Of worden die gewoon niet écht verzonden? Als je de
klachtendienst
ingewikkeld genoeg
maakt, leef je in
de veronderstelling dat mensen niet heel die moeite gaan doen.
Voer voor de
consumentenbonden!

30 mei 2024

Product niet geleverd maar WEL betaald!

Bij de action hebben we 2 elektrische steps besteld. Daarvan 1 geleverd gekregen, hier werd een onderzoek naar gestart. Uiteindelijk heeft de leverancier de step gevonden en teruggestuurd naar de action. Maar action blijft volhouden dat de verloren step niet is gevonden. Conclusie: een maand geleden 600 euro betaald en de helft geleverd gekregen en we zijn nog geen stap verder. Mondelinge beloftes via telefoon werden uiteindelijk niet nagekomen en schriftelijk willen ze niets bevestigen. Enorm veel energie, tijd en frustratie kost dit en is voor niemand prettig. Uiteindelijk laatste optie om rechtsbijstand in te schakelen om het geld terug te krijgen!

28 mei 2024

KLANTONVRIENDELIJK EN ONBESCHOFT…

KLANTONVRIENDELIJK EN ONBESCHOFT PERSONEEL!
Ik ben vandaag naar action zelzate gegaan.
Ik vraag aan de personeel als jullie nog Werckmann gereedschapskoffer inclusief inhoud nog hebben en ze zegt zie je niet goed als we da nie meer hebben .
Ik loop nog effe in de winkel en de magazijn deur stond open en ik zag nog 3 Werckmann gereedschapskoffer inclusief inhoud liggen
En ik vraag terug aan die personeel jullie hebben nog 3 Werckmann gereedschapskoffer inclusief inhoud liggen ik zeg kijk eens in u magazijn daar staat nog 3 van die koffers en die personeel zegt tegen mij zo ONBESCHOFT TEGEN ME
Als ik nie goed zie

Ik ben dan naar waarschoot gegaan
Ik kom nooit meer in action zelzate
Is wel spijtig als je speciaal naar waarschoot moet rijden als je terwijl op zelzate woont

23 mei 2024

lamp staat krom. Poten zijn niet gelijk.

je koopt een lamp, die moet recht staan, maar alle poten zijn van verschillende lengtes. Dus conclusie: staat krom en dit wel met 1 cm en een halve cm. dus op drie zijden krom. Niet leuk. Ik geef dit door en ik krijg 15 euro reductie. dat is dus de helft. Ik wil dit helemaal niet, ik wil een rechte lamp!
Kan niet retour, doen ze niet. Je krijgt geen vervanging.
Ook heb ik een hangmat besteld en wat krijg ik? een beschadigde doos waar de poten niet in plastiek zijn verpakt en beschadigd, waarvan ik al dacht, hm...en ja, duidelijk. de hangmat past er dus niet in. 40 Euro weggesmeten dus want hij kan er gewoon niet om. Je smijt gewoon je geld weg. Balen en dit beloofd. ik ben benieuwd wat ze daar van zullen zeggen. Te gek voor woorden. Had ik de reviews maar eerder gelezen, pfff....Het is echt de spullen die niet ok zijn die ze opzenden met de woorden van: retour is voor eigen. Te gek voor woorden! Nu weten we wel waarom. Blijf hier weg. Ik ben in elk geval geleerd.

21 mei 2024

Action Shopping Dockx in Brussel…

Action Shopping Dockx in Brussel absoluut te vermijden. Verkopen spullen (in dit geval zwembaden van Intex) die gewoon beschadigd uit de verpakking komen. Deze verkopen ze dan aan 9 EUR waar je normaalgezien 23 EUR voor betaalt. Ik heb me een keer laten vangen, maar nooit meer. Goede les! Daarnaast is de winkel 1 grote puinhoop, de rekkenvullers zijn agressief en lopen je gewoon omver. Zeker niet naartoe gaan als je al hoofdpijn hebt.

10 mei 2024

Action promo's

Ze geven een weekpromotie op een artikel die zelfs niet werd geleverd in de winkel.
Een paar weken geleden met een powerbank in Maldegem, en vandaag terug meegemaakt met stoelen in Waarschoot.
Over de producten en de prijzen, geen klagen.

17 april 2024

Is dit jouw bedrijf?