Eerst reviews gelezen en toen online besteld, er rekening mee houdend dat het allemaal ook tegen zou kunnen vallen. Na de bestelling kreeg ik een bevestigingsmail en zou ik op de dag van afleve... Toon meer
Door de reviews durfden we bijna niet te bestellen, maar we zijn blij dat we het gedaan hebben! We zijn in de winkel vriendelijk tewoord gestaan, ik kreeg ook wat te drinken aangeboden. Uiteindelijk o... Toon meer
Maandag 20-1-2025 zijn de tegels online besteld en vandaag (woensdag 22-1-2025) zijn de bestelde tegels door AFIUM geleverd bij ons thuis in Assen. We zijn zeer tevreden met de kwaliteit goede t... Toon meer
Levering ging goed. Bijgeleverd voegmiddel niet geschikt voor ons reliëf tegels zit soort van elastisch goedje in welke, na direct diverse keren afgenomen te zijn, vlekken achter laat. Daar de... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Goedkoop laminaat kopen? ✅ Beste prijs laminaat, tegels, sanitair, radiator, verf en meer! ✅ Beste topmerken voor de laagste prijs bij AFIUM.
Nederland
- afium.nl
Ze hebben super goed meegedacht echt…
Ze hebben super goed meegedacht echt service!!
Prachtige materialen van hele goede…
Prachtige materialen van hele goede kwaliteit. En een goede service!
Een hele goede service van meneer…
Een hele goede service van meneer Mesut. En een mooie showroom met uitgebreid assortiment.
Heel goed geholpen.
Heel goed geholpen.
Alles gevonden wat we nodig hadden
Vakkunidige medewerkers en heel vriendelijk.
Super geholpen door Mesut en prima…
Super geholpen door Mesut en prima oplossing
Hele mooie winkel met mooie tegels etc
Hele mooie winkel met mooie tegels etc
De medewerkers zijn vriendelijk en goed en snel geholpen
Fijne zaak goede prijzen
Goede service en begeleiding
Goede service en begeleiding. Wij zijn heel vriendelijk begeleid en goed geholpen door Ömer! Klasse service en zeker een aanrader voor als je opzoek bent naar kwaliteit!
Wij zijn uitstekend geholpen door de…
Wij zijn uitstekend geholpen door de eigenaar Ahmet.
Hij heeft ons goed bijgestaan bij het kiezen van laminaat en andere materialen.
Vriendelijke en erg behulpzame personeel.
Ook prijs kwalitatief zijn ze zeer aantrekkelijk. Zeker een aanrader!!
Wij waren supergoed geholpen met al…
Wij waren supergoed geholpen met al onze benodigdheden.
Zeer klantvriendelijk & en veel kennis!
Laminaat is echt van top kwaliteit en…
Laminaat is echt van top kwaliteit en advies was ook heel goed!
Ruime keuze
Ruime keuze, heel vriendelijk
Komen zeker terug voor verdere verbouwingen
Heel goed geholpen door Ömer
Heel goed geholpen door Ömer, goed material en duidelijke advies. Ben er zeer tevreden!! En let op koffie staat klaar, ook lekker!!
Top bedrijf
Top bedrijf! Ik ben geweldig geholpen door Omer en ik heb nergens anders zulke goeie prijzen gezien, Zeker een aanrader!
Goed geholpen geholpen en snelle…
Goed geholpen geholpen en snelle service. Hiervoor een bestelling opgehaald maar ik kwam een stuk te kort. Keten heeft mij hierbij goed geholpen en wist direct om wat voor soort laminaat het ging. Aanrader!
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen , met name Keten, gastvrij en behulpzaam. Mooie dingen in de winkel. Komen zeker terug!
We zijn goed geholpen en blij met onze…
We zijn goed geholpen en blij met onze keuze. Ook de optie gekregen om met aanbieding gekochte goederen later op te halen.
Hele goede advies ontvangen van mesut
Hele goede advies ontvangen van mesut. Fijne ervaring gehad bij afium!