Wij hebben een dure professionele airconditioner gekocht. Hoewel er een probleem was met de levering van verkeerde onderdelen, werd dit professioneel en snel opgelost. Ook was de prijs van de complete... Toon meer
Erg goed geholpen aan de balie! Vriendelijke man, adviseerde mij duidelijk over een leidingset. Ondanks de drukte stond de bestelling binnen enkele minuten bij de deur klaar. Personeel hielp mij zelfs... Toon meer
Zeer mooie en goed passende omkasting, geeft meer rust en betere uitstraling goed in elkaar te zetten met bijbehorende bouten en moeren. Van mij een dikke 10. Bedankt
Snelle levering binnen 1 werkdag van een complete airco set was voor mij het belangrijkste. Communicatie via hun site zou wel beter kunnen. Personeel in de winkel is erg behulpzaam en vakkundig.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Snel en eenvoudig te bestellen
Snel en eenvoudig te bestellen, binnen 24 uur geleverd, als pallet goed verpakt en conform opdracht.
top geregeld
alles snel, correct en duidelijk geleverd. Enig advies ..... reken geen bezorgkosten of meld dit vooraf!
Ondanks Fabrieksfout/Defect geen garantie
Deze verkopende partij heeft ons een ondeugdelijke AUX split unit airco 3,5 kW Q-SMART met 4D swing, UV geleverd is gebleken na inbedrijfstelling door een gecertificeerde installateur. De compressor blijkt defect/kappot te zijn wat je al aan een hard brommend, schaffend en aanlopend geluid kunt horen en daarom ook niet naar behoren functioneert.
En ondanks dat ze mede door onze STEK monteur zijn benaderd over dit probleem kunnen we gewoonweg naar de fabrieksgarantie fluiten die zij niet willen verlenen. Koop hier dus nooit geen AUX split Airco of degelijke want de fabrieksgarantie is bij deze club echt ver te zoeken.
Airco opgehaald bij de winkel.
Airco opgehaald bij de winkel.
Snel geholpen en vriendelijk personeel.
Erg klant gericht
Erg klant gericht, hebben mij zeer goed geholpen
Netjes op tijd geleverd en kwaliteit…
Netjes op tijd geleverd en kwaliteit prijs verhouding ook top
Top bedrijf, top airco, top prijs.
Top bedrijf.
Goede airconditioning voor een goede prijs.
Sterker nog, de prijs was een week later 120 euro lager en ze betaalden me het verschil terug.
Hulde, aanrader!
Volgens afspraak geleverd en reageren…
Volgens afspraak geleverd en reageren snel op een aantal gestelde vragen via contactformulier.
Top bedrijf
Na diverse websites te hebben bekeken heb ik bij Airco-webwinkel een multisplitunit besteld.
Waarom? De website vind ik het meest praktisch in gebruik en overzichtelijk om in te zoeken en daarbij goedkoper dan overige site waar ik heb lopen zoeken.
Na het vullen van mijn boodschappen mandje heb ik nog telefonisch contact opgenomen en hier goed advies over gekregen.
Vervolgens de bestelling geplaatst en volgende dag alles in huis.
Na de installatie had ik nog wat spulletjes over en die heb ik kunnen retourneren wat ook snel werd afgehandeld.
Voor mij een top bedrijf.
Snel, goedkoop, klantvriendelijk en leveren goede kwaliteit.
AUX Airco 5.0kw
Dit is de tweede keer dat ik wat besteld heb. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Snel geleverd netjes ingepakt. Top bedrijf.
levering is goed
levering is goed. ALLEEN GEEN DHL GEBRUIKEN.
DIT IS EEN SHIT FIRMA.
AIRCO WEBWINKEL IS GOED.
Snelle levering , goede communicatie, goed en degelijk product
Snelle levering vriedelijk geholpen
Vriendelijke personeel
Vriendelijke personeel, snelle service en extra info gekregen. Top 👍🏼
Dhl werk super slecht
Dhl werk super slecht
Eerst wacht je 5 dagen
Dan krijg je in eens een mail met de tekst wij zijn er over een paar uur.
Als je die niet op tijd leest heb je dik gezeik.
Deze manier van transport is echt slecht.
Zeer goede ervaring
Snelle levering ondanks een wijziging in aankoop op mijn verzoek. Fijn bedrijf, komt afspraken na.
Snelle service
Snelle service, levering op tijd, alles gelevererd !