Voor een mooie prijs tickets kunnen boeken. Vrijwel direct werd de reis bevestigd. De tickets waren door een storing echter niet zichtbaar. Toen werd ik wel wat nerveus. Contact opgenomen , maar kree... Toon meer
Op zich gemakkelijke boeking alleen wat we geboekt hadden bleek niet beschikbaar. Wel volgende dag gelijk betaling retour. Graag beter op de site bijhouden als iets niet meer beschikbaar is
Klant vriendelijke benadering ook na de verkoop het systeem van dit bedrijf vraagt niet om het tussenvoegsel na ruim een week van het kastje naar de muur gestuurd te worden v.v kwam er een voorstel... Toon meer
Vreselijk! Ik wil een vlucht omboeken maar ze geven nietszeggende standaardantwoorden en zijn totaal! Niet behulpzaam. Ze geven foute en leugenachtige info over mail. Telefonisch niet bereikbaar op ge... Toon meer

- Snel en eenvoudig
- We maken het u gemakkelijk de beste vliegtickets te vinden. We zijn continu bezig om onze website nog beter te maken, zodat u als klant zo snel mogelijk kunt vinden wat u zoekt.
- Goedkoop
- Om u de beste prijzen aan te kunnen bieden, richten we ons op onze website op de essentie, zodat u snel en eenvoudig uw reis kunt boeken. We beschikken over een breed scala van producten en werken samen met diverse aanbieders. Als u de vlucht en het hotel tegelijkertijd boekt, kunnen we u zelfs een nog betere prijs aanbieden dan wanneer u ze apart boekt.
- Veilig
- Airngo maakt deel uit van Ticket Privatresor AB, een toonaangevende Scandinavische touroperator met 25 jaar ervaring in de reisbranche. U wordt als klant gedekt door de Zweedse reisgarantie. Wij werken samen met iDeal voor veilige betalingen. Natuurlijk zijn we ook lid van IATA.
Nederland
- airngo.nl
Vraagt klanten om een review
Betaling komt niet overeen met wat als…
Betaling komt niet overeen met wat als kosten aangegeven werd
Geen service tot nu toe
Op zich ging het boeken van de tickets prima. Alleen ging er met de betaling iets mis en moest ik meer betalen. Op 30 januari heb ik een mail verstuurd en een bevestiging hiervan gekregen, maar tot op heden geen reactie gekregen. Telefonisch lukte het niet om met hen in contact te komen. Dat is de reden voor mijn slechte beoordeling. Ik ga ervan uit dat klachten serieus worden behandeld. In mijn geval wil ik graag weten waar het aan ligt en wil ik het teveel betaalde bedrag retour. Als het mijn fout is, vind ik het ook prettig om te horen, maar helaas radiostilte tot nu toe......
Uiteindelijke prijs blijkt veel hoger
Uiteindelijke prijs blijkt veel hoger, niet aanbevelenswaardig
Prima
Prima! Snelle bevestigingsmail van zowel Airngo en de luchtvaartmaatschappij. Kon deze vlucht binnen 5 min aanmelden binnen mijn frequent flyer programma.
Helaas wel extra creditcard kosten, maar deze vielen redelijk mee.
prima goedkoop
Prima e-ticket gekocht betaald en…
Prima e-ticket gekocht betaald en ontvangen.
Aangekondigde prijs ligt ver onder de…
Aangekondigde prijs ligt ver onder de uiteindelijke prijs!
Het ging gewoon allemaal prima
Het ging gewoon allemaal prima! Niets om op aan te merken.
Onbereikbaar voor vragen! 100 x gebeld en ze pakken niet op
Waardeloos qua bereik. Binnen 48 uur helemaal geen tickets. Nog steeds niet na 3 dagen. Probeerde ze de hele dag te bellen, maar geen gehoor. Slecht hoor!
Hallo Airngo,
Hallo Airngo,
jullie zijn niet te bereiken, zeer slecht.
Wij hebben gehoord dat terugvlucht geannuleerd is en willen daarover iemand spreken.
Graag vandaag reactie.
Slecht!!
Niet te bereiken! 2 dagen na mijn boeking krijg ik bericht dat de boeking is geannuleerd , inmiddels zijn de ticket prijzen enorm gestegen. Nooit boeken bij Airngo
Zeer tevreden
Zeer tevreden, gemakkelijke site en eenvoudig te boeken. Snel bericht en ticket ontvangen.
Aanrader voor toekomstige klanten👍
Prima boekint
Adequate goede service
bijkomende kosten!
Vliegticket was exclusief bagage en dit was ergens vermeld. Wordt doorverwezen naar site vliegmaatschappij, maar die rekent ineens extra kosten omdat je niet direct bij hun geboekt hebt. Wordt nergens vermeld! Niet op website vliegmaatschappij als in de voorwaarden Airngo. Daardoor flinke extra kosten bovenop de ticketprijs.
Vlucht door airngo zelf geannuleerd en geld nog niet terug
Wij hebben een vlucht geboekt en betaald.
De volgende dag krijgen we een e-mail dat deze boeking geannuleerd is en we het geld teruggestort krijgen, het stortingsbewijs zou in bijlage zitten.
In de mail zat uiteraard geen bewijs en we hebben nog geen gehoor gekregen, al een contactformulier ingevuld en gebeld.. nog steeds niemand kunnen vastkrijgen.
vlucht niet bevestigd
Boeking geannuleerd nadat deze niet bevestigd kon worden door klm. Stunten met lage prijzen, maar het niet waar kunnen maken..