Akusoli Reviews

27.465
TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik heb eerst even gewacht met het geven van een reactieom zeker te weten of ze werkelijk zo goed zijn.dit kan ik nu wel bevestigen ze voelen heerlijk aan ,ook na een hele dag veel lopen dis voor mij e... Toon meer

Pakje geleverd op een ander adres . Als bewijs wordt er een foto van de brievenbus gestuurd. Ik heb als bewijs een foto van mijn brievenbus toe gestuurd ( totaal verschillend) verdere reactie van hun... Toon meer

Nou echt geweldig vind ik 't niet en dan heb ik het over het bestellen. Denken jullie nou echt dat iedereen zit te wachten op al die aanbiedingen aan 't eind van de bestelprocedure? Nou ik in ieder ge... Toon meer

Dit is een product dat echt doet wat het belooft. Het enige minpuntje: bij het bestellen wordt telkens opnieuw en opnieuw extra zolen/andere producten aangeboden. Dit stoort mij een beetje.

1. Voetverzorging

Over Akusoli

COMFORT IN EVERY SINGLE STEP

Your feet walk thousands of miles carrying you through daily life. Without targeted support and proper cushioning, it's a matter of time before pain and discomfort become daily. Akusoli insoles give your feet proper support and acupressure points stimulation to keep your feet comfortable the whole day.

Akusoli insoles are designed to bring you daily comfort and improved performance. Akusoli targets key pressure points and helps relieve tired, achy feet which may contribute to stopping soreness altogether. No matter where your day takes you, Akusoli keeps your feet comfortable and supported, step after step.

Feet and Arch Support

Acupressure Cushions

Magnetic Technology

Antimicrobial Silver Coating

DESIGNED FOR COMPLETE FOOT SUPPORT

Do your feet get achy and swollen after long walks? Does discomfort limit your daily activities? Your feet carry you through life every single day, so give them the support they need with Akusoli insoles. Easily customize the fit to any of your shoes and experience all day. Japanese-inspired acupressure techniques that improve your well-being with every step you take!

WALK WITH CONFIDENCE

Cheap and deteriorated insoles lack quality and support which can exhaust the feet and lead to aches, pain and long-term foot health issues. Ensure comfort and proper stimulation with Akusoli insoles. Keep your feet happy and healthy all day long.

GRAB YOUR AKUSOLI HERE

Useful Links

Shop Akusoli Now Track Your Order FAQ Contact Us

Goed

TrustScore 4 uit 5

27K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(27.465)

5.772 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Deze zolen werken niet

Deze zolen werken niet. Die mrtalen dopjes onder je voeten voelen erg onplezierig.

24 april 2026

Hello,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Het spijt ons te horen dat de inlegzolen niet aan uw verwachtingen voldeden en dat u de metalen noppen oncomfortabel vond. We begrijpen dat comfort een belangrijk onderdeel van de ervaring is en we stellen het op prijs om meer te weten te komen over uw zorgen en u verder te helpen.

Ik wilde graag nog even reageren op uw review, aangezien ik eerder via Trustpilot contact met u had opgenomen in de hoop meer te weten te komen over uw ervaring. Omdat ik nog geen reactie heb ontvangen, wil ik u toch laten weten dat ik u graag verder wil helpen.

Als u nog steeds bereid bent om uw zorgen te bespreken, kunt u rechtstreeks contact met mij opnemen via https://akusoli.com/contact, zodat ik uw ervaring privé kan bekijken en persoonlijk met u naar een oplossing kan zoeken. Gebruik in uw bericht de onderwerpregel Trustpilot - Akusoli.

Vermeld deze Trustpilot-review wanneer u contact met ons opneemt, zodat ik uw zaak snel kan vinden en u persoonlijk verder kan helpen.

Ik waardeer het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen, en ik hoop u te kunnen helpen wanneer u daar klaar voor bent.

Akusoli Support Team

Best aardig product...en anderzijds waardeloos

Op zich zijn het best redelijke inlegzooltjes, voor iemand met pijnlijke voeten en benen en evt doorbloedingsproblemen... Als je ze wil kopen om deze rede dan kan je dat gerust doen. In de eerste instantie voorzichtig proberen met een uurtje per dag en dat rustig opbouwen en dan zijn het best prima inlegzooltjes. Maar als u iets verwacht in de trent van hulp bij afvallen zoals zij volop ons willen doen geloven, dan kan ik gerust zeggen dat dat een groot onzinverhaal is om mensen zooltjes te laten kopen, die niets zullen doen voor u. Ze maken misbruik van uw zwakte om zichzelf te verrijken...niet intrappen!!!

4 augustus 2025

Hallo,

We hebben uw zaak grondig bekeken en kunnen bevestigen dat ons klantenserviceteam deze onderzoekt. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft; we staan ​​klaar om u te helpen.

We stellen uw feedback zeer op prijs en waarderen uw geduld terwijl we aan de oplossing van uw problemen werkten. Uw ervaring is van essentieel belang voor onze verbetering en groei als bedrijf.

Nogmaals hartelijk dank voor uw steun aan ons voortdurende ontwikkelingsproces en leerproces.

Met vriendelijke groeten,

Ik heb al 2 x gekocht

Ik heb al 2 x gekocht, nu wil ik graag nog een paar. Ik heb geen pijn meer aan mn voeten en dat is veel waard.

26 mei 2026

Hallo Joke,

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview en voor je vertrouwen in Akusoli, ook bij je eerdere aankopen.

Wat fijn om te horen dat je geen pijn meer aan je voeten hebt – dat is precies waar we het voor doen. We waarderen het enorm dat je jouw positieve ervaring met ons deelt.

Veel plezier met je huidige en toekomstige aankopen bij ons.

Akusoli Support Team

Bestellen ging goed alleen onduidelijk…

Bestellen ging goed alleen onduidelijk hoe je 2 paar met verschillende maten moet bestellen

23 mei 2026

Hello,

Thank you for taking the time to provide your feedback.

We’re sorry to hear that it was unclear how to order two pairs in different sizes. We have noted your review on Trustpilot and are looking into how we can make this process clearer and easier to follow. Please keep an eye on your email for any updates or requests from our team.

We truly appreciate your patience and cooperation. Wishing you a pleasant day ahead!

Akusoli Support Team

Geweldig loop langer zonder pijn

22 mei 2026

Hi Morena,

Bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat je nu langer kunt lopen zonder pijn. Daar doen we het voor bij Akusoli, en het is geweldig om te weten dat het product je zo goed helpt.

Nogmaals dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Er fijne ervaring.

Er fijne ervaring.. Wil ze weer opnieuw bestellen...
4 paar, maar ik word overal heen gestuurd behalve naar betaling.
Dit is al de de keer dat ik me aanmeld maar niet naar afrekenen.
Gr. Carmen Rewinkel-Holtmann

20 mei 2026

Hallo Carmen,

Hartelijk dank voor je positieve review en voor het delen van je ervaring.

Het spijt ons dat je problemen ervaart met het afronden van je bestelling. We hebben je review gezien en ons team kijkt dit zo snel mogelijk voor je na. Houd alsjeblieft je e-mail in de gaten voor eventuele updates of vragen van ons.

Bedankt voor je vertrouwen en fijne woorden. We waarderen je geduld en hopen dat je snel weer van onze producten kunt genieten.

Akusoli Support Team

Niet in woorden uit te druk Ken.

26 februari 2026

Hallo Peter,

Hartelijk dank voor je prachtige 5-sterrenreview en je mooie woorden – dat waarderen we enorm.

We zijn blij dat je zo tevreden bent met Akusoli en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Geld terugstorten

Misleidende reclame
Inlegzolen werken niet

Ik zou deze zolen nooit aanbevelen
Zoals beloofd wil ik graag mijn geld terug

10 maart 2026

Hallo,

Met genoegen delen wij u mee dat uw probleem succesvol is opgelost door onze klantenservice. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wij waarderen uw feedback over uw ervaring met ons team.

Hartelijk dank voor uw voortdurende steun. Wij streven ernaar onze service te verbeteren en de best mogelijke service te bieden.

Akusoli Support Team

Ik bestelde mijn zolen in SPanje en zij…

Ik bestelde mijn zolen in SPanje en zij kwamen correct thuis in België toe.

14 mei 2026

Hello Mevrouw H. De Schutter,

Dank u voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat uw bestelling in goede orde is aangekomen.

Ik weet dat nog niet.

Ik weet dat nog niet. Ze zijn nog niet toegekomen maar ik heb er vertrouwen in.

10 mei 2026

Hallo Ina,

Bedankt voor je positieve review, ook al zijn de producten nog niet toegekomen. We vinden het geweldig om te horen dat je vertrouwen in ons hebt. Mocht je nog vragen of zorgen hebben, staan we klaar om je te helpen.

Prima is heel fijn in de schoenen

Prima is heel fijn in de schoenen

7 mei 2026

Hallo Betty,

Bedankt voor je beoordeling.

Fijn om te horen dat de schoenen prettig zitten. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Goede kwaliteit bedankt

Goede kwaliteit bedankt

20 maart 2026

Hallo Gerard,

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten. Uw feedback betekent veel voor ons.

Erin geluisd

Product gekocht maar voel me erin geluisd!
Als zou blijken dat de zooltjes niet deden wat er van gezegd werd zou ik mijn geld terug krijgen
Nou NO WAY!!!
Jammer want ik was vol hoop!

Krijg nu reactie dat ze meerdere pogingen doen contact te zoeken
Ik heb daarop gereageerd maar er is maat 1 oplossing en dat is dat ik mag retourneren en geld terug krijg ONGEBRUIKT!!
HOE kon ik dan weten of het product voor mij werkt?? Vandaar dat ik gestopt ben met reageren en helaas niet meer nadenk over het verloren geld

22 maart 2026

Hallo Marjan,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. We stellen uw input zeer op prijs en doen er alles aan om eventuele problemen die u heeft ondervonden op te lossen.

We hebben meerdere pogingen gedaan om contact met u op te nemen over uw zorgen, maar we hebben nog geen reactie ontvangen. Wees gerust, we staan ​​klaar om u te helpen en willen graag een oplossing vinden die aan uw behoeften voldoet.

Neem gerust contact op met ons supportteam via support@akusoli.com.

Bedankt voor uw begrip en we hopen snel van u te horen.

Veel te lang

Veel te lang

4 mei 2026

Hallo Birgit,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. We zijn ons bewust van het probleem en zijn bezig met het onderzoeken van de details van je zaak. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Houd alsjeblieft je e-mail in de gaten voor updates of voor eventuele informatie die we onderweg nodig hebben. We waarderen je geduld en medewerking oprecht.

Bedankt voor je geduld.

Hallo Ton Van den Bercken,

Wij willen u laten weten dat uw zaak momenteel wordt onderzocht door onze klantenservice. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback is van onschatbare waarde en wij danken u voor uw geduld terwijl ons team aan een oplossing voor uw probleem werkt.

Bedankt voor uw bijdrage aan onze voortdurende ontwikkeling en verbetering.

Goed product

Goed product

24 april 2026

Hallo Hilde,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het product.

Akusoli Support Team

Wel erg pushy, eerst zooltjes uit proberen.

Niet fijn om steeds gepushed te worden om extra stuff te kopen. Ik ben zeer sceptical, dus wil eerst proberen voor er extra wordt ingeslagen

23 april 2026

Hallo Rob,

We begrijpen uw zorgen en willen ons verontschuldigen voor eventuele ongemakken. Dit is zeker niet de ervaring die we voor u wensen. Ons team is al bezig met het onderzoeken van deze situatie om uw zorgen goed aan te pakken.

Bedankt voor uw feedback en het helpen verbeteren van onze diensten.

Hallo W.P.,

Bedankt voor uw beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet veel merkt van de zooltjes.

Onze zooltjes zijn ontworpen om comfort en ondersteuning te bieden. Hier zijn enkele adviezen die kunnen helpen:

- Zorg voor een Goede Pasvorm: Controleer of de zooltjes goed in uw schoenen passen en dat u de juiste maat gebruikt.
- Inloopperiode: Nieuwe zooltjes kunnen een korte inloopperiode vereisen. Bouw de dagelijkse draagduur geleidelijk op zodat uw voeten eraan kunnen wennen.
- Controleer Schoencompatibiliteit: Zorg ervoor dat uw schoenen compatibel zijn met de zooltjes en dat ze niet te krap zitten of extra druk veroorzaken.

Mocht u deze stappen hebben geprobeerd en nog steeds niet de gewenste effecten merken, overweeg dan om een zorgprofessional te raadplegen voor persoonlijk advies.

Als u verder nog vragen heeft of aanvullende hulp nodig heeft, laat het ons alstublieft weten.

Hoop dat het werkt!

18 april 2026

Hallo Marie,

Bedankt voor uw beoordeling. We hopen dat alles naar behoren werkt en dat u tevreden bent met ons product. Als er nog vragen of problemen zijn, staan we altijd klaar om u te helpen.

Het Akusoli supportteam

Als je van sprookjes houd kan je beter…

Als je van sprookjes houd kan je beter naar de enkeling gaan! Ze werken voor geen meter de afslankzooljes!

19 februari 2026

Hallo Berry van Bijl,

We zijn blij u te kunnen meedelen dat uw probleem succesvol is opgelost door onze klantenservice. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

We stellen uw feedback over uw ervaring met ons team zeer op prijs.

Hartelijk dank voor uw voortdurende steun. We streven ernaar onze service te verbeteren en de best mogelijke service te bieden.

We hebben uw probleem bekeken en kunnen bevestigen dat het succesvol is opgelost door onze klantenservice. Mocht u nog vragen hebben of verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We stellen uw feedback zeer op prijs en waarderen uw geduld tijdens het oplossingsproces.

We blijven ons inzetten om u de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Met vriendelijke groeten,