Akusoli Reviews

27.465
TrustScore 4 uit 5

3,9

Ik heb eerst even gewacht met het geven van een reactieom zeker te weten of ze werkelijk zo goed zijn.dit kan ik nu wel bevestigen ze voelen heerlijk aan ,ook na een hele dag veel lopen dis voor mij e... Toon meer

Pakje geleverd op een ander adres . Als bewijs wordt er een foto van de brievenbus gestuurd. Ik heb als bewijs een foto van mijn brievenbus toe gestuurd ( totaal verschillend) verdere reactie van hun... Toon meer

Nou echt geweldig vind ik 't niet en dan heb ik het over het bestellen. Denken jullie nou echt dat iedereen zit te wachten op al die aanbiedingen aan 't eind van de bestelprocedure? Nou ik in ieder ge... Toon meer

Dit is een product dat echt doet wat het belooft. Het enige minpuntje: bij het bestellen wordt telkens opnieuw en opnieuw extra zolen/andere producten aangeboden. Dit stoort mij een beetje.

1. Voetverzorging

Over Akusoli

COMFORT IN EVERY SINGLE STEP

Your feet walk thousands of miles carrying you through daily life. Without targeted support and proper cushioning, it's a matter of time before pain and discomfort become daily. Akusoli insoles give your feet proper support and acupressure points stimulation to keep your feet comfortable the whole day.

Akusoli insoles are designed to bring you daily comfort and improved performance. Akusoli targets key pressure points and helps relieve tired, achy feet which may contribute to stopping soreness altogether. No matter where your day takes you, Akusoli keeps your feet comfortable and supported, step after step.

Feet and Arch Support

Acupressure Cushions

Magnetic Technology

Antimicrobial Silver Coating

DESIGNED FOR COMPLETE FOOT SUPPORT

Do your feet get achy and swollen after long walks? Does discomfort limit your daily activities? Your feet carry you through life every single day, so give them the support they need with Akusoli insoles. Easily customize the fit to any of your shoes and experience all day. Japanese-inspired acupressure techniques that improve your well-being with every step you take!

WALK WITH CONFIDENCE

Cheap and deteriorated insoles lack quality and support which can exhaust the feet and lead to aches, pain and long-term foot health issues. Ensure comfort and proper stimulation with Akusoli insoles. Keep your feet happy and healthy all day long.

GRAB YOUR AKUSOLI HERE

Useful Links

Shop Akusoli Now Track Your Order FAQ Contact Us

Goed

TrustScore 4 uit 5

27K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(27.465)

5.772 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik geef geen 5 sterren omdat bij elke…

Ik geef geen 5 sterren omdat bij elke stap weer iets extra wordt aangeboden om zo de mensen meer te laten kopen en daar hou ik niet van

18 april 2026

Hallo,

We begrijpen je bezorgdheid en betreuren het dat je bij elke stap extra aanbiedingen ervaart. Dit is niet de ervaring die we voor ogen hebben.

Ons team kijkt naar de details en neemt indien nodig maatregelen om je zorgen aan te pakken.

Bedankt voor je feedback, het helpt ons om te groeien en te leren.

Werkt niet.

Ik ben zeer tevreden met de aangeboden oplossing.

16 mei 2025

Hallo Laura,

Met genoegen delen wij u mee dat uw probleem succesvol is opgelost door onze klantenservice. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Wij waarderen uw feedback over uw ervaring met ons team.

Hartelijk dank voor uw voortdurende steun. Wij streven ernaar onze service te verbeteren en de best mogelijke service te bieden.

Akusoli Support Team

Bij mijn eerste bestelling ben ik fijn…

Bij mijn eerste bestelling ben ik fijn geholpen. Het lukte niet goed

14 maart 2026

Hallo Anneke,

Hartelijk dank voor je review. We zijn blij te horen dat je bij je eerste bestelling fijn geholpen bent, maar we zagen dat er toch iets niet helemaal goed ging.

We willen je verzekeren dat we alles in het werk zullen stellen om dit te bekijken en uit te zoeken wat er gebeurd is. Mocht er alsnog iets zijn dat je graag zou willen toelichten, aarzel dan niet om ons van meer details te voorzien.

Bedankt voor het vertrouwen dat je in ons stelt.

Groeten,

Bij mij werkt het niet

Bij mij werkt het niet, nog geen grammetje minder!
Geld weggegooid!

15 juni 2025

Hallo Ronald,

Wij willen u laten weten dat uw zaak momenteel wordt onderzocht door ons klantenserviceteam. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback is van onschatbare waarde en wij danken u voor uw geduld terwijl ons team aan een oplossing voor uw probleem werkt.

Bedankt voor uw bijdrage aan onze voortdurende ontwikkeling en verbetering.

Fijn product, helpt goed

Bestelling duurde even maar is prima product. Heb sinds gebruik veel minder pijn in de benen met mijn spataderen.

12 februari 2026

Hallo Nita,

Bedankt voor je positieve beoordeling! Het spijt ons dat de bestelling even op zich liet wachten, maar we zijn blij te horen dat je tevreden bent met het product en dat het je heeft geholpen met de pijn in je benen.

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we voor je klaar.

Zie vorig antwoord

Weet ik niet

20 november 2025

Hallo Joke,

Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling. Het spijt ons te horen dat u niet geheel tevreden bent.

We onderzoeken uw situatie verder en zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bedankt voor uw geduld.

Akusoli Support Team

Stel de hele vraagstelling in totaliteit…

Stelde hele vraagstelling in totaliteit op in het Nederlands.
Voor jullie 1keer moeite.

8 april 2026

Hallo J Smits,

Onze oprechte excuses voor het ongemak.

We onderzoeken de details van uw geval en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bedankt voor uw geduld.

Eerst ervaren

Eerst ervaren. Dan review

8 april 2026

Hello Paul,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. We waarderen uw feedback enorm. Mocht u verdere opmerkingen of specifieke details hebben die u wilt delen, dan horen we dat graag. We staan altijd klaar om te helpen en de best mogelijke service te bieden.

Akusoli Support Team

De zooltjes verminderen de pijn in mijn…

De zooltjes verminderen de pijn in mijn voeten

6 april 2026

Hallo Marianne,

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling. We zijn blij te horen dat de zooltjes helpen om de pijn in uw voeten te verminderen. We waarderen uw tijd en moeite om uw positieve ervaring met ons te delen.

Het Akusoli Support Team

Een goede fijne snelle service

Een goede fijne snelle service, goed personeel vriendelijke en behulpzaam

12 juli 2025

Hallo Ineke,

Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en vriendelijke personeel. Wij streven ernaar om altijd de best mogelijke ervaring te bieden aan onze klanten.

Nogmaals bedankt voor uw positieve woorden en we hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Service is good

3 april 2026

Hello Bert Stritzko,

Thank you for your review and for giving us a 4-star rating. We're glad to hear that you found our service to be good. We continuously strive to provide the best experience for our customers, and if there's anything more we can do to enhance your experience or anything specific you'd like to see improved, please feel free to let us know.

Thank you for choosing Akusoli.

Akusoli Support Team

Het werkt echt en het loopt lekker

Het werkt echt en het loopt lekker. Dus blij mee.

1 april 2026

Hallo Chris-Marije,

Bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met ons product en dat het goed werkt voor jou.

Als je in de toekomst nog vragen of feedback hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vriendelijke groet,

Net besteld dus kan nog niet oordelen

Net besteld dus kan nog niet oordelen

30 maart 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn verheugd dat u recent een bestelling heeft geplaatst. Als er op enig moment nog vragen of zorgen zijn, staan we klaar om u te helpen.

Een fijne dag gewenst!

Akusoli Support Team

Goed product doch de termijn van…

Goed product doch de termijn van aflevering vond ik rijkelijk lang

29 maart 2026

Hallo Jos van Hommerich,

Bedankt voor uw review. We begrijpen uw bezorgdheid over de langere levertijd en waarderen uw geduld. We zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst worden vermeden.

Mocht u nog vragen hebben of ons wilt voorzien van uw orderinformatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het Akusoli Support Team

probeer eens uit te schrijven voor de…

probeer eens uit te schrijven voor de nieuwsbrief.
Onmogelijk

20 maart 2026

Hallo Wilma,

We hebben uw specifieke geval bekeken en kunnen bevestigen dat het door onze klantenservice succesvol is opgelost. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft; we helpen u graag verder.

Bedankt dat u uw ervaring met ons hebt gedeeld. Uw feedback is erg belangrijk voor ons en we waarderen uw geduld terwijl ons team uw probleem heeft opgelost.

Bedankt voor uw bijdrage aan onze ontwikkeling en ons leerproces.

Verry comfortable,

Verry comfortable,

27 maart 2026

Hello Genevieve,

Thank you for your fantastic review! We're thrilled to hear that you found our product very comfortable. Your satisfaction is our priority, and we're delighted that we could meet your expectations.

Thank you once again for choosing Akusoli.

Akusoli Support Team

Het ging heel snel, maar of het gelukt is ? Geen bevestiging gezien

Het ging heel snel, maar vraag me af of het daadwerkelijk is gelukt krijg geen bevestiging

26 maart 2026

Hallo Dinie,

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat het proces snel verliep, maar begrijpen dat je je zorgen maakt over het uitblijven van een bevestiging.

Rest assured, we zullen de nodige stappen nemen om je zorgen aan te pakken. Ons team onderzoekt je situatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Dank je wel voor je geduld en het vertrouwen in Akusoli.

Uw doorzettingsvermogen!

25 maart 2026

Hallo Juuk,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en uw doorzettingsvermogen. We zijn blij dat u tevreden bent. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

24 maart 2026

Hello Frits,

Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, dan horen we dat graag.

Vriendelijke groet,

Everything was very clear

24 maart 2026

Hello Bart,

Thank you so much for your positive review! We're delighted to hear that everything was very clear for you. Your feedback is greatly appreciated and it's wonderful to know we met your expectations. If you have any further comments or questions, feel free to reach out. We look forward to serving you again.