Afgelopen maand meerdere ledstrips, driver en afstandsbediening besteld. Bij levering werkte de afstandsbediening niet. Echter hebben wij keurig netjes een nieuwe ontvangen, waarna alles goed werk... Toon meer

Led-Verlichting besteld mooi degelijk spul, makkelijk te monteren en mooi licht. Wel opletten dat er standaard geen afstandsbediening mee geleverd wordt, deze heb ik na besteld. Nu heb ik twee... Toon meer

+ Website ziet er professioneel uit + bestellen gaat makkelijk. + panelen zijn van prima prijs/kwaliteit +/- levering doet een medewerker zelf met een open aanhanger. +/- enkel bereikbaar... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

Toe aan iets nieuws? Maak kennis met onze akoestische panelen. Ontworpen om de geluidskwaliteit van uw ruimte te verbeteren en deze om te vormen tot een aangenamere, levendige omgeving. Onze panelen zijn eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

4,4

Uitstekend

Ledverlichting

Afgelopen maand meerdere ledstrips, driver en afstandsbediening besteld. Bij levering werkte de afstandsbediening niet. Echter hebben wij keurig netjes een nieuwe ontvangen, waarna alles goed werkte.

Wij raden het bedrijf en product dan ook absoluut aan!

23 februari 2026

goede klantenservice

goede klantenservice, accuraat en oplossingsgericht. de spullen zijn sowieso van goed kwaliteit maar als er dan toch iets mis gaat gaat kan gebeuren) lossen ze het keurig op.

23 januari 2026

Afhandeling klacht

Ledstrip met afstandsbediening besteld via Akutic panel. Helaas werkte het niet naar behoren. Via de app contact gezocht met de klantenservice. Snel respons. Samen bekeken wat het probleem zo kunnen zijn . Mogelijk een defecte afstandsbediening. Vlot een nieuwe gekregen en heel fijn het werkt. Zeer tevreden over de afwikkeling en blij met het mooie resultaat.

15 januari 2026

Goede kwaliteit!

Na lang onderzoek uitgekomen op Akustic Panel qua kwaliteit (dikte van de panelen, kleurenkeus, de toffe licht mogelijkheid tussen de panelen).
7 december besteld waarna de levering helaas 4 keer niet nagekomen is door de vervoerder en gebrek voorraad. Snel antwoord vanuit de klantenservice en een goede oplossing geboden. 22 januari uiteindelijk onze bestelling geleverd en de panelen zijn van prachtige kwaliteit.

3 januari 2026

19-12-2025

Nu heb ik twee dingen besteld, verlichting pakket en naderhand de afstandsbediening. Respectievelijk in de Black-Friday en Kerst periode, dus enige drukte en daarbij verwarringen daar gelaten.
Is het erg lastig om te zien wat wanneer zou komen, bij beide een tracking gehad maar exacte levering 🤷🏼‍♂️.

Hier is nog wel een slag in te slaan.
Dit wordt ook erkend uit mailing die ik later heb ontvangen.

19 december 2025
Logo Akustic Panel

Antwoord van Akustic Panel

Beste Martin,

dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Wij komen heel graag met u in contact om samen te bekijken waar het precies is misgegaan. Op dit moment kunnen wij helaas geen eerdere berichten van u terugvinden in ons systeem, wat verklaart waarom wij u nog niet persoonlijk hebben kunnen bereiken. Daarom nemen wij via deze weg contact met u op.

Daarnaast willen wij aangeven dat het momenteel extreem druk is rondom de kerstperiode, waardoor sommige leveringen helaas vertraging oplopen en onze reactietijden langer kunnen zijn dan u van ons gewend bent. Dat neemt niet weg dat wij begrijpen dat dit voor u erg vervelend is.

Wilt u ons alstublieft een e-mail sturen met uw ordernummer naar info@akusticpanel.com? Dan pakken wij dit direct voor u op en zorgen wij voor duidelijkheid over de levering.

Onze excuses voor het ongemak, en dank voor uw begrip. Wij helpen u graag verder.

Het Akustic Panel Team

OK kwaliteit, logistiek iets minder

Panelen zijn denk ik wel OK, het lengte is hoger dan bij een andere fabrikant. Dat is een voordeel, want dan heb je geen onderbreking van het hout (ik heb een hoger plafond). De kwaliteit van de staal van de andere producent was wel beter. en ik wacht na ruim een week nog steeds op de lijm die ik besteld had. Denk dat het met de black-friday drukte te maken heeft. De logistiek kon dus beter.

1 december 2025

Weer super tevreden

Weer super tevreden! Met ons bedrijf in de bouw gebruiken wij de producten regelmatig. Zeer goede kwaliteit en het wordt via ons aan veel klanten aangeraden.

23 november 2025

Super mooie panelen

Na verschillende proefmonsters te hebben gehad hebben we besloten om bij Akustic Panel te bestellen, we zijn gegaan voor de kleur walnoot met gelijk ook ledverlichting wat erg mooi uitkomt in de panelen en als ze uit staan zijn ze eigenlijk onzichtbaar.
De levering is vlot verlopen en vragen worden snel en goed opgepakt door Sam en 2Deliver de transporteur die alles netjes en correct aflevert.
De panelen doen goed hun werk de galm in de kamer is hier door verdwenen en het ziet er ook erg mooi uit.
Ze zijn makkelijk opmaat te maken met een handzaag (dat scheelt een hoop stof ten opzichte van een handcirkelzaag).
De led strips zijn ook makkelijk aan te sluiten en op maat te maken.
We zijn zeer tevreden over het resultaat en de service.

15 november 2025

U vraagt om mijn ervaring

Met een klein beetje vertraging in de levering, alles netjes bezorgd en prima verpakt. Leds strips werken goed en zijn van hoge kwaliteit.

22 oktober 2025

Het versturen van de panelen had wat…

Het versturen van de panelen had wat vertraging omdat 2deliver zijn afspraken niet na komt. De 1e kwamen ze met 1 paneel terwijl ik er 3 had besteld en de 2e x kwamen 3 uur later dan was afgesproken. De panelen zelf zijn prima maar wellicht overwegen om een andere bezorgdienst te kiezen

15 oktober 2025
Logo Akustic Panel

Antwoord van Akustic Panel

Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

Wat vervelend om te horen dat de levering niet is verlopen zoals afgesproken. Dit is niet de service die wij willen bieden. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij dit direct besproken met onze vervoerder 2Deliver, zodat dit soort situaties in de toekomst beter wordt voorkomen en afspraken strakker worden nagekomen.

Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de panelen, dat waarderen wij echt.

Uw suggestie over de bezorgdienst nemen wij serieus en wij blijven onze logistieke partners continu beoordelen om onze service te verbeteren. Als u het gevoel heeft dat wij dit goed oppakken, dan zouden wij het uiteraard enorm waarderen als u uw review nog eens wilt heroverwegen.

Met vriendelijke groet
Het Akustic Panel Team

Gewoon super

Gewoon super, had een probleempje maar dat is netjes opgelost door de klantenservice! Ik raad dit bedrijf zeker aan!

1 augustus 2025

“Klacht” netjes opgelost

Helaas bij levering hadden de eindlatten een kleurafwijking t.o.v. de panelen.

Dit door een medewerker netjes opgelost door het bedrag terug te storten.

23 juni 2025

Led strip kapot maar hebt nog steeds geen nieuwe ontvangen - uiteindelijk geholpen

Update 08-05-2025
Eindelijk werd ik geholpen via E-mail (wel op eigen initiatief). Hebben direct voor mij opgelost en dat is erg prettig. Had het idee dat ze mij niet meer wilde helpen. Gelukkig is toch alles weer goed gekomen. Ben tevreden.

18-04-2025
Led strip besteld. Bij openen van verpakking zag ik dat de led strip niet goed gemonteerd was met de kabel. Direct contact opgenomen via whatsapp en zou de week daarop nieuwe ontvangen. Na een week niks gehoord en had opnieuw een bericht gestuurd. Het probleem zou direct opgepakt worden. Na bijna 2 weken kreeg ik als reactie dat ik maar via email moest melden. Waarom werd het niet direct gezegd en laat je je klanten bijna 2 weken wachten.

18 april 2025

Ik ben helemaal om

Ik ben helemaal om! Wat een positieve verandering hebben de LED strips in onze ruimte aangebracht! Sfeervol en een chique uitstraling! Snelle levering, ontzettend makkelijk te installeren en monteren en fijn en goed advies! Als ik mijn set wil uitbreiden dan zeker weer bij Akustic Panel!

4 april 2025

Eindelijk een betrouwbare verkoper

Eindelijk een betrouwbare verkoper! Kwaliteit en service is super, aanrader. Erg tevreden. Wij hebben een mooi paneel gekozen voor in de woonkamer. Nu helemaal af :) TOP!! Dank

13 januari 2025