Lees wat reviewers zeggen
AKVA er på ingen tid blevet mint favorit sted når jeg skal forkæle konen. Jeg har købt lidt forskellige design de har lavet, og som altid er konen meget tilfreds. Tascha har været utrolig hj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kontaktede Tacha for at få hjælp til en forlovelsesring - det var en mega fed oplevelse at se deres showroom og få lavet ringen selvfølgelig. Min nu forlovede syntes det var den flotteste ring hun kun... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
AKVA Jewellery kreerer organiske smykker i genanvendt guld og sølv, der skal vække din nysgerrighed, blive en del af dit personlige udtryk og som kan gå i arv i generationer.
Contactgegevens
Denemarken
- akvajewellery.com
Pleasant customer service experience
Recently got earrings for my girlfriend for Christmas and it was too small because we ordered the wrong ones. Cecilie was really helpful with helping us get the order returned during the Christmas period and also helping us track our new order with the right size and keeping us informed. Great customer service and a pleasant experience 👍🏻
Rigtig fine produkter og god personlig service
Rigtig god købsoplevelse. Jeg fik en god personlig vejledning til valg af øreringe. De blev pakket ind og sendt af sted samme dag, så jeg havde dem dagen efter. :) Super fine og eksklusive øreringe. Kan varmt anbefales!

Mine varmeste anbefalinger
De søde piger fra Akva hjalp os sidste sommer med at skabe vores smukke vielsesringe. Da vi desværre var blevet brændt af af en anden guldsmed sprang pigerne til, og på trods af en meget snæver deadline, fik de det hele til at ske. Det blev samtidig gjort med en varme og tryghed, som kun løftede oplevelsen af vores ringe.
Jeg føler, at vores ringe er lavet med stor kærlighed og passion, og det betyder det ekstra for os, at også dét er et minde omkring vores ringe, som vi får lov at bære med os.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Akva.

Smuk
Smukke, tidløse og unikke smykker!! Og så rigtig god service oveni 👏👏

Antwoord van Akvajewellery
Fik hjælp til at lave nye smykker ud arveguld
Fik hjælp til at lave nye smykker ud af mit arveguld og de var simpelthen nogle stjerner. Fik det flotteste armbånd fineste ring og de er så klar på at hjælpe og guide gennem hele processen. Kan kun anbefale!

Smuk ring
Købte en smuk ring til min kæreste, hun er vild med den!

Bedste guldsmed i byen
Jeg købte en meget smuk guldring til min kones fødselsdag.
Tascha var super hjælpsom og gav god vejledning.
Da ringen viste sig at være en smule for stor, fik vi perfekt service!
Jeg kan kun sende mine allerbedste anbefalinger!

Smukt design og service
Rigtig venlige kvinder bag, der lavet nogle utroligt smukke designs!

Antwoord van Akvajewellery
Jeg købte en forlovelsesring i sommeren…
Jeg købte en forlovelsesring i sommeren 2022 og havde en super god oplevelse fra start til slut. Jeg var forbi deres kontor/værksted for at kigge lidt rundt og fandt den perfekte ring. Jeg søgte et par justeringer der kunne gøre den personlig og fik med hjælp fra Tascha stille og roligt sporet mig ind på det rigtige. Kæmpe anbefaling herfra - og mon ikke vi ender med at vores vielsesringe også skal være derfra.

Smukke vielsesringe og specialdesign
Min mand og jeg har fået lavet vores vielsesringe af de dygtige piger fra AKVA, og vi elsker dem! Jeg havde et ønske om at få specialdesignet min, og sammen med Tascha og min mand fandt vi frem til et virkelig fint design. Ringene er lige som vi havde drømt om!

Kvalitetshåndværk
Kvalitetshåndværk, smukt design, genbrug og søde, tålmodige sælgere, der guider en frem til den rigtige beslutning. Derudover tilpasning af smykket på stedet!

Antwoord van Akvajewellery
AKVA laver de smukkeste smykker og…
AKVA laver de smukkeste smykker og giver den bedste service. Min ring var lidt for lille og de fiksede den med et kæmpe smil og god service hele vejen igennem på trods af at det tog lidt tid at finde den rigtige størrelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber smykke ved dem.

Antwoord van Akvajewellery
Mega søde til at hjælpe en mand i nød…
Mega søde til at hjælpe en mand i nød som har brug for lidt hjælp og guidance til at vælge det helt rigtige :)
Super service og virkelig fede smykker.

Antwoord van Akvajewellery
Super pæne smykker med en god…
Super pæne smykker med en god fortælling. Det er ikke blot smykker, man køber og går med - det er smykker man holder indtil næste generation.

Antwoord van Akvajewellery
Unikt og smukt håndværk med omtanke
Unikt og smukt håndværk. Min kæreste og jeg valgte at få vores vielseringe lavet hos AKVA. En rigtig god oplevelse med god vejledning og rådgivning hele vejen igennem, både online på telefon og på det hyggelige værksted i København.
De varmeste anbefalinger her fra.

Antwoord van Akvajewellery
Skøn velkomst af Olivia og de andre…
Skøn velkomst af Olivia og de andre søde AKVA piger, og det hver gang jeg besøger AKVA showroom, totalt god service , ja jeg har både lidt fra sølv kollektionen og fra guld , derudover en speciel lavet ring jo jeg er meget tilfreds med AKVA pigerne ..

Antwoord van Akvajewellery
De smukkeste smykker og de sødeste og…
De smukkeste smykker og de sødeste og dygtigste kvinder bag!

Smukkeste smykke univers
Pigerne bag AKVA virker totalt skønne, hvilket afspejler sig i jeres smukke håndværk. Er helt vild med jeres brand og historie. JA - i har en kæmpe fan, som lowkey går og drømmer om at blive ligeså seje som jer! 🥹💘

Antwoord van Akvajewellery
Fik smeltet min vielsesring om.
Jeg havde en vielsesring jeg var rigtig ked af, fra en anden guldsmed. Efter et møde med Tascha afleverede jeg dén og noget andet guld jeg havde liggende og jeg endte med at få den absolut flotteste ring jeg kunne drømme om. Jeg er glad for den hvér dag! Jeg havde en million spørgsmål, og de var så søde at svare på alt inden jeg besluttede mig for hvad jeg ønskede mig. 10/10 oplevelse! <3

Antwoord van Akvajewellery
Lynhurtig og meget venlig kundeservice
Lynhurtig og meget venlig kundeservice. Og utroligt smukke smykker.

Antwoord van Akvajewellery
Lees meer over geverifieerde reviews.