Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smykamok sælger enormt fine smykker af en kvalitet, der slår selv de dyre smykkefirmaers udvalg af særligt guldsmykker. Det kirurgiske stål, som smykkerne er lavet af, lever mere end bare op til forve... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Brug vores smykker hver dag - de kan tåle vand og mister ikke farven ved brug. Du kan bruge vores vandfaste smykker år efter år i alle sæsoner. Alle vores smykker er nikkelfrie og 100% allergivenlige.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte smykker og god kundeservice

De fineste smykker med nogle smukke vedhæng. Yderst god service! Et vedhæng røg desværre af, og jeg skulle kun skrive en kort mail, så besvarede de den lynhurtigt med, at de ville sende mig et nyt vedhæng. Hurtig levering. Hurtig respons og kundeservice. Alt i alt en god hjemmeside, som jeg bestemt vil handle hos fremover✨

14 april 2026

God kundeservice ❤️

Jeg vil rigtig gerne have givet jer 10 stjerner hvis det er muligt jeg havde købt en MOM ring inde på julemarked hvor der allerede efter 14 dage var der en sten som var faldet af sendte jer en besked og allerede samme dag fik jeg et behageligt svar tilbage fra jer om intet problem i ville sende en ny ring modtog så i dag min nye ringe og en overraskelse lå der en anden pose med et par øreringe det kalder jeg altså god kundeservice ❤️ i for klart min anbefaling herfra og vil helt sikkert give det videre til andre om i er fantastiske og nogle pæne smykker

15 januari 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ok produkt til prisen

5 december 2025

Hej Johnny
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse herinde. Det betyder alverden for et lille familieejet firma som vores.
Godt nytår 🎉

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og sød betjening

Rigtig god og sød betjening. Flotte smykker og god kvalitet !!

19 december 2025

Hej Andrea
Tak for den flotte anmeldelse herinde❤️
Godt nytår til dig 🎉

meget tilfreds

Har købt både ved julemarked (fysisk) og online. God service og flotte smykker til gode priser. Fik en lille gave med ved online bestilling! Woaw

14 december 2025

Kære Bjørk
Tak for den flotte anmeldelse❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god oplevelse med smykamok

Meget god oplevelse med smykamok. Holdbare flotte smykker og god kundeservice. Tak for den fine pakke.

1 oktober 2025

Hej Emma

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt flere ringe til mig selv…

Jeg har købt flere ringe til mig selv hos Smykamok. Jeg lever et aktivt liv, som passer dårligt til meget dyre smykker, men disse klarer det hele og ligner en million – jeg får masser af komplimenter. Da jeg ville forære min kæreste en ring, som ikke var på shoppen, skaffede Anette den, og han elsker den.

30 september 2025

Hej Ulla

Tak for den fine anmeldelse❤️
Er glad for vi fandt ringen i sølv!

Super søde

Super søde, hurtig levering og elsker produkterne! Fik også en lille gratis gave🫶

5 februari 2025

Hej Ella

Fantastiske smykker

Jeg har udelukkende kun købt smykker fra smykamok i 1,5 år nu. De mener det når de siger at smykkerne er vandfaste, vand(bad), saltvand, klorvand, sved, parfume, lotion og solcreme, smykkerne klarer det hele! De første smykker jeg købte og bruger hver dag har holdt deres farve (guld). Jeg kan også bekræfte at smykkerne er nikkelfrie, som nikkelallergiker. Der er altid kort leveringstid og rigtig god og sød kundeservice (som jeg kun har været i kontakt med for at stille spørgsmål).

21 januari 2025

Hej Signe
Tak for den flotte anmeldelse❤️
Kh Annette / Smykamok

Lees meer over geverifieerde reviews.