ALEXANDER LYNGGAARD CPH Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har/ havde 3 armbånd. Desværre er elastikken knækket et utal af gange. Beklageligt, når jeg er så glad for dem. 2 armbånd ligger nu i fryseposer og resten i skovbunden!! Ellers fantastisk servic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet hos Alexander Lynggaard siden han lavede Pride armbåndet. Sidenhen er mange flere kommet til samlingen. Et eller flere armbånd er geniale accessories. Sten, perler, deres betyd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I’ve purchased a few bracelets and they are all exactly as pictured and advertised. Beautifully designed and crafted and nicely packaged. Quickly shipped to America and professionally packed. Highly r... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gav det fineste armbånd i gave. Men det var desværre for småt. Ombytningen var helt uproblematisk. Var løbende i kontakt med virksomheden. Alt foregik lige efter bogen, så mine varmeste anbefalinger t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenontwerper

Geschreven door het bedrijf

ALEXANDER LYNGGAARD CPH er et dansk unisex smykkebrand med fokus på farverige kvalitetssmykker.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

50 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej købte et fint lille lyseblåt…

Hej købte et fint lille lyseblåt armbånd, som min studine sikkert blive glad for. På nettet hostede det iOS kr, men på jeres faktura har jeg betalt 1000 kr. mvh Ulla Bøttern, Holbæk Landevej 42 4350 Ugerløse

17 juni 2025

Fantastik og hurtig service

Fantastik og hurtig service, fik lynhurtigt ændret størrelsen på mit armbånd og ovenikøbet uden beregning. Virkeligt smukt armbånd. Kommer helt sikkert tilbage

5 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pæne produkter og god service

Flotte produkter, god service, løsningsorienteret.

10 januari 2025

Hej Jacob.
Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at armbåndene ikke er købt direkte igennem os. Kan du oplyse mig om hvilken forhandler de er købt hos? En anden ting er, at der er 1 års garanti på armbåndene, så du skulle ikke have betalt noget for, at få dem strenget op igen. Hvem har du betalt 500kr til per armbånd for det er ikke os? Vi går meget op i kvaliteten på vores smykker og vil rigtig gerne hjælpe dig, men jeg kan ikke se at du hverken har skrevet en mail eller ringet til os. Du må meget gerne kontakte os på mail: al@alexanderlynggaard.com eller ringe til os på 28921505, så vi kan finde en løsning.

STRANDVEJEN 163 IS AMAZING

THIS, THE SHOP LYNGGAARD AT STRANDVEJEN, IS A DIAMANT! THE BEST STAFF. THEY HAVE BEAUTIFUL EARRINGS AND OTHER JEWELRY. AND YOU CAN TRUST THE QUALITY. THEY ARE SO SWEET AND IT IS A BEAUTIFUL EXPERIENCE. WHEN THEY MAKE THE HOLES FOR THE EARRINGS IT IS THE BEST EXPERIENCE. THE CELEBATORY ATMOSPHERE AND PROFESSIONAL EXPERIENCE MAKES IT AMAZING. WE LOVE COMING HERE AND WE WILL FOR SURE BE BACK!

7 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mit fine armbånd fra Alexander…

Mit fine armbånd fra Alexander Lynggaard CPH gik desværre i stykker!🫣
De tog det retur og reparerede det og sendte det retur til mig uden en eneste omkostning eller sure miner! Det kalder jeg virkelig god stil og service og jeg er glad igen! ☺️💪🏼💪🏼💪🏼

12 november 2024

Min varmeste anbefaling

Jeg havde et flere år gammelt armbånd, der desværre gik i stykker. Kontaktede virksomheden og fik oplyst, at de for en mindre betaling kunne reparerer armbåndet. Sendte armbåndet med almindelig post - og kontaktede efterfølgende virksomheden for at høre, om armbåndet var kommet frem. Dette var desværre ikke tilfældet. På trods af at virksomheden absolut ingen skyld havde i det forsvundne armbånd, så tilbød de mig at købe et nyt armbånd til en stærkt reduceret pris. Det kalder jeg fantastisk kundeservice :-) Kan varmt anbefale Alexander Lynggaard CPH - både på grund af mit oprindelige armbånd og på grund af deres fantastiske kundeservice....

22 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde købt to fine armbånd til gave…

Jeg havde købt to fine armbånd til gave - men desværre var de for små - de blev hurtigt ombyttet. Samtidig fik jeg om trukket to armbånd, da de var knækket - god stil - alt gik hurtigt og uden problemer. Varmeste anbefalinger til Alexander Lynggaard CPH.

19 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service i butikken i Hellerup. Alexander er med på mail med kreative ideer og altid hjælpsom hvis der opstår udfordringer med armbånd eller halskæder.

8 augustus 2024

Service helt i top

Havde bestil et armbånd som viste sig at være udsolgt. Talte med Alexander Lynggaard og valgte et andet armbånd til en fin pris. Hurtig ekspedition, professionel opfølgning og god personlig service. Nu venter jeg på at modtage mit smukke armbånd, som allerede er afsendt.

2 juli 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Perle armbånd i ringe kvalitet

Købte 3 armbånd, 2 perle, og 1 line for 8 uger siden til kr. 2.900,00. Efter 4 uger sprang det ene perle armbånd desværre, vi kunne se at hullerne i perlerne er alt for skarpe og at snoren flere steder næsten var skåret helt over, men heldigvis blev det fikset igen efter nogen tid.
Efter 12 uger sprang så det andet perle armbånd, samme fejl som det andet armbånd. Men det fik jeg da heldigvis hurtigt byttet til nyt.

10 mei 2024

Hej Claus.
Tak for din besked. Jeg kan ikke se dig i vores ordre system. Har du lavet ordren på vores egen webshop eller købt via en af vores forhandlere? Jeg kan heller ikke se, at du har sendt armbåndet til os eller kontaktet os via mail eller telefon. Send gerne en mail til os på al@alexanderlynggaard.com eller ring til os på 28921505, så vi kan få løst sagen med det samme.
Beklager besværet og den dårlige oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I absolutely love the designs and customer service

I absolutely love this designer - both designs and customer service! When I gifted a signet ring for my partner for Christmas - I had originally seen another similar ring at Illum in CPH and when the store attendant showed me this other ring in a booklet, the designer Alexander himself hand delivered it to Illum so that I could get it in time for my flight back to Kenya where we live. It quickly became my partner's favorite ring to wear, so when the stone accidentally fell off, he was devastated. I followed up with Alexander himself who organized another ring, size adjustment, and delivery to my sister who is coming to visit us.
This designer will be continue to be a sentimental, household brand for us :) Thank you!

7 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kundeservice i verdensklasse og unikke…

Kundeservice i verdensklasse og unikke smykker

2 april 2024

Hej Mette.
Mange tak for det fine review. Vi gør altid hvad vi kan for, at yde den bedste kundeservice, så det er dejligt at blive anerkendt for det.
Ha en dejlig dag.