ALEXANDER LYNGGAARD CPH Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har/ havde 3 armbånd. Desværre er elastikken knækket et utal af gange. Beklageligt, når jeg er så glad for dem. 2 armbånd ligger nu i fryseposer og resten i skovbunden!! Ellers fantastisk servic... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet hos Alexander Lynggaard siden han lavede Pride armbåndet. Sidenhen er mange flere kommet til samlingen. Et eller flere armbånd er geniale accessories. Sten, perler, deres betyd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sieradenontwerper

Geschreven door het bedrijf

ALEXANDER LYNGGAARD CPH er et dansk unisex smykkebrand med fokus på farverige kvalitetssmykker.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

50 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået specialfremstillet et…

Jeg har fået specialfremstillet et produkt, som jeg havde ønsket at få lavet. Efter flere mails frem og tilbage står jeg nu med et fantastisk resultat, som er endnu bedre end det, jeg havde forestillet mig. Jeg kan varmt anbefale Alexander Lynggaard, også hvis man har ønsker ud over det, man ser på hjemmesiden.

10 februari 2024

Hej Uffe.
Tak for din fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse, at designe smykket sammen med dig og hvor er vi glade for, at resultatet er endnu bedre end det du forventede.
Vh.

Gennemført kundeoplevelse

Har købt flere armbånd til min mand, fin kvalitet og super service, senest i direkte mail korrespondance med altid sød, hjælpsom og dygtig Alexander. Tak🌷 bh Charlotte Scharling Støjko

6 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beautifully Designed And Crafted.

I’ve purchased a few bracelets and they are all exactly as pictured and advertised. Beautifully designed and crafted and nicely packaged. Quickly shipped to America and professionally packed. Highly recommended if you’re looking add some style to your life. THANK YOU.

3 december 2023

Kvalitet + service i top

Bestilte et fint armbånd, som kom efter få dage. Måtte dog sende det retur, da det var lidt for lille. Armbåndet blev gjort "en my" større med en ekstra sten. Alt sammen indenfor få dage og omkostninger og en yderst tilfreds kunde kunne modtage det igen. :-)

7 november 2023

Alexander Lynggaard - mere end bare smykker

Har handlet hos Alexander Lynggaard siden han lavede Pride armbåndet.

Sten, perler, deres betydning, og navnene, er et evigt samtale emne, når jeg har dem på.

Udover fantastiske produkter leveres det med en umådelig høj, og venlig service.

Stor fan

14 april 2023

Flotte smykker, fantastisk service

Gav det fineste armbånd i gave. Men det var desværre for småt. Ombytningen var helt uproblematisk. Var løbende i kontakt med virksomheden. Alt foregik lige efter bogen, så mine varmeste anbefalinger til Alexander Lynggaard CPH. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her 👍

28 maart 2023

Mine varmeste anbefalinger

1.000 tak for kyndig vejledning omkring valg af de armbånd, som jeg nu har modtaget. De passer perfekt og er enorm smukke. Kvalitet er helt i top, så gennemført og unikke. Jeg glæder mig så meget til at de skal rejse rundt i verden sammen med mig.

Jeg er sikker på at jeg kommer til at købe mere hos jer. Jeg elsker krystaller, deres energier og egenskaber. Bruger og har altid krystaller med mig uanset, hvor jeg befinder mig.

23 maart 2023

Ombytning armbånd

Jeg købte et armbånd, det var dog ikke den rigtige størrelse men hurtig ombytning til rigtig størrelse, super god service og hurtig feedback på mail og ikke sidste gang jeg har købt smykker hos Alexander Lynggaard 😊

22 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Høj kvalitet og fedt design

Jeg købte et armbånd fra Alexander Lynggaard som jeg har været super glad for. Kvaliteten er høj og det ligner stadig et helt nyt armbånd, selvom jeg har brugt det flittigt i flere måneder nu.
Jeg kan kun give 5 stjerner for service og kvalitet!

9 februari 2022

Hej Jannick,
Mange tak for de fine ord. Vi bestræber os altid efter, at levere et produkt i top kvalitet og derfor er det dejligt, at høre din ros på netop det område.
Vi glæder os til at servicere dig igen på et andet tidspunkt.
Mvh.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har forsøgt at chatte med jer samt…

Jeg har forsøgt at chatte med jer samt skrive til jer, desværre uden held.

Så her kommer beskeden:
Vedr. ordre fra den 17/10-21 #1860. Hej, jeg har i går givet min kæreste et armbånd, han kan desværre hverken passe det eller lide det. Er det for sent at ombytte til et armbånd han kan lide og der passer? Venlig hilsen Marina Oldenburg

Måske I vil svare her; kan jeg få byttet et armbånd og få pengene retur eller et tilgodebevis eller byttet til et armbånd han måske kan lide? Hvilket nok bliver svært da han ikke er til perler.

9 november 2021

God service & vejledning

God service & vejledning. Ikke sidste gang jeg køber her

19 augustus 2021

Antwoord van ALEXANDER LYNGGAARD CPH

Mange tak for den fine besked. Du må endelig sige til næste gang du skal bruge noget.
Mvh.