AliExpressReviews

185.389
TrustScore 2 uit 5

2,0

Beste AliExpress, Ik wil graag volledig meewerken aan de afhandeling van mijn retour. De producten zijn inmiddels zorgvuldig ingepakt en klaar voor verzending. Daarom is het voor mij niet me... Toon meer

Product ging na een paar maanden kapot. Verkoper doet erg moeilijk over vervanging. Nu begrijp ik waarom. Mijn recht op Aliexpress return is nu net verlopen. Eerst 1 ster, maar nu 4 sterren. Net (t... Toon meer

Beste Mensen, Koop zeker niet via deze weg. Ik had een dekbedovertrek gekocht voor mijn zoon van Lando Norris en 35€ betaald. De track en trace eindigde op 31 mei...sindsdien geen spoor van het p... Toon meer

1. Online marktplaats

Launched in 2010, AliExpress is a global marketplace targeting consumers around the world and enabling them to buy directly from manufacturers and distributors in China and around the world. In addition to the global English-language version, the AliExpress platform is also available in 17 other languages, including Portuguese, Spanish and French. Top consumer markets where AliExpress is popular are the United States, Brazil, France and Spain. AliExpress is a business of Alibaba Group.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

185K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

(185.389)

15.021 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beste Mensen

Beste Mensen,

Koop zeker niet via deze weg.
Ik had een dekbedovertrek gekocht voor mijn zoon van Lando Norris en 35€ betaald. De track en trace eindigde op 31 mei...sindsdien geen spoor van het pakket...al geprobeerd contact op te nemen maar geen concrete klachtenservice dus ook nooit antwoord gekregen dus ben mijn geld kwijt...moest ik min 10 kunnen geven direct.Pure oplichterij!!!

31 mei 2026

Beste klant,
Het spijt ons zeer te horen dat u een probleem hebt ondervonden. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We willen deze zaak graag onderzoeken en kijken hoe we u kunnen helpen. Om ons te helpen uw ervaring beter te begrijpen, verzoeken we u om details zoals uw ordernummer of e-mailadres toe te voegen via het formulier 'Informatie aanvragen' dat we u hebben toegestuurd.
Met vriendelijke groeten,

Beste AliExpress,

Beste AliExpress,

Ik wil graag volledig meewerken aan de afhandeling van mijn retour. De producten zijn inmiddels zorgvuldig ingepakt en klaar voor verzending. Daarom is het voor mij niet meer mogelijk om aanvullende foto's of video's van de inhoud te maken zonder de verpakking opnieuw te openen.

Ik verzoek u daarom de reeds verstrekte informatie en het beschikbare bewijs te gebruiken voor de beoordeling van mijn retour. Indien nodig kan ik foto's van de verzendverpakking, het retourlabel en het trackingnummer aanleveren.

Ik hoop op een redelijke en spoedige afhandeling van mijn retourverzoek.

3 juli 2026

Geachte klant,
Onze excuses voor het ongemak en we willen uw zorgen graag zo snel mogelijk wegnemen. We hebben geprobeerd u per e-mail op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen rondom uw zaak, maar helaas hebben we geen reactie ontvangen. Hierdoor weten we niet zeker of u onze e-mails wel heeft ontvangen.
Om ervoor te zorgen dat we in de toekomst effectief met u kunnen communiceren, verzoeken wij u vriendelijk uw contactgegevens te bevestigen of bij te werken door een geldig e-mailadres in te vullen via het formulier 'Informatie aanvragen'. Zodra we uw bijgewerkte gegevens hebben ontvangen, nemen we direct per e-mail contact met u op om uw probleem op te lossen.
We stellen uw medewerking zeer op prijs en bieden onze excuses aan voor eventuele verwarring. Als u al heeft gereageerd of uw gegevens heeft bijgewerkt, kunt u dit bericht negeren. We zijn uw reactie waarschijnlijk nog aan het verwerken.
Bedankt voor uw begrip en we hopen u zo snel mogelijk weer van dienst te kunnen zijn.

Aliexpress is echt oplichters

Als ik kon, had ik 0 sterren gegeven.

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer slecht. Ik heb een product besteld ter waarde van meer dan €169, maar ontving een ander product dan ik had besteld.

Ik heb direct een retour aangevraagd, maar vervolgens begon alle ellende. Er werd geen retourlabel verstrekt en het retouradres dat ik kreeg bleek onjuist te zijn. Daarnaast moest ik de retourkosten zelf betalen, terwijl op hun website en bij mijn bestelling duidelijk staat vermeld dat retourneren gratis is.

De klantenservice is erg teleurstellend. Hier reageren ze misschien wel op reviews, maar via privéberichten of e-mail wordt mijn probleem niet opgelost. Ik voel me niet serieus genomen als klant.

Mijn advies: bestel hier niet. Je loopt het risico een verkeerd product te ontvangen, problemen te krijgen met retourneren en uiteindelijk zowel je geld als extra verzendkosten kwijt te zijn.

Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan

2 juli 2026

Geachte klant,
Het spijt ons zeer te horen dat u een probleem hebt ondervonden. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We willen deze zaak graag onderzoeken en kijken hoe we u kunnen helpen. Om uw ervaring beter te begrijpen, verzoeken we u om details zoals uw ordernummer of e-mailadres toe te voegen via het formulier 'Informatie aanvragen' dat we u hebben toegestuurd.

Met vriendelijke groeten,
Het klantenserviceteam van AliExpress

ik heb bestelling geplaatst voor drie…

ik heb bestelling geplaatst voor drie ssd bij aflevering worden er twee van de drie geleverd contact gehad met verkoper die wil alleen maar dat ik het geschil annuleer al het bewijs aangeleverd wat er gevraagd is en dan moet ik opeens bewijzen waar het verschil in gewicht vandaan komt het geschil gesloten verkoper krijgt gelijk aangegeven dat ik niet eens was met besluit en krijg deze mail
Geachte klant,

Bedankt dat u contact heeft opgenomen met AliExpress over uw bestelling 3074374459983991.

Met betrekking tot dit verzoek hebben we alle aangeleverde bewijzen zorgvuldig beoordeeld en vastgesteld dat het bewijs niet effectief genoeg is om uw claim te staven.

Om u beter te kunnen helpen het probleem op te lossen, wordt aanbevolen dat u een certificaat van de postdienst/logistiekdocument aanlevert, dat wordt gebruikt om de verschillen in de zending te bevestigen. Het document moet de volgende details bevatten:
Pakkettrackingnummer: Het trackingnummer moet overeenkomen met het nummer dat door de verkoopvertegenwoordiger is verstrekt.
Logistieke status: de inhoud van het document moet de problemen met uw pakket aangeven, zoals ontbrekende items, schade, enzovoort.
Bron van het document: Het e-mailadres moet van een logistiek bedrijf afkomstig zijn.
2. De volledige ontgrendelingsvideo laat zien dat het probleem al bestond voordat het werd ontvangen. De video moet de volgende inhoud bevatten:
Duidelijk zichtbaar verpakkingslabel.
Volledige individuele verpakking.
Als er twee labellagen zijn, moet het onderste label zichtbaar zijn nadat de bovenste laag is verwijderd.
3. De verkoper heeft bevestigd dat het onjuist is of heeft een terugbetaling uitgevoerd.

Beantwoord deze e-mail binnen 24 uur, dan zullen we het verder voor u controleren.

Uw begrip en medewerking worden op prijs gesteld.

Met respect,
klantenservice
dit is bij verkoper David's Memory Store
nou de label zijn van papier dus niet op fatsoenlijke manier van elkaar te halen en zo flikken ze het elke keer maar voor de goedkope spullen hoef je ook niet meer voor bij ali te zijn heel veel elektronica heeft de zelfde prijs in Nederland

22 juni 2026

Geachte klant,
Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet compleet is aangekomen, dit is NIET de ervaring die we voor u willen! U verdient niets minder dan perfectie, we vinden dit absoluut verschrikkelijk!
Wees gerust, we behandelen deze zaak met de grootst mogelijke urgentie! Ons team is al hard aan het werk om te onderzoeken wat er mis is gegaan en we zijn vastbesloten om dit zo snel mogelijk tot op de bodem uit te zoeken. Zodra we updates hebben, zullen we deze direct naar je inbox sturen, zodat je geen enkele stap van ons proces hoeft te missen. Houd dus je e-mail in de gaten (en misschien zelfs je spamfolder) om op de hoogte te blijven.
Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we zijn er altijd om je te helpen.
Hartelijke groeten,

Geachte klant,

Onze excuses voor het ongemak.

Onze medewerker heeft al contact opgenomen met het geschillenteam om het proces te versnellen en u een betere oplossing te bieden. We vragen u geduldig 1-2 werkdagen te wachten terwijl we uw zaak behandelen.

Als u vragen heeft, kunt u rechtstreeks op deze e-mail reageren of de helpcentrumpagina 【https://helpcenter.aliexpress.com/s/BuyerHelp?】 bezoeken voor online klantenondersteuning.

Wij stellen uw begrip en medewerking zeer op prijs.

AliExpress-klantenserviceteam

retour v erdwenen

schommelbank besteld, foto en omschrijving van bruine uitvoering, 5 ft. ergens in klein wit 4ft. witte 4ft geleverd. teruggestuurd op onze kosten, volgens aliexpress te laat aangekomen ( 11 dagen onderweg) geen mogelijkheid nog contact op te nemen ( mail gaat nooit door). bank weg, verzendingskosten kwijt .

Beste klant,
Het spijt ons oprecht voor het ongemak dat u hebt ervaren met betrekking tot uw retourzending. Accepteer alstublieft onze oprechte excuses voor de frustratie die dit mogelijk heeft veroorzaakt. We zijn onmiddellijk begonnen met het onderzoeken van het probleem dat u heeft gemeld en zullen contact met u opnemen via e-mail zodra we updates hebben.
Neem alstublieft even de tijd om uw inbox regelmatig te controleren, aangezien we daar belangrijke updates naartoe sturen. Uw geduld en begrip in deze tijd betekenen veel voor ons en we stellen uw medewerking zeer op prijs.
Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om ons dit te laten weten.
AliExpress Klantenserviceteam

Product ging na een paar maanden kapot

Eerst 1 ster, maar nu 4 sterren. Net (toch) een tracking nummer gekregen van de handelaar. Vervanging voor het defecte product is nu onderweg naar mij. Wordt vervolgd...

30 juni 2026

Geachte klant,
Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is veroorzaakt doordat het product niet werkt zoals verwacht. We zijn het probleem actief aan het onderzoeken en zullen u zo snel mogelijk via e-mail op de hoogte houden. Houd uw inbox in de gaten voor verdere communicatie.
Als u aanvullende informatie wilt delen, neem dan gerust contact met ons op via deze e-mail of ons Helpcentrum. Hartelijk dank voor uw geduld en begrip.
Het AliExpress Klantenservice Team

Zeer slechte zaak.ik ontving

Zeer slechte zaak.ik ontving
Mijn pakketje gescheurd en zonder inhoud.
Verpakking was gescheurd
Ben. 73 jaar slecht te been krijg niets terug leuk om zo mensen af te zetten. Order 1105071137sorry 3073924906240463 u kunt toch gewoon mijn bestellingen erbij halen dan ziet u toch wat u wilt weten.is een dpuitflesje voor de spieren mvg Frank van de Beek Kruisstraat 75 5751BJDeurne nederland
P.s jullie willen gewoon niet meewerken. Nooit meer aliecpress.

Beste klant,

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de staat waarin uw pakket is aangekomen. We zijn diepbedroefd om te horen dat het product bij levering beschadigd was. Dit is absoluut niet de ervaring die we willen voor al onze gewaardeerde klanten, vooral niet voor iemand die zo belangrijk is als u. Het doet ons enorm veel pijn dat we u in de steek hebben gelaten.

We voeren momenteel een grondig onderzoek uit naar wat er mis is gegaan en doen er alles aan om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt. In de tussentijd houden we u via e-mail op de hoogte van elke stap, zodat u altijd op de hoogte bent van onze voortgang. Houd uw inbox (en spamfolder, voor het geval dat!) in de gaten voor deze updates. We beloven u het goed te maken.

Hartelijk dank dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht; uw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen tijdens dit proces, neem dan gerust contact met ons op. We staan ​​voor u klaar met heel ons hart.

Moeilijk contact met Ali express

In meeste gevallen waren goed gegaan, maar als er een probleem is, netals de pakket is geleverd terwijl ik niet thuis ben. Zoals in geval van NLEXP0028159404INTPED op 26juni jl.
Ze beweren dat ik al getekend had, maar natuurlijk gelogen als ik niet thuis ben.

Contact opgenomen met peddler maar geen reactie.
Ali Helpdesk is ook niet bereikbaar (moeilijk gemaakt voor consument). Dit is tegen de Europese koopregels!
Als ik mail verstuurd kreeg ik foutmelding. Waarschijnlijk de verkeerde email adres.

Ik ga 2x moet nadenken om later bij Ali express spullen kopen op deze manier.
In verleden had ik veel gekocht bij Ali express.
Hoop dat Ali contact opnemen met mij hierover.

Update:
De verkopers van bestelnummers:
hebben tot nu toe geen medewerking voor refund.

Update2:
Uiteindelijk zijn de refund gekregen.
Review waardering is aangepast.

Geachte klant,

Bedankt voor het contact met ons opnemen. We bieden onze excuses aan voor uw onplezierige winkelervaring. Onze medewerker heeft u een e-mail gestuurd, gelieve deze te controleren. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om ons via e-mail te beantwoorden en wij zullen zo snel mogelijk reageren.

Voel me opgelicht.

Bestelling geplaatst. Komt bericht van de vervoerder dat pakket onderweg is. Blijf de hele dag thuis. Wordt geen pakket afgeleverd, ook de dagen erna niet. Via de website van Ali paar maal contact opgenomen met de vervoerder. Geen enkele reactie. AliExpress onderneemt helemaal niets. Ben dus opgelicht, door wie dan ook.

UPDATE 2-7-2026
Reactie van AliExpress gekregen. Komt er op neer dat je maar moet bewijzen als je iets niet ontvangen hebt. Als iemand weet hoe dat moet, graag tips!

Het verbaast mij, dat AliExpress de bewijslast bij de ontvanger probeert te leggen. Is de leverancier dan niet volledig verantwoordelijk voor het leveren en het juist bezorgen van het bestelde?

En hoe kan ik met een bewijs komen met iets wat niet bezorgd is, moet ik dan een foto nemen van een lege brievenbus of iets dergelijks? Het meest vreemde in het antwoord van AliExpress is nog dat ik bij anderen, bij afhaalpunten, of zoals men stelt om andere redenen het pakket niet succesvol afgeleverd, met een bewijs van niet-aflevering moet komen. En dat bewijs van niet-aflevering moet een officieel stempel en bedrijfslogo bevatten. Moet ik dan naar de politie stappen, en daar zo'n verklaring vragen?

En dan sluit AliExpress hun bericht af met:
Wij staan altijd klaar om u te ondersteunen. Wij wensen u een fijn leven en veel succes in alles wat u doet!

Ik merk niets van die ondersteuning, integendeel, tegenwerking is het.

Geachte klant,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit u mogelijk heeft veroorzaakt.

We hebben u op 1 juli een e-mail gestuurd over het probleem dat u ondervond. Lees de inhoud van die e-mail nog eens door.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op door direct op deze e-mail te reageren.

Bedankt voor uw begrip. Wij wensen u een fijne dag!

www.Aliexpress.com

SERVICE AFDELING ALIEXPRES MAAK VEEL FOUTEN2

LEES MIJN BERICHT 3 DAGEN TERUG MIJ BERICHT VERSTUURD GELIJK ANTWOORD VAN DE SERVICE AFDELING VAN ALIEXPRES MET VERONTSCHULDIGGTNGEN EN ZE ZOUDEN ER METEEN IETS AAN DOEN NOU MOOI NIET HET BERICHT DAT ALIEXPRES STUURD IS ALLEEN OM DE BEZOEKERS VAN TRUST PILOT TE LATEN GELOVEN DAT HET OPGELOST WORD IK HEB AL3X VIA TRUSTPILOT EEN PROBLEEM AANGEKAART EN IEDERE KEER HOOR IK NIETS ZE HOUDEN JE GEWOON VOOR DE GEK HEB NU AL DAGEN NIETS MEER BESTELD IK VERTROUW ZE TOTAAL NIET MEER IK DENK DAT ER OOK WEINIG CONTOLLE VAN BOVEN AF IS ZE ROMMELEN MAAR WAT AAN DE SERVICE ZFDELING IS ER NIET VOOR DE KLANT MAAR VOOR DE FOUTE HANDELAAR MIJN GELD IS WEER WEG DAN GAAT HET BIJ TEMU ANDERS KOOP IK OOK VEEL MAAR NIET EEN KEER PROBLEMEN GEHAD!!!! Ik koop heel veel op ali wekelijks maar de laatste tijd steeds meer problemen handelaren versturen slechte artikelen zeer slechte verpakkingen Nu heb ik een claim ingediend ik heb 3 banners gekocht Referentienummer:
3073518643142560 zijn met vlekken geleverd ik heb de claim 6 dagen geleden gedaan maar de service afdeling van ali expres is nog steeds in beraad ik moet wachten op feedback van aliexpres ze hebben me gewoon weer vergeten!!! ze jagen mij gewoon naar TEMU wat ik eigenlijk niet wil heeft mij het laatste jaar zeker 100 euro verlies gekost Mvg Harold..

AliExpress Klantenservice Team

Steeds vaker incomplete leveringen…

Steeds vaker incomplete leveringen steeds vaker geen oplossingen geven voor pakketten met missende onderdelen en iedere keer zet de verkoper het door naar het aliexpress platform die zeggen in de chat dat ze alles gaan oplossen maar daar gebeurd compleet niets. Wat een bagger platform is dit geworden zeg.

Hartelijke groeten,
AliExpress Klantenservice

Geen terugbetaling ontvangen ondanks bewezen retourzending

Op 27 maart 2025 bestelde ik een ANCEL DM500 OBD2 Scanner bij verkoper AutoSpace Store via AliExpress, voor €427,14. Het product voldeed niet aan de verwachtingen, waarna ik het correct heb teruggestuurd naar het retouradres dat de verkoper opgaf.

Het pakket is via PostNL aantoonbaar afgeleverd op het juiste retouradres. Ondanks dit harde bewijs heeft AliExpress mijn terugbetalingsverzoek afgewezen met de melding “aanvraag niet succesvol op basis van het opgegeven bewijs” — zonder enige inhoudelijke uitleg.

Na meerdere keren contact met de klantenservice krijg ik telkens hetzelfde geautomatiseerde standaardantwoord, zonder dat iemand daadwerkelijk naar mijn bewijs kijkt. Ik heb het pakket teruggestuurd, het is aangekomen, en ik krijg simpelweg geen geld terug. Dit voelt als pure obstructie van een terechte terugbetaling.

Ik hoop dat iemand van het escalatieteam dit alsnog inhoudelijk wil beoordelen, want zo gaat AliExpress wel heel makkelijk om met haar kopersbescherming

28 juni 2025

AliExpress Klantenservice Team

Pas op met Uline Luxury Shopping Store…

Pas op met Uline Luxury Shopping Store op AliExpress.

Ik heb daar een bril besteld. De bril werd wel geleverd, maar paste niet. Daarom heb ik deze volgens de instructies teruggestuurd. Ondanks dat het pakket is teruggezonden, krijg ik mijn geld niet terug.

Ik heb meerdere keren via AliExpress een melding en klacht ingediend, maar er gebeurt niets. Tot nu toe heb ik geen terugbetaling ontvangen.

Mijn ervaring met deze winkel is zeer negatief. Wees voorzichtig voordat je hier bestelt.

20 juni 2026

Beste klant,

Wij verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat u heeft ervaren met betrekking tot uw retourzending en het ontbreken van een terugbetaling. We zijn al begonnen met het onderzoeken van het probleem dat u heeft gemeld. U ontvangt van ons een reactie via e-mail en we houden deze thread op de hoogte van de laatste voortgang. Controleer uw inbox regelmatig op updates.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

AliExpress Klantenserviceteam

Op 01 juni 26 plaatste ik een…

Op 01 juni 26 plaatste ik een bestelling voor een toetsenbord voor een Samsung tablet ten bedrage van €33,19 Alipay Referentie:
2026-06-01T12:22 7140535346153757.
Nadat ik aanvankelijk een melding kreeg dat eea vertraagd zou zijn keek ik nu 25 juni '26 in de bestellingen; Mijn bestelling bestaat niet eens en een mogelijkheid een klacht in te dienen ook niet want die is gekoppeld aan een bestelling.
In 2016 deed ik ooit een bestelling .Die stond er nog wel in maar de meest recente niet!! Deze club heeft zijn zaken niet voor elkaar en ik zal er NOOIT meer iets bestellen!! Wat een laaienlichters!! Bah

Oplichters

Zaaknummer: 3073221463890076

Geen duidelijke communicatie, telkens het zelfde antwoord. Geen oplossingen

Duidelijk bewijs geleverd maar alsnog geen oplossing...

AliExpress Klantenservice Team

Via Trustpilot komt AliExpress wel zijn verplichting na.

Dossiernummer: 3073501173596443

Nadat ik mijn ervaring op Trustpilot heb geplaatst, kwam AliExpress wel direct in actie. Ze hebben snel kunnen vaststellen dat mijn retourzending inderdaad op het depot is aangekomen. Ik krijg het restant van mijn aankoopbedrag teruggestort.
Jammer dat ze dit dossier niet direct goed met de klant konden afwikkelen en dat eerst klagen via Trustpilot nodig is.
Bijzonder is wel dat ze €4,26 achterhouden, waarom is mij een raadsel. Ze communiceren daar niet over en er is geen mogelijkheid om het ze te vragen. Wellicht dat ze weer via Trustpilot reageren.

25 juni 2026

Beste klant,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen, en ik waardeer uw geduld terwijl we dit probleem voor u proberen op te lossen.

Om verder te kunnen, raad ik u aan om direct contact op te nemen met uw aangewezen klantenservicevertegenwoordiger. Zij zijn het beste in staat u persoonlijk bij te staan en zullen u begeleiden door het proces. Zorg er alstublieft voor dat u relevante bewijsmateriaal of documentatie meelevert die uw situatie ondersteunt – dit helpt ons om het probleem beter te begrijpen en een oplossing efficiënter te vinden.

Vertrouw erop dat wij ons werkelijk toegewijd richten aan het helpen van klanten en het bereiken van een eerlijke oplossing. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we zullen alles in het werk stellen om uw zorgen te adresseren.

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

AliExpress Klantenservice Team

Opnieuw en opnieuw slechte ervaring met…

Opnieuw en opnieuw slechte ervaring met AliExpress. Verschillende malen heb ik bestellingen geplaatst met gespaarde munten maar na paar dagen krijg ik meldingen dat er verzendingsproblemen zijn. Als ik opnieuw wil bestellen moet ik tot 4 dubbel betalen. Is echt een schande. Is echt een onbetrouwbaar platform. Ook kwaliteit is ondermaats. Slechte verpakking. Te veel problemen. Als ik kon had ik -5 sterren geven. Goede raad. Koop NIET op AliExpress. Is weggegooid geld

24 juni 2026

Retourneer NOOIT bij AliExpress naar geld kun je FLUITEN‼️

VAN 1 STER NAAR 4 STERREN OMDAT ZE VERDER MOOI SPUL LEVEREN.

Maar voor de service en eerlijkheid ECHT niet meer dan ĖĖN sterretje omdat ik niet minder kan geven ‼️

(Krijg net weer bericht:

'Met betrekking tot uw vraag waarom sommige vrachtbriefen gratis zijn, terwijl voor andere een vergoeding wordt gevraagd: volgens ons beleid is dit het geval omdat u deze maand al 6 tot 10 retourzendingen heeft aangevraagd. Gratis retourlabels zijn uitsluitend beschikbaar voor artikelen met kwaliteitsproblemen; alle andere retourzendingen worden beschouwd als retourzendingen zonder opgave van reden, en de retourkosten moeten door de koper worden gedragen.

EN DAN MOET JE BEDENKEN DAT IK GEEN ENKELE RETOURAANVRAAG HEB GEDAAN BUITEN DEZE ENE OM ‼️🤪)

AliExpress is goedkoop en snel.
Alleen geloof maar niet dat je ongestraft terug kunt sturen.😎

Je krijgt een klein gedeelte terug en de rest kun je naar fluiten.🥵 €25,- SCHADE

Ik probeer terugbetaald te krijgen van 3 broeken. Ze kwamen in 1 pakket. Ik moest terugsturen in 3 pakketten. 2 Ervan moesten betaald worden.

Terwijl ze reclame maken met 5 x terugsturen per maand is gratis.

Ze liegen alles aan elkaar vast daar.

Ik heb al 5x een kwartier minstens met hen geschreven via 'persoonlijke agent'. Telkens weer dezelfde vragen, zelfde foto's opsturen. En iedere keer is het gesloten. (En nu al 8x)

KOOP ER GEEN KLEREN, SCHOENEN, JASSEN of zo.... PRUT! De jas viel helemaal uit elkaar, schoenen van papier en kleren ALTIJD de verkeerde maat en slechtere kwaliteit dan hier mijn vaatdoek.

Voor de rest PRIMA SITE. Maar probeer geen geld terug te krijgen. Het zijn net kleuters die alle snoep tegelijk in de mond stoppen ipv te delen.

Ps: Nu krijg ik hierna natuurlijk weer een oplossing aangereikt van hun....mor allemaal schijn...ze wensen mij iedere keer veel geluk en geen verdriet....🤪

EN HIER KOMT HUN OPLOSSING WEER⁉️
WAT IS HIER VAN TE BEGRIJPEN ALS HET PAKKET ALLANG WEG IS MET 3 BROEKEN ⁉️

Geachte klant,

Bedankt dat u contact met ons opneemt. Wat betreft uw

bestelling 3073565175355289

Wij verontschuldigen ons oprecht voor uw winkelervaring deze keer. We moeten u eraan herinneren dat het retourlabel één voor één overeen moet komen met de bestelling, en het is niet toegestaan om één label te gebruiken om meerdere producten terug te sturen, omdat we dan alleen bestellingen kunnen ontvangen die overeenkomen met één label.

Als u retourneert met het label van een andere bestelling, beantwoord dan de e-mail en stuur de gewichtsbeschrijving van het pakket of de verpakkingsvideo mee. Anders kunnen we geen terugbetaling verwerken.

Met respect,

Keuze Klantenservice

En vandaag 28 Juni mag ik als klap op de vuurpijl nog een 'TEVREDENSHEIDSONDERZOEK' invullen terwijl ze NIKS hebben opgelost‼️Hoe gestoord ben je dan als mens en bedrijf⁉️

Nog maar een keer geprobeerd, ik dacht dan stuur ik toch 2 retourlabels op dan krijg ik mijn geld wel mor.....

Bij controle heb ik gemerkt dat uw geschil is afgehandeld. Als u niet tevreden bent met het resultaat van het geschil, kunt u momenteel een 'bezwaar' indienen nadat u op 'verzoek afgerond' hebt geklikt. Het bezwaarsteam zal dit binnen 2-5 werkdagen controleren.

🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪‼️

24 juni 2026

Misleiding

Ordernummer 3073482646637246 een charger die niet werkte op mijn e-bike. In de produktsheet staat gratis terugsturen binnen 90 dagen. Er wordt doodleuk €3,50 ingehouden van het restitutiebedrag.

Dat geldt ook voor een connector die behoort een male en female deel te hebben. De verkoper stuurde een zakje met daarin twee male delen. Van verschillende connectoren. Retour aangemeld, en verzocht om een juiste te sturen. Er werd verzocht aanvullend bewijs. Hoe dan? De gestuurde foto’s van de delen kan niet duidelijker.
Het ding kostte €4,50, restitutie €0,79…
Op mijn vraag waarom geen nieuwe gestuurd wordt was het antwoord: ‘The dispute is closed’.

Er zijn nog een paar items onderweg en er moet nog 1 retour. Het is misleidend te melden dat binnen 90 gratis kan worden teruggestuurd terwijl het per item 3,50 kost.
En men lost gebreken niet op,

Waardeloos bedrijf geworden, geen aanrader om te bestellen, terwijl .er best wel mooie producten zijn. Ik voel me in de zeik genomen.

ALI benadeeld je EXPRESS.

20 juni 2026