Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og et fantastisk produkt. Jeg har købt Spirulina/Chlorella piller hos dem og at algerne dyrkes indendørs og lokalt er for mig altafgørende. Fri for forurening 👍😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af Clorella/Spiruilina produkt og så endda i Deres ferielukning mellem jul og nytår 👍🌞 Det er bare så flot, er meget taknemmelig. Forsvarligt pakket.. Skal ihvertfald handle hos Al... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har længe ledt efter især spirulina. Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg fandt Aliga Aqtive, fordi det er dansk hele vejen igennem - det elsker jeg at søtte, derudover var der også gode til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte i går klokken 11.49 og fik bekræftelse med det samme. Klokken 11.59 fik jeg ny mail med besked om at ordren var ekspederet. Klokken 17.02 fik jeg besked fra GLS at pakken var på vej og hert... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Natuurvoedingswinkel
  2. Kruidenmedicijnenwinkel
  3. Microbioloog
  4. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Aliga Aqtive er dansk produceret kosttilskud fra alger, og vores produkter er er naturlige, næringsrige og plantebaserede. Når du indtager Aliga Aqtives produkter, spiser du et danskproduceret kosttilskud af høj kvalitet med et naturligt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, Omega-3, kostfibre og klorofyl. Aliga Aqtive stammer fra de aktive næringsstoffer, som naturligt findes i alger og tang, og som er med til at bidrage til dagligt velvære og et liv i balance. Vores Chlorella- og Chlorella & Blæretang-pulver er nemt at tilføje til dine daglige rutiner, da det kan tilføjes i al drikkelse, smoothies og mad. Vores Chlorella-, Blæretang-, Vegansk Omega-3- og vores Astaxanthin-kapsler kan med fordel tages sammen med dine andre vitaminer, eller når du er på farten. Prøv vores dansk produceret kosttilskud fra alger i dag.

4,7

1 ster

Super tilfreds kunde!

7 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget begejstret og tilfreds.

Jeg har længe ledt efter især spirulina. Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg fandt Aliga Aqtive, fordi det er dansk hele vejen igennem - det elsker jeg at søtte, derudover var der også gode tilbud.
Jeg er meget glad for mine produkter og bruger dem dagligt i min smoothie. Der har hurtigt og problemfri levering.
Jeg kommer helt sikkert til at købe her igen og anbefale til folk, jeg kender.

6 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg spiser ikke sorte piller

Hurtig levering, og pakken var i perfekt stand modtaget fra GLS. Du kan ikke se indholdet og kvaliteten, når pillerne ikke har en normal gennemsigtig coating.
Der kan sagtens lade sig gøre at lave gennemsigtige softgels med carrageenan til vegetarer og veganere, og de sorte piller er stadigvæk uappetitlige at spise.
Ginobiotech laver gennemsigtige softgels af carrageenan.
En løsning på de sorte piller: Du kan skære hul i forskallingen, presse indholdet ud og smide forskallingen væk.

16 februari 2024
Review zonder uitnodiging
Logo Aliga Aqtive

Antwoord van Aliga Aqtive

Kære Per

Du har nu redigeret din anmeldelse tre gange, så dette bliver det sidste svar herpå fra vores side.

Vi er glade for, at du modtog pakken hurtigt og i perfekt stand.

Vi synes ikke det er et problem, men snarere en fordel, at vores produkt leveres i en forskalling, der ikke er gennemsigtig og vi er i øvrigt helt transparente om, at det er sådan det er.

På vores hjemmeside, hvor du har bestilt fra, er der således fire billeder af produktet, herunder et billede af kapslernes udseende, hvoraf det tydeligt fremgår, at kapslerne ikke er gennemsigtige.

Vi er naturligvis kede af, at du har ledt efter gennemsigtige kapsler, men ikke har været opmærksom på, at vores er forskallet selvom det tydeligt fremgår af vores webshop.

Med hensyn til forskallingen kan jeg oplyse dig om, at den består af stivelse fra kartofler, ærter og majs (hydroxypropylstivelse), som er den bedste forskallingstype til veganske produkter, da den er ekstremt hårdfør og god til at beskytte indholdet mod sollys, uønskede bakterier og andre ting, der over tid kan forringe produktet. Derudover er forskallingen nemt nedbrydelig i tarmsystemet.

At vi anvender stivelse fra grønsager til forskalling skyldes, at vi hos Aliga Aqtive ønsker at vores kostilskud kan spises af alle grupper, herunder veganere.

De fleste gennemsigtige kapsler som du efterlyser er lavet af gelatine fra grisehud, som i sagens natur ikke falder i tråd med vores ønske om at producere kosttilskud for alle, herunder veganere, og så er det rigtigt, at nogle få producenter også laver gennemsigtige, veganske kapsler af carregeenan, primært i Asian ligesom det firma du nævner fra Kina. Det er dog vores erfaring, carregeenan er mere velegnet som fortykningsmiddel og ikke som forskalling, da det ikke er så resistent og hårdfør som hydroxypropylstivelse. Desuden beskytter det ikke produktet mod sollys.

Derudover forsøger vi så vidt muligt at købe alle vores ingredienser i Danmark og EU, da vi har større tillid til fødevarekontrollen her.

Derfor bruger de fleste producenter af veganske kosttilskud, herunder eksempelvis Pharma Nord, som producerer et af de mest kendte kosttilskud i Danmark (Q10), samme forskalling som os i deres veganske produkter.

Vi synes i øvrigt ikke det er vigtigt, at kapslen er gennemsigtig, da indholdet sagtens kan se pænt ud og alligevel være fordærvet.

Vi anbefaler ikke at åbne kapslen forud for indtagelse, da kapslen er designet til at blive opløst i mavesækken med henblik på optimal absorbtion af Astaxanthinen.

Christian Gommesen-Byrjalsen
Aliga Aqtive

Service i top

Forsvarligt pakket..
Skal ihvertfald handle hos Aliga Aqtive igen. Kan varmt anbefales 🤗👍.

28 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Aliga Aqtive produkter er en serie af kosttilskud, der er baseret på alger.

Aliga Aqtive produkter er en serie af kosttilskud, der er baseret på alger. Alger er en naturlig kilde til en bred vifte af næringsstoffer, inklusive proteiner, vitaminer og mineraler, som er vigtige for at opretholde en sund krop.

Aliga Aqtive produkter er specielt udviklet til at give kroppen en ekstra dosis af disse næringsstoffer. Produkterne inkluderer blandt andet algeolie, som er rig på omega-3 fedtsyrer, algetabletter, der indeholder en blanding af alger, og algetinktur, som kan tilsættes drikkevarer.

Fordelene ved at tage Aliga Aqtive produkter kan omfatte forbedret hjertesundhed, stærkere immunforsvar og øget energi og vitalitet. Disse produkter er også kendt for deres evne til at hjælpe med at reducere inflammation og beskytte kroppen mod oxidative skader.

Alt i alt er Aliga Aqtive produkter en spændende og naturlig måde at forbedre dit helbred og din livskvalitet på. Hvis du ønsker at tilføje flere næringsstoffer til din kost på en let og bekvem måde, kan disse produkter være værd at overveje.

2 april 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.