Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og et fantastisk produkt. Jeg har købt Spirulina/Chlorella piller hos dem og at algerne dyrkes indendørs og lokalt er for mig altafgørende. Fri for forurening 👍😃

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af Clorella/Spiruilina produkt og så endda i Deres ferielukning mellem jul og nytår 👍🌞 Det er bare så flot, er meget taknemmelig. Forsvarligt pakket.. Skal ihvertfald handle hos Al... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har længe ledt efter især spirulina. Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg fandt Aliga Aqtive, fordi det er dansk hele vejen igennem - det elsker jeg at søtte, derudover var der også gode til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Natuurvoedingswinkel
  2. Kruidenmedicijnenwinkel
  3. Microbioloog
  4. Vitamine- en supplementenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Aliga Aqtive er dansk produceret kosttilskud fra alger, og vores produkter er er naturlige, næringsrige og plantebaserede. Når du indtager Aliga Aqtives produkter, spiser du et danskproduceret kosttilskud af høj kvalitet med et naturligt indhold af proteiner, vitaminer, mineraler, Omega-3, kostfibre og klorofyl. Aliga Aqtive stammer fra de aktive næringsstoffer, som naturligt findes i alger og tang, og som er med til at bidrage til dagligt velvære og et liv i balance. Vores Chlorella- og Chlorella & Blæretang-pulver er nemt at tilføje til dine daglige rutiner, da det kan tilføjes i al drikkelse, smoothies og mad. Vores Chlorella-, Blæretang-, Vegansk Omega-3- og vores Astaxanthin-kapsler kan med fordel tages sammen med dine andre vitaminer, eller når du er på farten. Prøv vores dansk produceret kosttilskud fra alger i dag.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Omega 3 fra alger?

Omega 3 fra alger er i sig selv et banebrydende produkt, og det er tilmed bakket op af hurtig forsendelse. Jeg glæder mig til at prøve andre produkter fra Aliga Active når de kommer på lager.

9 februari 2023

Super service

Det er en fantastisk hurtig levering, super service.
Meget god hjemmeside.
Kan varmt anbefale deres produkter.

Derfor får de 5 store stjerner herfra.

12 oktober 2022

Hurtig ekspedition

Bestilte i går klokken 11.49 og fik bekræftelse med det samme. Klokken 11.59 fik jeg ny mail med besked om at ordren var ekspederet. Klokken 17.02 fik jeg besked fra GLS at pakken var på vej og hertil morgen klokken 10.12 blev den leveret herhjemme i privaten.

Kapslerne kender jeg fra tidligere, men det var første gang jeg bestilte fra hjemmesiden. Det kunne ikke gå hurtigere, og tilmed gratis levering da jeg købte fire glas, så fem stjerner fra mig!

28 september 2022
Review zonder uitnodiging

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.