Wij hebben onze woning in Heide Kalmthout zeer vlot verkocht met Allure. Alle lof voor heel het team, ze werken uiterst professioneel, denken mee met de klant en dit alles met een grote glimlach, wij... Toon meer

Een fijn team met duidelijke informatie. Steeds correct en snelle reactie op vragen/mails. Wij zijn zeer tevreden over het feit dat de schattingsprijs werd bepaald d,m.v. een uitgebreid verslag. Cor... Toon meer

Wij kochten, na een lange zoektocht, een perceel bouwgrond met Allure als bemiddelende makelaar. Door een goede en volledige toelichting wisten wij precies wat mogelijk is op het perceel. Qua onde... Toon meer

Beste, Bij deze wil ik laten weten dat ik vanaf het eerste telefoontje met Beaudine verspeet contact hebt gehad op anderhalve week heel snel ben geholpen en voldaan .. Ben met allure in heide nog be... Toon meer

1. Makelaardij
  2. Vastgoedtaxateur
  3. Makelaars
  4. Vastgoedadviseur

Vastgoedkantoor met een persoonlijke aanpak : Klare taal, correcte cijfers en no-nonsense.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Uitstekende en heel persoonlijke service

Ik genoot van een uitstekende en heel fijn persoonlijke service bij Allure. We kochten heel vlot ons nieuwe droomhuis. En Anne verkocht op nog geen week tijd mijn huis aan een heel mooie prijs.

1 januari 2021

Beste Hans
Heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Een hele mooie toekomt gewenst in jullie droomhuis!
Team Allure

De eerlijkheid en no nonsense aanpak…

De eerlijkheid en no nonsense aanpak zijn de grote troeven van Allure.
Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ik denk dat je er op het einde van de rit (zowel als koper of verkoper) een goed gevoel aan overhoudt.

30 december 2020

Beste Liesbeth
Bedankt voor deze leuke review! Fijn te lezen dat onze inzet gewaardeerd wordt.
Team Allure

Goed gevoel bij Allure!!!

Goede begeleiding bij de verkoop, vanaf dag 1 een goed gevoel gehad bij de werkwijze van Allure.

Beste Sven
Bedankt voor de 5 sterren review!
Team Allure

Allure blinkt uit in professionaliteit

Allure blinkt uit in professionaliteit, zowel in het regelen en aankondigen van een bezoek als in het achterlaten van de woonst en het leveren van nuttige feedback na een bezoek. Alle medewerkers houden een mooi evenwicht tussen empathisch aanvoelen van de klant en het correct afhandelen van procedures bij een verkoop of aankoop.

Beste mevrouw Goetschalckx
Heel erg bedankt voor deze mooie woorden!
Team Allure

Persoonlijke aanpak en een onbezorgd gevoel

Onze ervaring met Allure Real Estate is uiterst positief. Een persoonlijke aanpak gaat hand in hand met professionaliteit en to the point advies.
Het Allure team zorgt ervoor dat je vastgoed in goede handen is en geeft je een onbezorgd gevoel.

Beste mevrouw Vermeiren
Bedankt voor deze leuke review!

Professionele organisatie

Professionele organisatie met een persoonlijke touch!

Beste Laurens
Heel erg bedankt voor jouw review!
Team Allure

Vriendelijke afhandeling doch veel te…

Vriendelijke afhandeling doch veel te weinig kennis over/van het huis. Belangrijke zaken niet gekend en/of gecommuniceerd. Dit maakt dat we vele onverwachte zaken nog zijn tegengekomen ...

Beste meneer Mahieu
Het spijt ons te lezen dat u minder tevreden bent. Wij trachten onze kopers steeds zo goed mogelijk te informeren over de woning. Wij zullen u binnenkort even telefonisch contacteren om samen dit te bespreken.
Team Allure

Allure is een professionele partner om…

Allure is een professionele partner om mee te werken.
Komen de afspraken altijd na en alles is gewoon wat je van een Makelaar verwacht en bij Allure zelfs meer, niets is te veel.

Geachte heer Wienhoven
Bedankt voor de mooie woorden!
Team Allure

Allure heeft ons fantastisch goed…

Allure heeft ons fantastisch goed geholpen en heeft ons huis op korte tijd verkocht. Omdat wij in het buitenland wonen waren wij afhankelijk van hulp op alle gebieden en die hebben we ook ontvangen. Ook de notaris die ze hebben aanbevolen was fantastisch en omdat we niet konden reizen, hebben we alles op afstand kunnen doen. Fenomenaal.

Beste Anne-Karin
Bedankt voor de mooie review. uiteraard hebben wij dit met veel plezier gedaan. Leuk te lezen dat dit door jullie zo gewaardeerd wordt!

Huur

Een bekwaam, zeer vriendelijk en behulpzaam team die op een professionele manier uitstekende huurders voor me uitzochten.

Beste mevrouw Aerden
Dankjewel voor deze mooie review!
Team Allure

Correcte professionele instelling van alle medewerkers

Correcte houding van alle medewerkers, snelle reactie op vragen. Professionele doch vriendelijke klant/case-behandeling
Vertaling van imput naar presentatie had iets beter gekund, maar kwam misschien door de tijdsdruk en Is overigens heel adequate hersteld.

26 december 2020

Beste Peter
Hartelijk dank voor uw review! Fijn te lezen dat we het adequaat hebben kunnen oplossen.

Anne

Anne, dank u voor de hulp bij de verhuring van ons appartement in Kalmthout.

25 december 2020

Beste meneer Dircx
Dank u voor de review. Graag gedaan! Wij hopen u in de toekomst nog vaker te mogen helpen!