Allvintage Reviews 82

TrustScore 5 uit 5

4,8

Stan torby jestes taki sam jak na zdjęciach . Szybka dostawa na plus .Jedyne co bym zmienił to lepsze zabezpieczenie torby bo karton byl poszarpany ale wiadomo to nie wina sprzedającego lecz kuriera... Toon meer

Idealny zakup! To moje pierwsze zakupy na Allvinted, ale na pewno nie ostatnie ! Obsługa pomocna i bardzo miła . Torebka ma już swoje lata , ale jej stan jest wręcz idealny! Bardzo dziękuję 🫶🏻

Bardzo polecam! Piękne torebki vintage od znanych marek, dokładny opis produktu i świetna komunikacja na każdym etapie zakupu. Torebka była zgodna ze zdjęciami, dobrze zapakowana i szybko wysłana. Na... Toon meer

Polecam serdecznie ten sklep. Idealny, szybki kontakt na całym etapie zamówienia ( nawet jeszcze przed, ponieważ przed zakupem wysyłałam zapytania w sprawie innego modelu torebki). Torebka na żywo p... Toon meer

1. Handtassenwinkel
  2. Koffer- en tassenwinkel
  3. Vintage kledingwinkel

Luxury vintage bags from iconic brands like Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Fendi, Prada, Bottega Veneta, Celine, and Balenciaga. Each piece is part of a carefully curated selection, offered through regular drops to ensure our clients have access to rare, high-quality bags. Every item in our collection is 100% authentic, verified by experts, and chosen for its timeless appeal. We take pride in delivering exceptional vintage finds with unparalleled customer service and fast, secure shipping across Europe.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kupiłam dotychczas dwie torebki

Kupiłam dotychczas dwie torebki. Obie piękne i w idealnym stanie. Ceny do zaakceptowania, szybka wysyłka. Możliwość zwrotu - to wszystko sprawia, że jako klientka tu wracam.

3 januari 2026

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam! Torebka przyszła starannie zapakowana, jej stan był dokładnie taki jak na zdjęciach i w opisie, napewno nie moj ostatni zakup:)

23 december 2025

Dziękujemy ❤️ zapraszamy ponownie w przyszłości!

Bardzo dobry kontakt z sprzedającym

Bardzo dobry kontakt z sprzedającym. I bardzo miły. Produkty oryginalne. Szybka wysyłka. Kupiłam 2 torebki Prada i Chanel i zapewne nie będą to ostanie :)

18 december 2025

Polecam

Torebka na żywo prezentuje się jeszcze ładniej niż na zdjęciu. Na pewno za jakiś czas kupię kolejną torebkę.

28 november 2025

Super kontakt

Super kontakt, bardzo szybka wysyłka a przede wszystkim piękne, oryginalne torebki.
Polecam

13 november 2025

Antwoord van Allvintage

Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie ♥️

Dream Chanel

Wymarzona torebka w końcu u mnie. Pełny profesjonalizm: cudowny kontakt, ekspresowa wysyłka. Moja Chanel jest w stanie genialnym! Nie spodziewałam się, że może tak pięknie wyglądać! Bardzo dziękuję i polecam wszystkim, którzy szukają cudownych vintage torebek.

25 november 2025

🖤🖤🖤🖤

Luksus za przystępną cenę.

Szybka wysyłka zakupionego towaru. Dobry kontakt ze Sprzedającym. Torebka Chanel oryginalna oraz zgodnie z opisem w stanie idealnym. To moja druga torebka od AllVintage. Obie transakcje bez zarzutu. Jestem bardzo zadowolona.

20 november 2025

Dziękujemy bardzo za opinię Pani Izabelo i zapraszamy ponownie 🙏

Super sklep dla miłośników modowych…

Super sklep dla miłośników modowych perełek. Wysyłka szybka, towar pierwsza klasa, zwroty sprawne i szybkie - nie przetrzymują środków. Będę do Was zaglądać i bardzo dziękuję za przemiły kontakt ❤️

8 november 2025

♥️♥️♥️

Uwielbiam 😊

Gorąco polecam. Ogromny wybór, świetny kontakt ze sprzedającym, możliwość zwrotu towaru. Kupiłam już dwie torebki i zakochałam się w produktach vintage.

25 oktober 2025

♥️😍

Lady Dior

To moje kolejne zakupy w tym sklepie- jak zwykle się nie zawiodłam. Produkty pierwsza klasa. Obsługa na wysokim poziomie:)

8 oktober 2025

Antwoord van Allvintage

Te słowa to miód na nasze serce 💛 dziękujemy

Polecam zakupy

Kontakt ze sklepem b. sprawny. Na prośbę o podesłanie większej ilości zdjęć, wszystko otrzymałam na czym mi zależało. Wysyłka ekspresowa. Polecam.

5 oktober 2025

♥️♥️♥️

Zakup idealny

Zakup idealny, sprzedawca szybko i wyczerpująco odpowiadał na wszystkie pytania. Towar doskonały, spełnił moje oczekiwania i w 100% był zgodny z ofertą

25 september 2025

Antwoord van Allvintage

Takie komentarze niezmiernie nas cieszą! Dziękujemy Pani Joanno i zapraszamy ponownie ❤️

Zakupy bez zarzutów

Zakupy bez zarzutów, szybka i solidna dostawa. Zakupione torebki bardzo starannie zapakowane. Polecam

9 september 2025

Antwoord van Allvintage

Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zamówiłem lv keepalla 50

Zamówiłem lv keepalla 50 - torebka w stanie doskonałym, wysyłka szybka a obsługa bardzo pomocna. Polecam i wrócę na pewno!

16 juli 2025

Dziękujemy za Twoją opinię ❤️

Great service

Great service. The bag was just as described and it was shipped immediately. Thank you so much. I highly recommend the store 🌺

27 augustus 2025

Antwoord van Allvintage

Thank you, we're happy that bag meets your expentations. See you again!

The condition was worse than described, nice seller

The condition was worse than described, but the seller was nice and tried their best.

7 januari 2025

Antwoord van Allvintage

We’re sorry the bag felt below expectations. After your feedback, we immediately offered a full return and future discount, but you chose to keep the item. We remain committed to clear descriptions and authentic vintage pieces, and hope to serve you better next time.

Polecam serdecznie

Bardzo dobra selekcja towaru, wszystko dokładnie opisane i zaznaczone, łatwy kontakt, przejrzysta strona internetowa i torebka oczywiście przepiękna, długo poszukiwana. Polecam gorąco.

19 augustus 2025

Dziękujemy za podzielenie się opinią i zapraszamy ponownie ❤️

Bardzo szybka dostawa

Sprawna przesyłka. Torebka piękna.

22 juli 2025

Dziękujemy za podzielenie się opinią i zapraszamy ponownie ❤️