Stan torby jestes taki sam jak na zdjęciach . Szybka dostawa na plus .Jedyne co bym zmienił to lepsze zabezpieczenie torby bo karton byl poszarpany ale wiadomo to nie wina sprzedającego lecz kuriera... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Idealny zakup! To moje pierwsze zakupy na Allvinted, ale na pewno nie ostatnie ! Obsługa pomocna i bardzo miła . Torebka ma już swoje lata , ale jej stan jest wręcz idealny! Bardzo dziękuję 🫶🏻
Bardzo polecam! Piękne torebki vintage od znanych marek, dokładny opis produktu i świetna komunikacja na każdym etapie zakupu. Torebka była zgodna ze zdjęciami, dobrze zapakowana i szybko wysłana. Na... Toon meer
Polecam serdecznie ten sklep. Idealny, szybki kontakt na całym etapie zamówienia ( nawet jeszcze przed, ponieważ przed zakupem wysyłałam zapytania w sprawie innego modelu torebki). Torebka na żywo p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Luxury vintage bags from iconic brands like Louis Vuitton, Chanel, Gucci, Fendi, Prada, Bottega Veneta, Celine, and Balenciaga. Each piece is part of a carefully curated selection, offered through regular drops to ensure our clients have access to rare, high-quality bags. Every item in our collection is 100% authentic, verified by experts, and chosen for its timeless appeal. We take pride in delivering exceptional vintage finds with unparalleled customer service and fast, secure shipping across Europe.
Contactgegevens
Hoffmanowej 6B, 30-419, Kraków, Polen
- +48 793846063
- shop@allvintage.pl
- allvintage.pl
Vraagt klanten om een review
Luxury bags
Luxury bags, as good as new. Bought one for my wife. Also very fast responding and helpful staff. Definitely recommend.
Weryfikacja Entrupy poszła szybko i…
Weryfikacja Entrupy poszła szybko i sprawnie, utwierdziła mnie że torebka z Vinted jest oryginalna. Duży plus za szybkość obsługi!
Super firma
Super sprawna, szybka i rzetelna obsluga. Pelen profesjonalizm ! Torebka piekna w doskonalym stanie. Serdecznie polecam.

Antwoord van Allvintage
Szybka wysyłka, torebka idealna - jak na zdjęciach. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

torebka
Szybka wysyłka na plus
Totalny brak kontaktu. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi na kilkukrotnie wysyłane maile, nr telefonu podany na stronie albo zajęty albo nie odpowiada.
Zaczynam się zastanawiać czy na pewno te torebki są oryginalne

allvintage
Dawno tak się nie cieszyłam z zakupu. Torebka jest przepiękna i co najważniejsze oryginalna, do tego wszystko zgodne z opisem. Polecam :)
Piękna Bottega
Udało mi się zakupić Bottegę Hobo w doskonałym stanie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu, tym bardziej na pewno nie jest to mój ostatni zakup. Polecam!!
To moja pierwsza luksusowa torebka…
To moja pierwsza luksusowa torebka vintage i jestem absolutnie zakochana 😍 duży wybór marek, szybka wysyłka, łatwy kontakt, już myślę o zakupie kolejnej perełki
Coolest chanel bag
Very happy with my purchace. Quick respons from seller every time. Good Price. And very fast shipping from the seller. I recommend 😍
Bardzo polecam
Bardzo polecam. Miło, bezproblemowo i bardzo profesjonalnie. Super kontakt, nie było problemu z dosłaniem dodatkowych zdjęć i filmików. Kupiłam dwie przepiękne torebki- w super stanie, opis się zgadzał ze stanem faktycznym. Na pewno będę stałą klientką:). Jeszcze raz polecam!!!
Oryginalne produkty
Oryginalne produkty, szybka wysyłka, bardzo korzystne ceny. Proces zamówienia oraz komunikacja bez żadnych problemów. Polecam!
Oryginalne produkty w dobrych cenach
Oryginalne produkty w dobrych cenach. Kupiłem dla małżonki torebkę LV keepall i jest mega szczęśliwa.
Świetny kontakt i szybka wysyłka.
Gorąco polecam :)
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.