There is some kind of button on the side of the goggles that releases the headband. The button is kind of miss placed since it placed in the same spot where you put your thumb when raising the gogg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Köpte Bad Gastein expertpaketet förra säsongen och är mycket nöjd med pris och kvalitet. Skönt att enkelt kunna byta linser vid behov. Trodde att pitchen med den gula linsen var lite av en gimmick me... Toon meer
Köpt ett Corvara pluspaket. När det kom saknades skydd till glasögonen. Mailade kundservice om det som svarade samma dag och två dagar senare kom två skydd i brevlådan :-) Har kört med glasögonen i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Väldigt bra service på försäljnings sidan. Däremot kanske produktutvecklarna behöver utveckla dragkedjan på fodralet. Den går isär hela tiden och det är störande att inte kunna stänga fodralet.
ALPYFY grundades genom en sammanslagning av fyra personers passion för vintersporter. Drömmar, tankar och erfarenheter var starten för varunamnet ALPYFY. Med alla fyra personers egenskaper och erfarenhet skapades varunamnet ALPYFY år 2019. Med över två års utveckling och design lyckades vi 2021 ta fram vår första lansering av en begränsad lineup av skidglasögon. Nu undrar väldigt många säkert varför första lineup’en har tagit över två år… Vi nöjde oss inte enbart med vår expertis utan vi tog vidare frågorna till andra snöälskare i olika åldrar för att få en så klar bild som möjligt om vad som efterfrågas och vad som önskas. Efter många prototyper har vi nu en produkt vi är oerhört stolta över. En produkt som både är miljövänlig och återvinningsbar. Klimatförändringar är en väldigt viktig del i vårt arbete med framtagande av materialval. Kvalitet är också ett av grundreceptet för ALPYFY. Med ordet kvalitet menar vi stabilitet, flexibilitet och återvinningsbart, detta är förutsättningen för en hållbar produkt.
Sjöhästvägen 6, 21236, Malmö, Zweden
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Skönt att enkelt kunna byta linser vid behov. Trodde att pitchen med den gula linsen var lite av en gimmick men oj vad fel jag hade. Den hjälper verkligen till att se konturer i backen när det är mulet.
The googles are small almost like they are for children

Antwoord van Alpyfy
långsam hantering tyvärr. Saknar även att det inte finns klarlins heller

Quick Delivery and great Product. Love my New goggles

Antwoord van Alpyfy
Beställde "Bad Gastein Plus Package" den 31 december och fick glasögonen den 3 Januari.
Min första reaktion när jag öppnade lådan var: "Wow!"
Skidglasögonen känns riktigt robusta, glasen verkar vara av hög kvalité, och magneterna håller bra samtidigt som de är enkla att byta ut. Dessutom är de riktigt snygga.
Jag har en skidvecka planerad i Trysil under vecka 3, 2025, så jag får återkomma med en mer rättvis recension efter det.
Update : Asså, var bra skidglasögon. Vad mer ska man säga?
Min större besvikelse är att de nu har haft "rea" sedan Jul 2024. Och de visar inte upp lägsta pris 30 dagar sedan. Verkar som om de bara har sagt att ett paket kostar X antal kronor, och sedan skriver att man får det med rabatt.
Känns rätt fult gjort och oärligt.
Sänker betyget en del då man kan vi glasögon av lika god kvalité på andra platser, där företagen inte fular sig med fejkade tidsbegränsade erbjudanden. (Update 8 feb)

Beställde Mån 30/12 och fick hem dom
Tors 2/1 trots att det var 2 röda dagar emellan. Var i kontakt med dom och undrade om jag skulle hinna få hem paketet innan Fredag. Dom gjorde en prioritering och såg till att det skickades samma dag jag beställde. Så är super nöjd med service och leverans. Beställde St Anton och dom fyller verkligen mina förväntningar. Riktigt snygga Googles bra passform samt smidigt att byta lins med magnet. Ser fram emot att använda dom i backen nu. Stort tack för servicen 100% nöjd kund.

Antwoord van Alpyfy
Quick delivery. Easy to change lens. Good with a hard case for the googles.
Har kört med glasögonen i en vecka nu och testat både S1 och S2-linsen. S1 funkade väldigt bra på kvällen och i flatljus, plockar fram konturer riktigt bra. S2 funkade fint både i mulet väder och sol. Väldigt nöjd med glasögonen och kundservice!!!

Va sinnessjukt skönt glas på brillor när det va stark sol 5av5
Lees meer over geverifieerde reviews.