Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte Bad Gastein expertpaketet förra säsongen och är mycket nöjd med pris och kvalitet. Skönt att enkelt kunna byta linser vid behov. Trodde att pitchen med den gula linsen var lite av en gimmick me... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpt ett Corvara pluspaket. När det kom saknades skydd till glasögonen. Mailade kundservice om det som svarade samma dag och två dagar senare kom två skydd i brevlådan :-) Har kört med glasögonen i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Väldigt bra service på försäljnings sidan. Däremot kanske produktutvecklarna behöver utveckla dragkedjan på fodralet. Den går isär hela tiden och det är störande att inte kunna stänga fodralet.

Bedrijfsgegevens

1. Skiwinkel

Geschreven door het bedrijf

ALPYFY grundades genom en sammanslagning av fyra personers passion för vintersporter. Drömmar, tankar och erfarenheter var starten för varunamnet ALPYFY. Med alla fyra personers egenskaper och erfarenhet skapades varunamnet ALPYFY år 2019. Med över två års utveckling och design lyckades vi 2021 ta fram vår första lansering av en begränsad lineup av skidglasögon. Nu undrar väldigt många säkert varför första lineup’en har tagit över två år… Vi nöjde oss inte enbart med vår expertis utan vi tog vidare frågorna till andra snöälskare i olika åldrar för att få en så klar bild som möjligt om vad som efterfrågas och vad som önskas. Efter många prototyper har vi nu en produkt vi är oerhört stolta över. En produkt som både är miljövänlig och återvinningsbar. Klimatförändringar är en väldigt viktig del i vårt arbete med framtagande av materialval. Kvalitet är också ett av grundreceptet för ALPYFY. Med ordet kvalitet menar vi stabilitet, flexibilitet och återvinningsbart, detta är förutsättningen för en hållbar produkt.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

fast delivery

fast delivery, great glasses. only thing I'm missing is a white version of the Corvara facemask

27 december 2023

Hello Kai!

Thank you so much for your positive feedback! We're delighted to hear that your order was delivered promptly, and that you're pleased with our glasses. We truly appreciate your suggestion for a white version of the Corvara facemask. Customer input like yours is invaluable as we aim to enhance our product offerings. We will definitely consider this for future updates to our collection. If there's anything else you'd like to share or if you have any further requests, please feel free to let us know. We look forward to continuing to provide you with excellent service, and thank you for your support!

Snabb smidig leverans

Snabb smidig leverans, produkten som förväntat.

2 januari 2024

Hej Alfred!

Tack så mycket för din feedback! Om det finns något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse eller om du har ytterligare kommentarer, tveka inte att meddela oss. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en fantastisk service i framtiden

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och mycket bra glasögon

Snabb leverans och mycket bra glasögon! 5/5

3 april 2023

Hej Stefan!

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra glasögon. Om det finns något annat vi kan hjälpa dig med eller om du har ytterligare feedback, tveka inte att kontakta oss.

Hello Jörgen!

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you are pleased with both our service and product. Your satisfaction is our top priority!

Kundservice i världsklass!

Bra kvalite på produkterna, men framför allt kundservice i världsklass genom chatt. Då jag beställde med kort varsel inför min resa så var dem beredda att styra om min leverens och fixa och trixa för att jag definitivt skulle få använda min glasögon på resan.

6 februari 2023

Hej Emil!
Tack för den fina responsen, det gör oss oerhört glada att läsa! ⛷

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

There is some kind of button on the…

There is some kind of button on the side of the goggles that releases the headband. The button is kind of miss placed since it placed in the same spot where you put your thumb when raising the goggles. The result is that you release the headband every time you raise the goggles.

Kör det vidare på svenska då :)
Jag förstod funktionen med den knappen men problemet var att den satt på undersidan. Skidhandskar är ju rätt klumpiga så det var lätt att komma åt knappen och haka av den eftersom den satt på just undersidan. Tror det hade lirat bättre om man flyttade den till ovansidan istället men jag vet inte. Bra goggles annars.

26 januari 2023

Hej Jonas!
Tack för din respons!
Vad tråkigt att din upplevelse inte är 5 av 5 som vi alltid eftersträvar. Detta ska vi självklart försöka ändra på! ⛷

Knappen du beskriver är en hake på bandet som finns för att man ska kunna anpassa vilken färg på bandet man vill ha och kunna byta band efter vilken färg man har på sina kläder.

Vi har inte tidigare hört att bandet åker av när man tar upp skidglasögonen på hjälmen. När man lyfter upp glasögonen på hjälmen så är den vanliga positionen med händerna på ramen av skidglasögonen och då kommer man inte åt haken alls. Testa gärna detta! Återkom till oss på hej@alpyfy.se (eller redigera ditt inlägg här på Trustpilot och lägg till ett nytt stycke) hur det har gått så försöker vi hjälpa dig att lösa detta på bästa och snabbaste sätt ⛷

Ha en fin dag!

Hej igen Jonas!

Tack för ditt svar på vår kommentar och vad kul att du utöver problemet med glasögonen tycker om dom 👍🏽

Våra goggles är testade av flera 100 opartiska åkare och detta problem har aldrig uppstått. Därför vi är lite frågande.

Självklart vill vi hjälpa dig att lösa problemet. När du lyfter av dig glasögonen så är den normala position och den vi rekommenderar dig att testa att ha händerna på ramen av skidglasögon, precis som du ska kolla igenom en kikare med dina händer. Om det då fortfarande skulle ske samma sak så får vi ju självklart gå vidare med detta på annat sätt för att lösa ditt problem. Vi tar gärna emot en video på hej@alpyfy.se på hur du tar upp och ner skidglasögonen och vad som händer när du gör detta. På detta sätt kan vi se vad som händer och därefter hjälpa dig! ⛷

Ha en fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Serious business with fast customer support

Fast shipping thru DHL. Got the wrong color of my goggles initially. Wrote on Messenger and instantaly got response that it will get sorted, eventually got the correct googles. Only thing that can improve is to send the correct googles directly, before you've recieved my wrong product - since it wasn't a send-back, but an error from your side.

14 december 2022

Hej Patric!

Tack för den fina responsen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans superbra kvalitet på…

Snabb leverans superbra kvalitet på mina corvara goggles! Magneterna på glaset och masken var jätte smidigt! Kundupplevelsen var även den super!

18 december 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Ida!

Tack så mycket för den fina responsen! Det glädjer oss att höra!

ALPYFY⛷

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.