Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Denne anmeldelse drejer sig om Matas på Stengade i Helsingør! Tirsdag d. 31/3 = pengedag gik jeg derind for at købe et naturmiddel mod allergi, men den temmelig uvenlige ekspedient kunne kun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er stamkunde i Matas. Får professionel vejledning hver gang, gode tilbud, prøver og gaver med. Deres råd om hudplejeprodukter virker! Magen til god service skal man leve længe efter! I gør det g... Toon meer

1,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har været rigtig god kunde i Matas…

Har været rigtig god kunde i Matas Waterfront Hellerup - men det er da helt slut nu - købt tre gaver på nettet - afhenter i Waterfront butikken og beder om at få byttemærke på - Men nej det skulle jeg selv printe. Mage til dårlig kundeservice skal man lede længe efter.

18 april 2026

kundeservice

der var 1 enkelt ansat i butikken der var en yngre kvinde der stod og var optaget af privat dialog med en veninde om "weekendens scoringer" og andre ligegyldigheder for kunderne i butikken. Dette medførte at køen (ikke kun jeg, men en kø af mennesker) måtte vente til den unge pige var færdig med at pleje hendes private relationer.

Af princip vil jeg gerne støtte fysiske butikker, men jeg må indrømme at når min service er ringere end den jeg får på nettet og samtidigt skal betale 50%+ for min vare i den fysiske butik tror jeg at jeg gentænker om jeg fremadrettet gider at støtte Matas da der ikke engang er en til at betjene kassen fordi hun har travlt med at hygge med hendes veninder.

Det er en forretning der burde være meget opsat på uddannelse og service nu hvor det digitale marked vinder mere og mere indpas hos forbrugerne.

Hermed en kunde der aldrig igen benytter jeres meget ekspensive og ikke eksisterende "service" længere.

Matas Frederiksværk 13/04/2026

13 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har købt en motionscykel hos matas

Har købt en motionscykel hos matas, det skulle jeg ALDRIG have gjort.
Blev nødt til at åbne kassen og samle motionscykel for at prøve den.
Det var simpelthen det meget dårlig kvalitet de burde ikke sælge den til 1699 kr for den er ikke pengene værd.
Ringer til kundeservice pga jeg gerne vil returnere den pga den lever ikke op til mine forventninger. Så er det nu nr 2 problem opstår pga jeg kan ikke returnere den pga jeg har åbent papkassen og prøvet den I under 1 minut dvs jeg brænder inde med 1699 kr. Jeg er VIP kunde i matas og har brugt rigtig mange penge i matas men føler at det er lige glade med deres trofaste kunder.
Blev faktisk mega ked af det pga jeg har mistet mange penge og jeg har købt en anden cykel på en professionel hjemmeside.
Få matas motionscykel skal man absolut ikke købe man mister sine penge 😪🤬.
Ved godt deres regler ang returnering, men når man køber en motionscykel bliver man jo nødt til at åbne den for at se om den virker perfekt. Det er jo ligesom noget elektronik eller hårde hvidevarer.

10 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Matas snød mig og tog mine penge

Matas snød mig og tog mine penge. I dag købte vi parfume hos dem for 1159 kr. Desværre solgte de os en flaske parfume, der var våd og utæt. Vi returnerede den til Matas uden at åbne den og bad om refusion. Desværre åbnede medarbejderne æsken og nægtede at give pengene tilbage. Da de åbnede æsken, var parfumen halvtom, og de behandlede os meget dårligt. Vær meget forsigtige hos Matas Lyngby.

7 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Matas-allergi? 🤔

Denne anmeldelse drejer sig om Matas på Stengade i Helsingør!
Tirsdag d. 31/3 = pengedag gik jeg derind for at købe et naturmiddel mod allergi, men den temmelig uvenlige ekspedient kunne kun hjælpe mig med håndkøbsmedicin eller to naturmidler,
som måske ville hjælpe!
Håndkøbsmedicinen kunne jeg jo købe på apoteket, og hun blev nok sur over, at jeg sagde, at jeg nu køber naturmedicin hos Wellvita, for de er billigere end Matas.
Jeg beklagede mig over ikke at kunne få en ordentlig vejledning mht. min allergi, og hendes stemme, da hun svarede mig, var så skarp, at jeg kunne mærke ubeha-
get risle med ad ryggen! 🥹
Jeg faldt for en perle-nøglering til 50 kr.
og købte den.
Hun slog pludselig om og ønskede mig god påske, og jeg måtte jo ønske det samme for hende, men hun var IKKE serviceminded!!

31 maart 2026

Vedr. Matas Nordre Fasanvej 15

Vedr. Matas, Nordre Fasanvej 15, 2000 Frederiksberg

Dårlig service og fejlagtig vejledning – her støtter jeg ikke lokalt igen

Jeg valgte at handle i butikken i dag for at støtte lokalt, men det fortryder jeg desværre bittert. Da jeg ankom, stod to ekspedienter og snakkede sammen, og jeg måtte selv bede om hjælp efter flere minutter oppe ved kassen.

Jeg bestilte en serum til 400 kr. og købte to deonodoranter, men opdagede kort efter, at der var parfume i serummets ingrediensliste, hvilket jeg ikke kan tåle.

Da jeg returnerede til butikken 30 minutter senere for at annullere ordren, blev jeg mødt med irritation fra ekspedienten.

Som kunde med sanseforstyrrelser og dårlige øjne var det en stor udfordring, at jeg fik besked på selv at annullere ordren online, selvom jeg stod fysisk i butikken.

Værst af alt fik jeg at vide, at mine penge ville komme retur automatisk, selvom jeg lige havde betalt med kort ved kassen.

Det viste sig at være forkert – jeg skulle have pengene retur i butikken. Havde jeg ikke selv tænkt mig om, var jeg gået forgæves hjem.

Ingen beklagelse for ulejligheden, ingen hjælp til at tjekke ingredienser og en meget afvisende attitude. Jeg forstår godt, hvorfor folk vælger nethandel fremfor at handle her.

30 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mon Matas ikke skulle overveje en at…

Mon Matas ikke skulle overveje en at droppe DAO ? Man ved jo aldrig om pakken kommer eller en tilfældig nabo får den? Skal jeg købe noget i Matas, der ikke er i butikken ja så venter jeg til de har bestilt det hjem. Sikke noget svineri. 🥶🥶🥶

18 maart 2026

Jeg bestilte en pakke for 4 uger siden

Jeg bestilte en pakke for 4 uger siden. Pakken blev væk på udleveringsstedet og det er selvfølgelig ikke Matas skyld, men det at der først nu er sendt en ny pakke sendt afsted fra Matas siger alt om deres serviceniveau og hastighed. Stort set alle andre steder jeg handler på nettet, der ville en ny pakke være sendt afsted med det samme. Godt det ikke var en gave eller noget jeg skulle bruge hurtigt. Gider ikke bruge Matas en anden gang på grund at deres håndtering.

25 februari 2026

manglende pris på produkter

manglende pris på produkter. Såsom på toilettasker, de ligger rodet sammen og man kan ikke se hvilken pris der hører til hver af dem. selv når man se efter via stregkode. og spørger man om hjælp så får man et surt svar samt at man må spørge i kassen, dermed at stille sig i en lang kø. Så det var ikke lige der, at jeg valgte at købe ny toilettaske.

13 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg betalte for en fodcreme i fredags…

Jeg betalte for en fodcreme i fredags skulle leveres om aftenen da det var en gave den kom aldrig.gik i matas i Nørrebro om lørdagen og samme person som havde ekspederet mig om fredagen kontaktede kundeservice som sendte en besked til mig at jeg skulle modtage en email fra dem som jeg skulle vise i Matas for at få mine penge retur har ikke modtaget nogen og har ringet og skrevet til kundeservice uden held

6 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen service! Så trist !

Så dårlig service!
Skulle i hast købe et gavekort på 200kr. Fik udlevet kortet i en trist grå kasse. Da jeg skulle bruge kassen som gave, spurgte jeg høfligt om jeg kunne få et bånd om 10x10 cm kassen. - det var til en fødselsdags gave !

Men NEJ ! Det måtte ekspedienten ikke!

Hvor trist !

5 maart 2026

Matas og vægttab

Matas og Løvens Hule. Håber Matas skammer sig. Det er så ondt det mennesker gør for at tjene penge
Jeg skriver for at anmmelde reklamerne for vægttabsmedicin sponsoreret af LØVENS HULE. Hvor er det ynkeligt,ubehageligt og rædselsfuldt det I gør mod unge .

5 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig vejledning angående fundation…

Dårlig vejledning angående fundation Nilens jord og dækstift kunne ikke finde den lyseste jeg skulle bruge. Købte man Tenna trusser og ville bytte dem da han ikke ville have dem. Det kunne jeg ikke da de var købt på deres skan betaler. Jeg havde ikke nogen bon. Og det var dem der ville bruge skan og betalt. Gik så i normal og fandt det jeg skulle bruge til billig penge. Dårligt i Stenløse Matas.

3 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ros Torv - god service

Tak til Mille på Ros Torv (Roskilde), der hjalp mig med at finde den helt rigtige duft til min gamle mor. Hold fast i hende - hun forstår at se folk i øjnene og høre, hvad de faktisk beder om hjælp til. Altså rigtig kundeservice

23 januari 2026

Matas Fields - ELENDIG KUNDESERVICE

Jeg henvender mig i butikken for at spørge om testere på nogle Burberry-parfumer til en ældre dame, som ikke selv har mulighed for at komme i Matas. Det skal nævnes, at hun blot har duftet parfumen på en person, som har fortalt, at det var en Burberry, men ikke hvilken variant.

I butikken får jeg at vide, at der kun må udleveres to testere pr. person. Da vi er tre personer i butikken, spørger jeg derfor, om det er muligt at få fire testere. Medarbejderen tilkalder herefter en anden medarbejder (en ældre dame, som taler gebrokkent dansk med svensk accent). Jeg spørger hende, om det kan lade sig gøre, men får et afvisende nej – formidlet med en meget negativ attitude.

Jeg forklarer, at de blot behøver at spraye én gang i hver tester, men får fortsat nej. Jeg siger derefter: “Det er mærkeligt,” hvortil hun svarer: “Nej, det er det ikke.” Jeg svarer, at jeg har lov til at mene, at det er mærkeligt, men hun fortsætter med at gentage: “Nej, det er det ikke” tre-fire gange.

Pludselig siger hun: “Ja, og I har været her før for at bede om det samme.” Jeg svarer chokeret: “Hvad bilder du dig ind at anklage mig for? Jeg har aldrig været her før!”

Jeg er stadig rystet over den ubehagelige og respektløse behandling, jeg oplevede.

Man bør aldrig diskutere på den måde med en kunde. Situationen kunne nemt være håndteret professionelt ved blot at sige: “Det er desværre vores regler, og jeg kan ikke gøre andet.”

Oplevelsen efterlader mig med en følelse af meget mangelfuld kundeservice. Det ville være hensigtsmæssigt, at medarbejderne får grundig uddannelse og træning i kundeservice!

25 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig vejledning ved køb af fri spray

Dårlig vejledning ved køb af deo spray
Den 16/2 handlede jeg i Nørregade pga af dårlig vejr mm, har det ikke været muligt at komme ned til butikken før i dag.
Jeg har gennem adskillige år anvendt Amor Amor, men den er udsolgte gentagende gang og bad så butikken anbefale mig en anden omkring samme pris.
Jeg blev købte en “Something for Her Deo Spray”, som der bliv lavet et prøvepust af i butikken.
Et par dage efter vil jeg til at bruge deo sprayen, trykker engang på deo og det vælter en hel sky ud (har fået en anti deo) og jeg begynder at hoste helt vildt, det varer i flere timer, indtil jeg vasker mig under armene.
Kan ikke trække vejret ordentlig.
I dag ønskede jeg at butikken vil annullere ordren, men det vil de ikke, kun hvis jeg havde haft rødt udslæt under armhulerne

16 februari 2026

Elendig kundeservice

Købte en forfodsprodukt fra Epitact til 290 kr. og fik at vide af personalet, at det var et godt produkt til forfoden. Det er ualmindelig dårlig produkt, og jeg skrev til kundeservice, så de kunne kontakte deres forhandler. Jeg blev henvist til selv at kontakte forhandler, hvilket jeg gjorde, men fik intet svar. Skrev til kundeservice igen, hvorefter de skrev, at jeg skulle kontakte butikken fysisk (altså Matas). Det gjorde jeg så, de sagde, de ville vende tilbage. Det gjorde de så ikke. Skrev til kundeservice igen, som sagde, jeg skulle skrive til butikken. Det har jeg gjort og stadig ikke hørt noget. Jeg har været en loyal kunde i mange år, men jeg må sige, at jeg er så skuffet. Det er utrolig dårlig kundeservice, at man ikke kan tage et elendigt produkt tilbage - og faktisk ikke engang have kontakt til leverandør.

13 februari 2026

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.