Din anmeldelse skal ikke skrives her Det her er altså ikke Matas trustpilot side, i skriver på den forkerte og får derfor ikke respons på jeres anmeldelser - den rigtige hedder Matas webshop
Lees wat reviewers zeggen
Aabenraa Matas. Arrogante og et MEGET uhøfligt personale! Enten er de meget unge og uviden og kan hverken det ene eller andet. Ellers er de for gamle og indebrændte og lader deres personlige f... Toon meer
DET ER IKKE MATAS’S TRUSTPILOT
Din anmeldelse skal ikke skrives her
- den rigtige hedder Matas webshop
En rigtig rigtig trist oplevelse
En rigtig rigtig trist oplevelse. Havde sådan brug for et svar nu og her . Skrev v 19 tiden men fik ikke noget svar tilbage. Det er dårlig service. Ansæt dog nogle flere som er kompetente til og svare. Det er bare ikke i orden. Hvorfor opfordrer de på Matas til og skrive/ringe når man ingen svar får ?
Nul stjerne til Matas i Frederiksberg…
Nul stjerne til Matas i Frederiksberg centret (ved siden af SKOringe).
Meget uhøflig service medarbejdere, især de to som stod udenfor butikken (ved tibuld stand, i selve centeret).
De to sagde nej til at betale med gavekort. Men det var helt fint, da jeg spurgte butik ansvarlig.
Men så var de to bare fræk og uhøflig og mumlede en helt masse ting. Åh gud, det var en væmmelige oplevelse jeg har haft.
I MANGLER FLERE MEDARBEJDERE I JERES…
I MANGLER FLERE MEDARBEJDERE I JERES BUTIKKER! Det går simpelthen alt for langsomt, og I har for få medarbejdere på gulvet. Det kan ikke være rigtigt at man skal vente i 20+ for at få hjælp
Var i Matas i Ølby centeret i Køge
Var i Matas i Ølby centeret i Køge , og den unge ekspedient havde ikke rigtigt lyst til at betjene mig og dag jeg spurgte til nogle produkter vidste hun det ikke , så havde jeg spørgsmål omkring bonus som stod på min bon det vidste hun ikke noget om , hmm er du du ny spurgte jeg nej sagde hun , det var en trist oplevelse der kommer jeg ikke igen , jeg tager den på torvet eller i Jernbanegade næste gang 😌
Their customer service line is so so rude.
Each time I have to contact Matas’s customer service it seems to go from bad to worse. The staff they hire to answer the telephone are generally rude : the tone is so off as if they speak down to you! The one today did not even hide his contempt. So so rude it’s disgusting so maybe Matas should train their staff in customer service and how to speak to customers! Also when they mess up they should apologize as I cannot think it’s OK with Head Office to condone such rude employees.
Dårlig kundeservice I FRB. C
Virkelig dårlig kundeservice i Matas i Frederiksberg centret. Ingen hjælp at hente.. de har bare travlt med dem selv.
Rosengårdcentret...
Rosengårdcentret...
På kassen var hun arrogant, cool, ikke smilende og uprofessionelt...
Har ikke hjulpet mig med fødselsdagen tilbuddet..
Never ever igen, så er det bedre i Magasin eller Sephora...
Var i Matas Frederiksberg centret i dag…
Var i Matas Frederiksberg centret i dag - blev "betjent" af en ung pige, som overhoved ingen begreb havde af service - prøvede at overbevise mig om at jeg ikke var klar over hvilket mærke jeg ville have (Clinique) - da jeg fortalt at jeg var sikker var hendes svar at hun bare prøvede at hjælpe mig, hun havde en ret ubehøvlede måde at tiltale mig på ?? Hvor hun derefter gik op til hendes kollegaer ved kassen og talte med dem om mig - da jeg efterfølgende kom op til kassen var der overhoved ikke hjælp at hente. Jeg har efterfølgende købt produktet hos en anden udbyder via nettet (billigere, endda med fragt). Jeg synes det er rigtig ærgeligt at behandle sine kunder på den måde - jeg vil gerne handle i butikkerne, men synes jeg ved ovenstående behandling føler mig tvunget til at handle via nettet, desværre!
Dårlig kundeservice
Har kontaktet kundeservice for at få spærret et gavekort (har afleveret kvittering og identitet på gavekortet, der er mistet for nogle dage siden) og ønsket et nyt. En service der uden problemer og fra dag til anden blev løst i Magasin.
Desværre er dette ikke Matas politik, og de vil under ingen omstændigheder kompensere for tabet, selvom det er dem muligt. Skammeligt med sådan en ultimativ politik. Jeg har benytte Matas hele livet men vil kraftigt overveje, og jeg vil gøre dette fremover.
Matas City 2. Dårlig kundeservice
Jeg var i Matas i city 2 med min lillesøster, vi skulle købe noget hudpleje fra The Ordinary. Kassedamen begyndte at snakke om hvordan det ville ødelægge vores hud da der er mange kemikalier i produktet og vi er meget unge (jeg er 17 og min søster er 13), og da vi så valgte at købe den alligevel blev hun meget fornærmet.
Aabenraa Matas.
Aabenraa Matas.
Arrogante og et MEGET uhøfligt personale!
Enten er de meget unge og uviden og kan hverken det ene eller andet. Ellers er de for gamle og indebrændte og lader deres personlige frustrationer/adfærd gå udover deres kunder!
Hold det på en PROF plan!!! Og hold jeres uintelligente opfattelser af kunder for jer selv!
Skammeligt!
Oplevede i dag en meget upassende…
Oplevede i dag en meget upassende oplevelse med en ekspedient i Matas i Fields. Skulle købe en nylak og betalte med kort som jeg skulle.
Spurgte herefter om jeg kunne få et byttemærke på, da det var en gave, hvorefter ekspedienten rullede øjne af mig i forhold til at skulle ha endnu en arbejdsfunktion i at taste noget nyt ind i systemet og sagde heller ikke farvel efter.
Forstår slet ikke at sådan en inkompetent person med sådan en ringe kundekontakt kan stå og ekspedere i en kasse??
Anja Tårnby
Søborg hovedgade
Søborg hovedgade: blev beskyldt for at flytte 3 for 2 skiltet! Damen ved kassen var sød, men en ansvarlig havde virkelig grim tone og gav os skylden. Hun sagde at kunder flytter de skilte ... Tag dog ansvar for jeres fejl!
Dårlig service i Matas
Skulle købe 1 stk. Aqua Velva, som man ikke have i butikken Skibby. Jeg fik den så sendt til butikken fra Matas Webshop til Skibby, men skal så betale kr. 20,- ekstra for intern forsendelse? Jeg vil fremover købe min Aqua Velva i NORMAL i Frederikssund. Her skal man ikke betale ekstra for varen.
Matas i Næstved (storcenter)
Matas i Næstved (storcenter)
Jeg har handlet hos jer i mange mange mange år, men jeg har aldrig oplevet den forfærdelig, flabet, og grimme attitude før.
Den samme medarbejder igen og igen.
Den første gang går jeg ind og skal købe en parfume til min mand.
Jeg tager hen til kassen og ekspedient siger hverken hej eller hvad kan jeg gør for dig eller skal den pakkes ind eller er du medlem, intet kom ud fra hendes mund.
Jeg viser hende min medlems id.
Det eneste hun sagde var beløbet.
Jeg betaler også siger jeg” jeg skal bede om kvittering da jeg skal videre i butikkerne,” så siger hun,
du har det inde på din mobil,”
så siger jeg at jeg gerne vil bede om en kvittering, det kan være jeg løber tør for strøm.
også gentager hun igen,” du har det på din mobil så siger jeg,”
Jeg skal bede om en kvittering NU også giver hun mig kvittering på en rigtig klam og og flabet måde, det var såden ,”skrid med dig måde.
Det finder mig ikke i.
Næste gang klasker hende en ordentligt en.
Anden gang går Min mor og Jeg ind i Matas. Efter at have kigget efter en parfume som min mor tidligere har købt og skal have igen denne gang som gave til en anden.
Jeg går op til kassen Beder ekspedient at hjælpe mig med at få den fra hylden da vi ingen adgang har til parfumerne.
Min mor står og venter mens jeg kalder på ekspedienten.
Vi peger på den parfume som vi skal have og hun spørger hvilke og vi siger den lille og hun gentager igen hvilke også siger vi den lille også spørg hun igen på en grim og irriteret måde,
” ja men den gamle eller den nye så siger jeg kan du ikke bare sige det i stedet for at stå og kigge på denne måde, vi peger vel på den gamle ligesom følg med i stedet for at kigge såden.
En forfærdelig attitude hun giver.
Også står hun der mens jeg forklare min mor at der er kommet en nyer en om hun ikke skal prøve den også bliver hun stående og giver ansigt (ah kom nu altså attitude) hun var så arrogant og kiggede så skummelt også bliver hun irriteret fordi vi taler et andet sprog.
Tager vi over til kassen og hun siger intet, hun spørger ikke om vi er medlem eller om den skal pakkes ind intet før jeg selv viser hende min medlems id og siger den skal pakkes ind.
Hun smiler ikke og siger intet ikke engang have en god dag intet.
Jeg tænkte måske er det fordi hun har travlt da det er jul men nej det er ikke første gang det er anden gang. En rigtig barnlige og sur medarbejder der bare ikk gider hendes job. Virkelig dårlig service og dårlig attitude. Få styrter på jeres medarbejder.
Den trejde gang går Jeg ind køber make up og hun står igen og glor uden at sige om jeg er medlem eller om den skal pakkes ind eller noget. Hun siger beløbet også siger jeg at jeg skal have den pakket ind også giver hun mig attitude igen også siger jeg at jeg skal vente på at min mor kommer med min mobil da hun har den så jeg kan betale og oplyse min medlems id. Jeg kalder på min mor og hun tager den næste i køen og smider min gavepapir til side til en anden medarbejder.
Jeg var ved at klask hende på hovedet. Den anden medarbejder var så sød og venlig smilende og svaret pænt igen. Hvis ikke der var fyldt med mennesker derinde havde hun fået en på hovedet. Jeg troede hun havde noget imod udlændige men nej hun var sådan overfor dem alle. Få styrer på jeres medarbejder. Jeres medarbejder service stinker Lær dem at smile og tal pænt og være venlig og høflige. Jeg handler rigtig meget i Matas hvis ikke i får styrer på den grimme flabet medarbejder så er det sku da slut med at handle hos jer igen.
@MatasFrederiksberg centret.
@MatasFrederiksberg centret.
Jeg er Mats plus kunde og normalt glad for at handle hos jer.
I dag havde jeg dog den værste oplevelse. Jeg forsøgte at stille et spørgsmål ril en medarbejder, inden jeg havde noget at finde ordene frem blev jeg mødt af et, ‘HVAD’, og rullende øjne. Super ubehageligt. Fordi jeg ikke var hurtig nok til at formulere mit spørgsmål.
3 for 2 ?
3 for 2 ?
Jeg fik sendt den ene til en pakkeshop og resten skulle jeg kører efter, kundeservice hun hedder Lærke sagde hun …
Det ligger i systemet … sagde Lærke ..
Så nu har jeg betalt fuld pris for en vare !!
Jeg giver 0 til den oplevelse
Nu skal jeg vente 14 dage på at få mine penge retur
Og har set deres standard svar
Håber at Normal udkonkurrer dem
Matas dårlig oplevelse
Kære Matas
Har fået den dårligste oplevelse i Matas Sydhavnen 2450 på borgbjergsvej.
Var inde og købe nogen ting, men fik ingen prøver da jeg spurgte om det.
De havde ingen.
den dame da sagde nej, sad ned på hendes stol hele tiden og snakkede grimt til hendes personale.
Det var en ubehagelig oplevelse, så gik hurtigt ud af butikken igen.
Kommer ikke mere i den Matas.
Vh en kunde
DÅRLIG SERVICE
Da man ikke kan skrive i
Club Matas, må det være her.
Jeg er så træt af alle de mails der kommer. Har frameldt, både på hjemmesiden, ringet til kundeservice, lige meget hjælper det, sku dårlig service
Svend O
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.