Øster Skovgård Julehandel Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine varer til billig pris og god mulighed for at finde “retro”varer jeg vil gerne anbefale jer til andre kunder

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pakken kom efter et par dage. Mine stearinlys var pakket utroligt godt, stødsikker. God oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Første gang vi handlede her. Fødselsdagsgave. Gaven var præcis hvad den lovede - måske lidt bedre😇 Levering og indpakning helt i top - figurer fra et krybbespil og en stald. Klart 5 stjerner herfra o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte forleden nogle ekstra tykke stearinlys hos alttiljul.dk Så fine lys, godt pakket ind så de ikke fik skader under fragten. Pakken kom halvandendag efter jeg bestilte, en dejlig oplevelse s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Øster Skovgård - Alttiljul.dk er en webshop med alt hvad hjertet begærer til jul og juletiden. Vi har også et kæmpe udvalg af påskepynt, studenter artikler, sommer servietter og meget mere til alle tider på året. Vi er IKKE KUN jul ! Derudover har vi et kæmpe udvalg af stearinlys i en pallette fuld af farver samt i størrelser til alle formål hele året rundt. Mangler du inspiration til borddækning, så besøg for webshop og se de mange inspirationsbilleder til alle slags fester som dåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, påske, sommer, halloween og naturligvis jul. Vi har i mere end 30 år drevet vores gårdbutik Øster Skovgård Julehandel, men efter julesæsonen 2024 valgte vi at lukke den, og udelukkede køre on-line salg fra vores webshop, som også har været igang i mange år. På vores webshop vil du møde den samme gode service, som vi altid har været kendt for, og vi er altid parate til at hjælpe dig på bedste vis. Du kan vælge at få dine varer tilsendt, men du kan også vælge at afhente dem på vores adresse i Snejbjerg ved Herning. Afhentningen kan ske alle ugens 7 dage når det passer dig, da vi har et afhenter-rum, som varen bliver sat ud i efter betaling. På vores webshop finder du ca. 3500 forskellige varenumre som du kan vælge imellem - og finder du ikke det du søger, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail, så vil vi altid forsøge at hjælpe dig så godt vi kan. Vi glæder os til at "møde" dig på vores webshop Alttiljul.dk

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

113 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil gerne give 5 stjerner for god…

Vil gerne give 5 stjerner for god service, når jeg kvart over luk laver en bestilling og spørger om de kan nå at sende endnu en pakke i dag i denne travle tid. Og det kunne de! Tusind tak for det. Dejligt med så god hjælp og forståelse.

19 december 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for dine stjerner :-) Vi gør altid vort bedste for at hjælpe kunderne så godt som muligt. Rigtig glædelig jul og rigtig god fødselsdagfest 🎄🎈 mvh Pia

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anbefaler å velge en annen butikk…

Av flere varer var det spesielt en vare jeg trengte, denne ble jeg plutselig kreditert for etter å ha kjøpt den for at de var utsolgt. Jeg sendte mail om de kunne ta en annen type å sende meg, men fikk ikke svar. Bildene er misvisende. Juletrekulene jeg fikk fremsto skitten og flere hadde riper. Det manglet også tråder til kulene selv om det sto at det fulgte med. Anbefaler å styre unna

16 december 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Kære Helen. Jeg er meget ked af din oplevelse hos os og din dårlige anmeldelse af os. Det er ikke det vi normalt hører. Hvilket ordrenr. har du købt på? jeg kan ikke finde en ordre fra "Helen". Og hvilken mailadresse har du skrevet til? Jeg svarer normalt alle mails i løbet af et par dage. Send meget gerne en mail til mig på mail@alttiljul.dk
Jeg vil meget gerne have denne sag afsluttet på en god måde for os begge. mvh Pia

Håbløs hjemmeside

En meget håbløs hjemmeside, 😵‍💫
uanset hvad man trykker på /søger efter,
kommer den samme del af siden op.😡
Har opgivet og finder nok et andet sted at handle.

15 december 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Hej Astrid. Det kommer meget bag på mig, det du skriver om vores hjemmeside. Vi får flere hundrede ordrer ind hver dag, og har ALDRIG hørt denne påstand før. Er du sikker på at det er vores side du er inde på? Alttiljul.dk Jeg vil meget gerne at du sender en mail til mig og uddyber det du oplever. Skulle der være fejl, vil vi naturligvis rette det. Jeg håber at modtage en mail fra dig hurtigst muligt. mvh Pia

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ok produkter

Ok produkter
Det der hiver det lidt ned er at man ervlangsom i at få pakkerne sendt og sidste årda man brændte lys til 70 kr så var der ikke væge hele vejen igennem så man skal passe på med hvad lys man køber fra siden , samt dette år har lysene dryppet meget og det er rigtig træls når man har nogle dyrebare dekorationer i keramik til formålet. Så til næste år, hurtigere levering, ingen lys der drypper samt væge hele vejen igennem lysene 😀

14 december 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Hej Kristian. Tak for dine stjerner. Hvis du har oplevet problemer med lysene, ville jeg rigtig gerne at du havde kontaktet mig på enten telefon eller mail, så vi kunne løse problemet. Vi gør altid vort bedste for at vore kunder får den bedste oplevelse med at bruge vore varer, men det kræver at vi får besked, hvis der opstår et problem :-) Så skriv meget gerne til mig på mail en anden gang, hvis du oplever noget som ikke er i orden :-) M.h.t. leveringstiden så er november og december jo de allertravleste måneder for os og vi gør hele tiden vort bedste for at sende ud så hurtigt som muligt. Og vores skrevne leveringstid har vi overholdt hele sæsonen. Men har du brug for en ekstra hurtig levering, så er du altid velkommen til at kontakte os, og spørge til om det er muligt :-) mvh Pia

Helt fantastisk handlen

Helt fantastisk handlen! Gode varer, gode priser og hurtig levering! Tak for handlen. Mange anbefalinger herfra *****

9 december 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og meget sikker indpakning👌

11 december 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering

Har for første gang bestilt her og er meget tilfreds.
Havde bestilt forskellige julekugler, brammingnisser mv. og alt var forsvarligt pakket ind, så alt var intakt ved modtagelse.
Yderligere var der vedlagt forskellige fyrfadslys, som gratis gave.
God service og meget hurtig levering.

6 december 2025

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nei takk.

Varer kom ,men ikke noe svar fra nettbutikken på 3 mail.De reklamere for att de vil satse på netthandel,nettsiden legger opp til att det skal være lett og kontakte nettbutikken- 3 mail til nå og null svar- fikk til gjengjeld sendingsbekreftelse på varer jeg avbestilte samme dag jeg bestilte- på en søndag.så jeg vil nok ikke handle herfra mer.

30 november 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Hej Marianne. Kan du fortælle mig hvornår du har sendt mail til mig? eller et navn eller et ordrenummer, som du henviser til? Det du skriver om os, virker uforstående for mig. Vi svarer altid på mails, - så jeg vil gerne vide lidt mere om hvem du er, så jeg kan se hvad der er sket. mvh Pia

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte for 916,00 kr den 11-10-25.

Jeg købte for 916,00 kr den 11-10-25.
Enkelte af lysene er i rimelig kvalitet, men en stor del kan ikke bruges til andet end en tur i fjernvarmeværkets ovne. Vægerne sidde helt i yderkanten af lyse. De bloklys jeg købte oser hvis ikke vægen klippes af for hver 15 minutter.
Jeg købte den enegang og aldrig mere.

30 november 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Kære Hugo Nielsen. Jeg kan ikke se at vi har sendt lys til dig. Har ikke modtaget en ordre i navnet Hugo Nielsen.
Hvis du har købt lys i et andet navn, vil du så ikke sende mig en mail om det på mail@alttiljul.dk. Mvh Pia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supergod og hurtig service.

Supergod og hurtig service.
Modtog nogle defekte lys, hurtig og nem reklamation, og 2 dage senere ankom flotte intakte lys. Kan varmt anbefales.

7 november 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

mange tak for stjernerne :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har modtaget min pakke idag og jeg…

Jeg har modtaget min pakke idag og jeg er fuldstændig blæst bagover. Alt er hånd indpakket og perfekt emballeret. Produkterne er 100% kvalitet. Skal jeg bestille juleartikler igen bliver det hos jer. Af ❤️ tak. Venlig hilsen Helle Gram

4 november 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for stjernerne og de flotte ord :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sted at handle og en…

Fantastisk sted at handle og en uovertruffen betjening.

13 oktober 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for stjernerne. Vi gør altid vort bedste for at kunderne skal få en god oplevelse ved at handle hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service i det hele taget 🤩

Service i top. Min pakke havde fået dobbelt af nogle nisser til ophæng og en anden manglede så. Efter et par mails sender de så de manglende nisser og dem jeg har modtaget dobbelt af måtte jeg beholde, det kan man ikke klage over. Alt i alt endnu et godt køb ved Øster Skovgård 🤩

15 september 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Mange tak for stjernerne, Vi gør altid vores bedste for at kunderne får en god betjening.

God Kundeservice

Jeg bestilte 8 lys til mine Piet Hein gulvstager. Men desværre var de 4 forkerte.
Men de skrev retur på en søndag og vil sende de rigtige lys asap. Det er super god kundeservice. Her handler jeg helt sikkert igen.
Tak for en god oplu.

22 juni 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Hej Karsten. Mange TAK for dine stjerner og fine ord :-) Vi gør altid vort bedste for at betjene vore kunder godt :-) Jeg beklager selvfølgelig pakkefejlen, men det retter vi naturligvis op på hurtigst muligt.
Ser frem til flere handler med dig :-) mvh Pia

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg Altid nemt – og super service ved fejlhar handlet hos Alt Til Jul mange…

Jeg har handlet hos Alt Til Jul mange gange – det er nemt, varerne kommer hurtigt, og alt har altid været i orden.

Ved min seneste levering var der en varefejl, men de tog sig hurtigt og professionelt af problemet. Det giver tryghed at vide, at servicen også er i top, når noget går galt.

Kan varmt anbefale dem – og handler gerne her igen!

26 februari 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

Tak for stjernerne - og naturligvis retter vi op på det, hvis der er sket en fejl.

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte små trommer (til juletræet) til bordkort til min trommeglade søns konfirmation. Da vi var sent ude, havde jeg brug for en hurtig levering.

Trommerne blev sendt hurtigt og nåede frem i god tid og i god stand.

1 mei 2025

Tak for stjernerne :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu har jeg handlet hos dem i ja 20 år…

Nu har jeg handlet hos dem i ja 20 år måske mere, har altid været tilfreds, fantastisk god service , og Pia er altid meget hjælpsom.😊la helt sikkert anbefales herfra, et kæmpe 12 tal med pil op..

17 maart 2025

Antwoord van Øster Skovgård Julehandel

1000TAK for stjernerne Birgith :-) Ja - det er mange år efterhånden vi har handlet sammen, godt 20 år er ikke helt ved siden af :-) Det er altid en fornøjelse af handle med dig :-)