Batterilageret.dk Reviews

1.058
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brug ikke tid på at reklamere over deres dårlige produkter, du få aldrig medhold, blot et uforskammet svar. Utrolig dårlig kunderhåndtering og blank afvisning af reklamation. Jeg købte en powerbank... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dag-til-dag-levering passede ikke, og det filter der blev anbefalet på siden passede heller ikke til poolen. Billedet viste også 6 filtre, men der var kun et i pakken. Jeg har prøvet at kontakte kun... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde købt 2 LED-lyskæder, men fik af forskellige grunde ikke åbnet æskerne, inden tidsfristen for returnering udløb. Desværre fandt jeg ud af, da jeg åbnede dem, at den ene kæde var defekt.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte sidste år 2 30 m led lyskæder. Da jeg skulle sætte dem til nu her, var der mange steder der ikke var lys i. Kontaktede firmaet og klagede min nød. Tog billeder efter aftale og svarede efterfølge... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Batterijenwinkel

Geschreven door het bedrijf

www.batterilageret.dk - Stort udvalg af batterier, genopladelige batterier, opladere, bilbatterier, batterier til støvsugere alt sammen gratis leveret i Danmark dag til dag.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.058)

175 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Flabet og uærlig kundeservice

I forbindelse med en forsinket levering blev jeg mødt at en dybt uprofessionel behandling af kundeservice, og selv om de erkendte fejlen var der ikke skyggen af udmyghed eller undskyldning, så her må man åbenbart forvente uærlighed og bare finde sig i kundeservices luner.

30 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Annulleret ordre efter at have ventet en måned forgæves

Bestilte et Victron batteri 12. august som stod til at have 2-4 dages levering fra fjernlager. Fik så mail om at der ville gå 6 dage i stedet, hvilket jeg accepterede. En måned efter og flere lovede afsendingsdatoer / leveringstidspunkter senere og endnu ikke noget batteri. Senest lovet at det skulle være afsendt 9. september og leveres i DK ugen efter, da jeg den 10. spørger om det kan bekræftes at det er afsendt får jeg (igen) flere ikke svar om at “alt går som det skal”. Da jeg så går opmærksom på at jeg vil afbestille hvis jeg ikke som lovet modtage batteriet denne gang, afbestiller de ordren med det samme hvilket jo kun kan betyde, at de ved batteriet ikke er afsendt som lovet (da jeg jo ellers kommer til at modtage det). Pengene har de hævet allerede den 19. august, bliver spændende at se om det også skal være en kamp at få dem tilbage…. Det eneste positive man kan sige er, at de i det mindste svarer på mails og følger op, men så desværre ikke ærlige i deres svar. Kan på ingen måde anbefale stedet.

10 september 2026

Michael Christensen - Ikke-eksisterende kundeservice

Jeg havde egentlig ikke noget problem med, at der opstod en udfordring med leveringen af mit bilbatteri. Fejl og praktiske problemer kan ske. Problemet i denne sag har udelukkende været den måde, Michael Christensen har valgt at håndtere mig som kunde på.

Jeg bestilte et batteri med levering til PostNord Pakkeshop, hvilket både blev tilbudt i webshoppen og efterfølgende bekræftet på min ordrebekræftelse. Michael kontaktede mig efterfølgende og oplyste, at det alligevel ikke kunne leveres på denne måde og at jeg derfor skulle finden en anden adresse eller selv køre til Brøndby for at afhente varen.

Jeg bad derfor blot om en forklaring på, hvorfor batteriet ikke kunne leveres som aftalt til pakkeshop. Jeg havde bestilt varen med levering og var ikke interesseret i, at skulle køre til Brøndby for at hente den.

Det spørgsmål fik jeg aldrig et reelt svar på.

I stedet blev kommunikationen mere og mere afvisende. Selvom jeg flere gange gjorde det klart, at jeg gerne ville have batteriet og var interesseret i at finde en løsning. Michael valgte pludselig på eget initiativ at annullere min ordre uden sammentykke. Jeg havde på intet tidspunkt bedt om at få den annulleret.

Da jeg derefter meget tydeligt skrev, at jeg ikke accepterede annulleringen og ønskede at fastholde min bestilling, var Michaels svar kort og godt, at ordren var annulleret, og at “vi lukker den her”.

Jeg ringede derfor til Batterilageret.dk for at tale med en anden person om sagen. Det var desværre Michael, der tog telefonen. Jeg bad direkte om at tale med en anden medarbejder eller en ansvarlig, fordi dialogen mellem os tydeligvis var kørt fast. Det nægtede han.

Det er efter min oplevelse noget af den mest mangelfulde kundeservice, jeg længe har mødt. Jeg har hele vejen kommunikeret ordentligt, stillet et helt almindeligt spørgsmål og forsøgt at finde en løsning. Til gengæld er jeg blevet mødt med korte, afvisende svar, en ordreannullering jeg aldrig har bedt om og til sidst en direkte afvisning af overhovedet at få lov til at tale med en anden i virksomheden.

På baggrund af min oplevelse mener jeg helt oprigtigt, at Michael Christensen bør overveje, om en kundevendt funktion er den rigtige rolle for ham. Man behøver ikke altid kunne give kunden ret, men man bør som minimum kunne kommunikere ordentligt, forklare hvad der sker og forsøge at løse problemet.

Jeg ville gerne have haft handlet hos Batterilageret.dk. Det var faktisk hele pointen. Jeg ønskede bare det batteri, jeg havde bestilt. Det var Michaels håndtering af sagen, der gjorde en simpel leveringsudfordring til en helt unødvendig konflikt.

1 stjerne - Alene på grund af kundebehandlingen.

7 september 2026

Hej Philip,

Du har fået præcis den service, forklaring og ikke mindst muligheder for at løse leveringen, som du på alle måder havde brug for.
Men efter 7 mails, hvor du fortsætter med at stille forskellige scenarier op, afkræve forklaringer og ikke mindst stille spørgsmål til vores måde at drive virksomhed på, må vi blot konstatere at vi ikke skal handle sammen desværre.

Du er tilbudt levering på alternativ adresse, efter eget valg, du er tilbudt at kunne afhente batteriet allerede idag.
Du kommer ikke med en adresse, i stedet bruger vi det meste af formiddagen på at sende mails, der ikke fører til noget brugbart desværre.

Du er blevet mødt af velvillighed fra start, allerede da du modtager en mail fra os omkring levering,
Da du efter 4 mails stadig ikke fremkommer med svar på de muligheder vi giver, bliver du adviseret om at kan dette ikke lade sig gøre må vi annullere ordren.
Det vil du stadig ikke tage til efterretning, så må vi konkludere at du ikke ønsker det leveret og vi refunderer derfor dit køb, så du kan bestille andet sted.
Ja vi lukker den ned, det har du ret i da du fortsætter ud af samme tangent og lange mails omkring hvad du vil gøre og ikke gøre, hvis ikke vi opretter din ordre igen.
Der er herefter slet ikke grund til at du skal tale med andre eller flere medarbejdere i virksomheden, din ordre er som sagt annulleret og du er frit stillet til at handle et andet sted.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig dårlig kunderhåndtering og dårlige produkter

Utrolig dårlig kunderhåndtering og blank afvisning af reklamation. Jeg købte en powerbank som blev anprist som kraftig. Den kunne ikke engang oplade en ny iphone 80%. Powerbanken har samme Ahm som en anden powerbank jeg har og denne kan snildt oplade en iphone mindst 1 gang. Batterilageret afviser min returnering med at produktet har været åbnet og er helt som det skal være. Så konklusionen er at der her er tale om falske anprisninger hvilket er ulovligt.

4 september 2026

Hej Marianne,

Den pågældende powerbank holder de 5000mAh der loves, den er tilmed testet efter vi har modtaget.
Ja varen er brugt og bærer spor af det, derfor kan vi ikke sælge den igen.
Du er tilbudt at få den sendt retur, hvilket du har afvist.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har købt Kinzo Garden…

Jeg har købt Kinzo Garden Hvepsefældeglas 2 stk. og kan konstatere, at de er ubrugelige idet hvepsene lystigt kan flyve ud igen. Har mailet med virksomheden og bare fået svaret, at de ikke har modtaget klager på dem.
Det har de så nu. Er godt råd er at undlade at købe denne vare-det er spild af pengene.

25 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig produktkvalitet og uforsvarlig kundehåndtering af reklamation

Jeg har desværre haft en utrolig skuffende oplevelse med Batterilageret / Batco Nordic.
Jeg bestilte 6 navneskilte/bagagemærker. Ved modtagelsen udviser 5 ud af de 6 skilte tydelige produktfejl i form af dybe mærker, hakker og misfarvninger i det hvide felt. Produktet lever på ingen måde op til det fejlfrie billede på webshoppen eller beskrivelsen af et slidstærkt produkt.
Da jeg retter henvendelse med fotodokumentation for at reklamere, afvises min henvendelse prompte af virksomhedens Distribution Manager, Michael Christensen, med en stribe bemærkelsesværdige argumenter:
Afvisning af mangelansvar: "Umiddebart er der mærker ja, jeg ved ikke om det ligefrem gør dem ubrugelige som baggagemærker dog ?"
Fraskrivelse af ansvar for udseende: "Jeg tror mere det handler om fortolkning... Vi viser ikke mærker på hjemmesiden nej, men det du viser her tyder mere på at de har fået et tryk under transporten"
Ensidig lukning af sagen: "Lad mig sige det sådan, de er helt som de skal være og jeg synes du skal montere dem. Vi kommer ikke til at gøre mere i denne sag."
Afejning af forpligtelser: "Dette er den ordentlige måde, den vare du har modtaget fejler intet og fungerer helt som den nu skal."
At en virksomhed forsøger at bortforklare åbenlyse skønhedsfejl på nye varer med, at de "alligevel bliver slidte på første tur", er helt uacceptabelt.

Det bliver et princip for mig. Hvis du ønsker som forbruger at være med til at støtte en virksomhed som håndterer sager sådan skal du forsætte dit køb. Ønsker du derimod imødekommelse og dialog samt fornuftige løsninger, bør du finde et andet firma.

Min mail som jeg skriver min trustpilot anmeldelse fra er en anden end hvor jeg bestilte produktet fra. Min ordre er: 634875

20 augustus 2026

Hej Søren,

De tilsendte baggagemærker har mærker ganske korrekt, de fremtræder på de billeder du sender. Men at det skulle være en decideret fejl eller mangel på produktet er afvist ja, men du afleverer dem efter aftale som sagt og så bliver dit køb refunderet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, købte 5 batterier til min elscooter, fandt ud af det ene batteri var defekt, efter målinger som jeg udførte, var resultatet, at jeg fik et nyt tilsendt.

12 augustus 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dag-til-dag-levering passede ikke

Jeg har prøvet at kontakte kundeservice, men jeg har ikke hørt fra dem her 6 dage efter.
Ikke nogen god oplevelse alt i alt. Fordi det var sommerferie kunne man heller ikke ringe til dem og spørge ind.

14 juli 2026

Antwoord van Batterilageret.dk

Hej Nicoline, vi har ikke nogen henvendelse der ikke er besvaret fra dig. Vil du sende en mail til vores kundeservice, hvor du oplyser dit ordrenummer så vi kan se på sagen.

Mangelfuld produktbeskrivelse og…

Mangelfuld produktbeskrivelse og manglende vilje til at løse problemet
Jeg købte 4 Molicel P28A-batterier hos Batterilageret til brug i en e-cigaret. Da jeg modtog dem, opdagede jeg, at producenten tydeligt har mærket batterierne “NOT FOR E-CIG OR VAPE”. Producenten beskriver dermed selv en konkret og væsentlig anvendelsesbegrænsning, som jeg mener, det må forventes, at en forhandler oplyser om inden køb.
Denne oplysning fremgår ikke af Batterilagerets produktbeskrivelse, og jeg har dokumentation for, at produktbilledet på hjemmesiden desuden viser et batteri, der ser anderledes ud end det, jeg modtog.
Jeg kontaktede dem og bad om at ophæve købet. Deres argumentation virker selvmodsigende: Først skriver de, at “vi oplyser ikke begrænsninger på produkter”, men samtidig at “fremgår det at det kan anbefales til vape havde vi oplyst det naturligvis”.
Jeg har derfor forsøgt flere gange at få dem til at forholde sig til den manglende produktoplysning, men de vil ikke løse problemet og fastholder, at jeg selv skal betale returportoen. Jeg har naturligvis ret til at returnere et onlinekøb, men mit krav her er netop, at der er tale om en mangel ved varen/oplysningerne, og derfor mener jeg ikke, at det er rimeligt, at jeg skal betale for returneringen.
Jeg synes samlet set, at både produktinformationen og håndteringen af sagen er meget utilfredsstillende.

11 augustus 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ukompetent kundeservice der fralægger sig alt ansvar!

I forbindelse med min søns og mit køb af en brugt autocamper, besluttede vi at opdatere bilen med solcelle og lithium batterier. Vi gik derfor ind på firmaets website og kiggede på relaterede produkter vi kunne anvendes til bilens anlæg. Vi faldt over en smart lille Victron solcellecontroller og nogle E&J lithiumbatterier, som vi mente kunne opfylde vores ønsker. For at være sikre på at komponenterne passede til den allerede monterede solcelle, kontaktede vi Kundeservice, repræsenteret af en Michael Christensen der uden, (viste det sig!) el-teknisk baggrund, rådgiver kunderne om produktvalg! Vi fik at vide at Victron produktet var kompatibelt med specifikationerne på vores solcelle, hvorefter vi bestilte Controlleren og efterfølgende 2 Lithiumbatterier, samlet for mere end 31.000,-Kr! Efter endt montage testede vi anlægget i en lavtstående dansk forårssol, inden den planlagte jomfrutur til Sydspanien. Inden afgang fra DK virkede alt tilsyneladende rigtigt, men kort efter ankomst til Andalusien gav Victron Controlleren op og sendte +35 volt ind i bilens elsystem som brændte af, sammen med 220volt inverteren, Truma fyret og køleskabet!
Efter hjemkomst til DK kontaktede vi kundeservice, igen Michael Christensen, herefter benævnt "ålen" der siden snoede sig igennem formularer der skulle udfyldes, flere henvendelser til Victron der tilsidst fik forklaret ham at controlleren var underdimensioneret til solcellens specifikationer, hvorfor de ikke ville reparere / erstatte det ødelagte produkt! Efter mere end 30 mails frem og tilbage mellem os og "ålen" fremsendte han et link til en større Victron Controller på firmaets webside, som han nu ville anbefale til vores solpanel! Den kostede godt 1300,-kr, som vi foreslog han sendte U/B som en lille kompensation! Svaret fra "ålen" var at "hos Batterilageret forærer vi ikke varer væk!" En for os underlig form for kundepleje og empati, efter at have solgt os varer for mere end 31.000,-kr der pga. af ukompetent rådgivning forårsagede ødelæggelser for mere end 25.000,-kr på vores autocamper!

Som opfølgning på Batterilagerets nedenstående kommentar:

Hej ??? / Michael Christensen!
Du har helt ret i at hvis jeg havde kunnet fremlægge en mail med din godkendelse af produktet havde sagen set helt anderledes ud! Så havde det nok været svært for dig at "åle" dig udenom!
Nu valgte jeg desværre at foretage min forespørgsel telefonisk til jeres kundeservice, DIG, hvilket du tilsyneladende ikke husker! At du hævder opkaldet/ forespørgslen aldrig har fundet sted, er at lyve overfor læserne! Ikke mindre end 2 opkald foretog jeg til dig, umiddelbart inden jeg bestilte varen hos jer! (opkaldshistorik fremsendt på mail!)
Du hævder også "at jeg vil starte sager i diverse instanser" Faktuelt forkert! Jeg skrev at jeg ville oprette kundeanmeldelser relevante steder!
Mvh
Henrik Ottesen

15 juni 2026

Hej Henrik,

Det er svært at se hvorfor du fortsætter denne farce af en historie, vi har på intet tidspunkt anvist det produkt du har monteret.
Du har gennem de 30 mails ikke kommet retur med den mail, hvor vi anviser at du skal bruge dette produkt i din camper, kunne du levere dette stod vi et helt andet sted.

Vi afventer stadig dine sager du vil starte i diverse instanser, det har vi her 2 måneder senere ikke hørt noget til.

“Ålen” som du refererer til, har gennemgået din sag gennem de 30 mails og producenten ligeledes har fået din sag, alt er som det skal være og problemet ligger i dit valg af produkter og ikke mangelfuld vejledning eller råd til dit valg af produkter.

Slutteligt så kom endelig med noget konkret til os, som stiller sagen her anderledes - ellers må vi konkludere som ovenstående.

Hej Henrik(igen)

Det faktuelle er at du stadig ikke sender noget bevis på forkert vejledning, du fremsender en opkaldshistorik - tak for det fremsendte.

Det vi efterlyser her er faktuelt bevis på fejlagtig vejledning, det er stadig ikke fremkommet her 3 mails senere, som sagt ser vi sagen som lukket indtil ovenstående er sket.

Med hensyn til opstart af sager, har du (på skrift) tilbudt at indbringe sagen for de relevante myndigheder, det må tolkes som forbrugerombudsmand eller lign.

Det imødeser vi naturligvis stadig som tidligere nævnt.