Groot landschap van vakantie op aluminium laten drukken. Eerste levering helaas misgegaan geborstelde versie besteld maar “normale” ontvangen. Na contact werd de fout snel erkend en opgepakt, Inm... Toon meer
Op 24-4 heb ik 3 foto's besteld. De grootste foto (100x65 cm) is krom getrokken. Na servicevraag hierover via webformulier op de site heb ik na 6 dagen nog geen reaktie ontvangen, terwijl aangegeven... Toon meer
2 fotokaders besteld op groot formaat. Eenvoudig de bestanden doorgestuurd en keurig op de hoogte gekouden van het productverloop. Een dikke week later alles keurig geleverd. Met een apart transport (... Toon meer
Zeer slecht. Belooft binnen 3 werkdagen te leveren. Na 5 werkdagen maar eens gebeld. Foutje in procedure werd er gezegd. Zou diezelfde dag nog worden verzonden. Dat is niet gebeurt. Dinsdag 6 juni maa... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Aluminiumland is de leverancier van fine-art fotoprints op geborsteld en wit aluminium. Bij Aluminiumland besteld u eenvoudig foto's op aluminium van 20 cm tot 3 meter.
Het Hazeland 31-33, 6931KA, Westervoort
- 085-0160213
- klantenservice@aluminiumland.nl
- aluminiumland.nl
Goede service!
Goede service, checken of wat je hebt ingevoerd klopt! Mooi product gekregen!

tevreden
Erg mooi resultaat!! Ruwe afwerking geeft een stoere industriële uitstraling

Geweldig resultaat
Via de telefoon een foto geupload, die was niet aangekomen. Foto nagestuurd en het resultaat was geweldig. Geborsteld aluminium, van verschillende hoeken is het beeld anders.

Uitstekend
Goed verpakt en netjes geleverd ben erg tevreden

Leveringsprobleem snel opgelost.
In plaats van 2 exemplaren 1 exemplaar geleverd. Maar na 1 kort belletje gelijk een 2de geleverd gekregen.

Antwoord van Aluminiumland
Snelle levering en uitstekende kwaliteit
Foto van 100x70cm besteld bij aluminiumland. De foto werd snel geleverd, netjes verwerkt op aluminium, goede instructie voor ophangen.... echter het allerbelangrijkste is toch de superieure kwaliteit van de foto. Ik ben uiterst tevreden!

Antwoord van Aluminiumland
Super netjes geleverd. En snel.
Snelle service maar dan ook nog goede kwaliteit leveren dat is heel belangrijk!

Antwoord van Aluminiumland
Goede service en snelle levering
Het bestellen ging snel. Duidelijke upload mogelijkheid waarna je gelijk weet bij welk formaat je upload afgedrukt kan worden. De levering was ook snel. Achteraf wordt er ook service verleend om te vragen of alles naar wens is. Kortom: Duidelijk, snel en goede service. Ik bestel zeker nogmaals bij jullie!

Superservice
Op het laatste moment besloten een foto op aluminium te laten drukken als kado. Dit aangegeven bij de opmerkingen en kreeg vrijwel direct antwoord dat de foto op tijd binnen zou zijn! De foto is prachtig en was keurig op tijd! Superservice!

goed, snel- netjes
Kreeg een alu- foto beschadigd met de post.
Zonder enige tegengeluid kreeg ik gelijk een nieuwe.
Over eerdere bestelling was ik ook zeer tevreden. kreeg per mail advies over mijn bestelling.

Erg tevreden.
Ik ben niet zo van alles maar beoordelen zoals dat tegenwoordig de bedoeling is, als ik tevreden ben kom ik terug en dat is bij aluminiumlan het geval. Maar de vele mails die volgden om mijn mening te geven vind ik werkelijk lastig vallen en zeer irritant. Ik raad aan 1 keer een herinnering te sturen . En ik adviseer evt vertraging op de aangegeven leverdatum zelf te melden . Ik moest er nu zelf achteraan .

Antwoord van Aluminiumland
Afbeelding van mooie kwaliteit geleverd

Antwoord van Aluminiumland
Foto is perfect afgedrukt.
Foto is perfect afgedrukt op zelf bepaald formaat. Dit kan bij de meeste andere partijen niet. Bestelling werd enkele dagen later bezorgd. Een status update is dan wel fijn.

SUPER!
Snelle vriendelijke service en een super mooi resultaat!!!

Perfect
Makkelijke en duidelijke site. Mooie kwaliteit foto, snel geleverd netjes verpakt.

Topkwaliteit
Aflevering was goed gegaan. Bestelling was bij netjes bij buren afgegeven, maar daar ben ik zelf nooit zo'n voorstander van: ik wil mensen niet tot last zijn. Zou handig zijn als je in het bestelproces zelf al kan aangeven of je hier akkoord of niet mee bent.
Maar het belangrijkste, het product.
Echt boven verwachting: het is prachtig geworden. En dat op basis van een foto uit 1908!
Ben er zeer van onder de indruk. Mijn complimenten.
Zeker ook voor de verpakking: nogmaals chapeau

Geweldig
Mooie foto en snelle levering prima.
Foto was goed ingepakt en kon het zo door sturen naar canada.
Super

Super
Al 2 maal een super product ontvangen en de service is erg goed!