4,3

Uitstekend

Jeg havde en ide

Jeg havde en ide - de søde Piger hos Amritstrik guide mig og det blev til den smukkeste julegave. Fantastisk stemning, fagligt dygtige og kompetente, kreative, smilende og imødekommende. Mangler du en hyggelig garn/strikke butik. Får de mine varmeste anbefalinger🩷🧡

20 november 2025

Kæmpe anbefaling

Jeg kan varmt anbefale at handle hos Amritstrik! De har de sødeste produkter - Jeg har netop strikket to gopler, super nem og forståelig opskrift og de blev bare så flotte, perfekt julegaveide🎄🫶🏻🪼
Jeg har også deltaget i strikkecafe for unge, inde i butikken, det var super hyggeligt. De søde piger i butikken var så gode til at vejlede og hjælpe med strikkeopskrifter! Bliver altid mødt med smil og virkelig god service.
Butikken er fyldt med en maaassee lækkert garn, og jeg kom hjem med lidt mere end planlagt 🙈😂🫶🏻
Jeg kommer helt sikkert igen!!

22 november 2025

Bare god kundeservice

Hold op det var bare god kundeservice.
Jeg havde været så dum, at have skrevet en forkert mail i min første ordre. Kontanter hende så efterfølgende for at høre om man kunne gøre noget ved det og næsten lige med det samme fik jeg svar og hjælp til problemet!
Tusind tak. Det er bare god kundeservice! 🫶🏻

21 maart 2025

Umulig at komme i kontakt med ift erstatning af forlist pakke

Update: Amrit har svaret, beklaget og jeg har fået mine penge retur!

DAO forliste min pakke. Amrit svarer ikke på mine mails og har heller ikke reageret på DAO's henvendelse om at erstatte mit køb.
Jeg har sendt utallige pæne mailbeskeder, men er ved at være godt træt af at skrive uden at få svar 2½ måned efter min bestilling.

29 augustus 2024
Logo Amritstrik

Antwoord van Amritstrik

Hej Anette
Du sendte dine mails til mig i min sommerferie, efter at du havde fået flere autosvar om, at jeg holdt ferie OG flyttede butikken. Jeg ordnede hele din sag, så snart jeg var tilbage fra begge dele.
Jeg svarer ikke på mails i min sommerferie, der slapper jeg af med min familie og lader op.
Jeg har desuden ry for rigtig god kundeservice, hvilket du også oplevede, eftersom din sag blev ordnet, i det øjeblik jeg var tilbage på mail. Jeg er en lille virksomhed, derfor gør det ondt, når du laver en sådan anmeldelse, som i mine øjne ikke er fair.
Jeg sætter en stor ære i og lægger et stort arbejde i at behandle min kunder ordentligt, hvilket alle andre anmeldelser - også på Google, hvor der er mange og kun til 5 stjerner, vidner om.
God dag.
Bedste hilsner
Amrit

Hurtig levering

Bestilte garn søndag og tirsdag morgen lå pakken på trappen. Selv om landet er fyldt med sne og glatte veje sørgede Amrit og DAO for at jeg hurtigt fik mit strikkegarn.❤️ Tak for det

9 januari 2024