Geen ster waardig. Late levering van twee Lumi lampen. Verkeerde kleur. Geen reactie op diverse retourverzoeken. Pas na het noemen van het doen van aangifte van oplichting reactie gehad. Moeizaam mail... Toon meer
Een security wallet besteld op 3 januari. Volgens de track&trace op 5 januari is de bestelling gereed gemaakt. .maar tot heden niks ontvangen. Gemaild met de klantenservice. Een mail ontvangen van... Toon meer
Heb een winterjas besteld en betaald die moest komen uit China in plaats van vandaag besteld morgen in huis kon. die mooi opvolgen tot van op het scherm verscheen u kunt deze pagina niet meer zien als... Toon meer
De bestelde producten zijn nooit aangekomen. Ik heb iets dat erop lijkt opgestuurd gekregen. Made in China. Pure brol dus en dus in t zak gezet.. Wat ik echter niet begrijp is waarom die klotehandel... Toon meer
Amsterdamy.....niet bij bestellen
dit bedrijf is goed in nep mails en dan zeggen dat ze het bestelde wilden leveren maar dat ik niet thuis was en ook het niet had opgehaald bij het afhaalpunt.
treurig treurig
niets gehoord dat ik het zou kunnen ophalen bij service punt!!
Dus ik ben gewoon bedonderd en wat voelt dat naar!!
Machteloos sta je.
Ik heb 2 dekbedden besteld
Ik heb 2 dekbedden besteld op 28 december.
Ik heb ze al 4 mails gestuurd en ik hoor niets
Wat een flut zaak
Ik heb 2x2 dekbedden besteld en betaald…
Ik heb 2x2 dekbedden besteld en betaald was wel 60 euro ik hoop dat ze nog komen
jammer dat je geen 0 ster kan geven
jammer dat je geen 0 ster kan geven, waardeloos bedrijf! leveren niet en reageren niet op emails
Top bedrijf binnen 4 weken had ik mijn…
Top bedrijf binnen 4 weken had ik mijn telefoon hoesje binnen
Een bestelling gedaan en betaald doch…
Een bestelling gedaan en betaald doch nooit iets ontvangen ondanks meerdere rappels.
Oplichters dus !
Nou als ik alle reviews een beetje lees…
Nou als ik alle reviews een beetje lees dan huiver ik ben ben ik bang dat ik mijn €21,90.- kwijt ben voor een k** telefoonhoesje.
Waarom bestaat dit nog als online winkel … om je zo te kunnen laten oplichten ook ! Hoe dom ben ik ook . 😂
Man man man gelukkig een goedkope maar wijze les … die bestaan dus ook 😅
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven. Na anderhalve maand binnen gekregen en te klein. Mailcontact onmogelijk, geen telefoonnr. Zo blij dat ik voor achteraf betalen heb gekozen. Nu een verlies van 25 euro ipv 55
De bestelde producten zijn nooit…
Wat ik echter niet begrijp is waarom die klotehandel dan kan blijven bestaan.. waarom wordt die pagina niet offline gehaald?
Fraude in z'n zuiverste vorm
Nooit product ontvangen. Geen contact mogelijk. Pure fraude.
Begin augustus 2023 bestelling…
Begin augustus 2023 bestelling geplaatst niets meer gehoord daarna. E-mailadres is ongeldig. Ik lees dat verschillende mensen dit is overkomen. Wat hieraan te doen?
Product niet conform bestelling
Product niet conform bestelling. Retour 60 euro. Niet kopen!
Oplichting
Besteld, betaald, niks ontvangen. Geen contact. Oplichters
20 mei bestelling geplaatst
20 mei bestelling geplaatst. Niets ontvangen en geen antwoord op mijn mail.
Geld kwijt dus
Nooit ontvangen
Bestelling geplaatst op 6 mei , nooit geleverd tot nu , geen antwoord op mail , niks nadat noppes, geld kwijt
11 dagen na betaling en nog steeds niets. reageren niet.
Sinds de betaling niets van communicatie. Ze reageren niet op mails. Geld kwijt dus.
Update: En nog twee weken later geen respons.
4 mei besteld en betaald
4 mei besteld en betaald, betaald aan een Duitsebank ???
Amsterdam-nl schiet eens op, of stort geld terug.
En jullie zouden bereikbaar zijn, REAGEER dan ook.
Ben zo Fatsoenlijk en beantwoord de mail.
9/5 een bestelling geplaatst
9/5 een bestelling geplaatst, niks meer gehoord, je kan zelfs geen contact opnemen en ze antwoorden niet op mail. zeker niet bestellen!!!!
Oplichting!
Nog geen verzendbewijs gehad. Ik heb 29 april mijn bestelling geplaatst, tot op de dag van vandaag (13 mei) niets gehoord of gezien. Krijg geen antwoord op mijn mail. Oplichting!