Anodyne.no - Holdningstøy Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Både jeg og min mann er meget fornøyd med hver våre modeller. Det eneste jeg er ikke fornøyd med er at en av bestilte varen var ikke i pakken. mottatt: Herre: 1 Posture Shirt, Black + "shoul... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Heter comfort+, men utformingen av støtten er i min erfaring litt feil, vinkelen på støttene som går opp over skuldrene er for spiss, så selve støttene "ruller" over skuldrene som gjør det lite komf... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Har prøvd T-Skjorten deres i ca 3-4 uker og tror ikke det holder det dere LOVER. At man kommer til og få noe særlig medisinsk utbytte av trøyen. Men den er såpass trang at den faktisk får meg til og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er kjempefornøyd med trøyen jeg kjøpte. Jeg har stor hjelp av den i forbindelse med at jeg tidligere dovnet vekk i beina. Den hjelper meg med å strekke skuldrene bakover slik at jeg blir rettere i... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Anodyne® er forhandler av holdningstøy fra Alignmed. Holdningstøy er inspirert av kinesiotape metoden, en behandlingsform som ofte blir brukt av fysioterapeuter for å avlaste trykk og spenninger. Tøyet støtter og bevisstgjør hensiktsmessig muskulatur uten å frata kroppens naturlige muskelfunksjon. Tøyet hjelper spesilet i statisk stillesittende situasjoner hvor en ønsker å motarbeide uønsket trykk og spenninger. Holdningstøy passer til bruk i arbeid, på reise og ellers i fritiden. Våre produkter er laget for å motivere til videre sunn aktivitet og er å regne som et supplement til trening og tradisjonell behandling.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Holdingsstøtte comfort+

Heter comfort+, men utformingen av støtten er i min erfaring litt feil, vinkelen på støttene som går opp over skuldrene er for spiss, så selve støttene "ruller" over skuldrene som gjør det lite komfortabelt
I tillegg så ønsket jeg levering på en annen adresse, men det ble fortsatt sendt til min adresse.
Ellers et greit produkt

17 december 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ringt til Anodyne og sagt at jeg…

Har ringt til Anodyne og sagt at jeg vil levere tilbake mitt anodyneprodukt, da det er altfor stort.

Fikk beskjed om at jeg ville motta en returlapp pr e-mail.

Har ikke sett noe til denne e-posten.

Er misfornøyd med servicen.

Ingrid Jensen

10 december 2020
Logo Anodyne.no - Holdningstøy

Antwoord van Anodyne.no - Holdningstøy

Hej Ingrid.
Undskyld forsinkelsen! Vi havde tekniske problemer med at generere returlap de sidste dage.

Problemet er nu løst og jeg har sendt dig din personlige returlapp via email. :)

Mvh. Peter, Team Andoyne

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveranse OK, men..

Leveranse OK, men produktet svarte ikke til forventningene

8 december 2020
Logo Anodyne.no - Holdningstøy

Antwoord van Anodyne.no - Holdningstøy

Hej Arod.
Send os en mail til info@anodyne.no og vi sender dig en returlap, så at du kan sende produktet omkostningsfrit retur og vi stornerer din ordre. Når vi modtager produktet krediterer vi hele beløbet, så at du får dine penge tilbage. :)

Mvh. Peter, Team Anodyne

Størrelsen er riktig

Størrelsen er riktig. Jeg bruker trøya under trening, for å ha riktig holdning under trening. Virker som jeg må gradvis venne meg til den. Gjør meg iallefall mer bevist.

4 november 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Produkt er bra

Produkt er bra, men veldig tungvint når du må returnere et produkt. Hva med og la angreskjema og returseddel følge pakken?

18 augustus 2020
Review zonder uitnodiging

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.