Både jeg og min mann er meget fornøyd med hver våre modeller. Det eneste jeg er ikke fornøyd med er at en av bestilte varen var ikke i pakken. mottatt: Herre: 1 Posture Shirt, Black + "shoul... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Heter comfort+, men utformingen av støtten er i min erfaring litt feil, vinkelen på støttene som går opp over skuldrene er for spiss, så selve støttene "ruller" over skuldrene som gjør det lite komf... Toon meer
Har prøvd T-Skjorten deres i ca 3-4 uker og tror ikke det holder det dere LOVER. At man kommer til og få noe særlig medisinsk utbytte av trøyen. Men den er såpass trang at den faktisk får meg til og... Toon meer
Jeg er kjempefornøyd med trøyen jeg kjøpte. Jeg har stor hjelp av den i forbindelse med at jeg tidligere dovnet vekk i beina. Den hjelper meg med å strekke skuldrene bakover slik at jeg blir rettere i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Anodyne® er forhandler av holdningstøy fra Alignmed. Holdningstøy er inspirert av kinesiotape metoden, en behandlingsform som ofte blir brukt av fysioterapeuter for å avlaste trykk og spenninger. Tøyet støtter og bevisstgjør hensiktsmessig muskulatur uten å frata kroppens naturlige muskelfunksjon. Tøyet hjelper spesilet i statisk stillesittende situasjoner hvor en ønsker å motarbeide uønsket trykk og spenninger. Holdningstøy passer til bruk i arbeid, på reise og ellers i fritiden. Våre produkter er laget for å motivere til videre sunn aktivitet og er å regne som et supplement til trening og tradisjonell behandling.
Contactgegevens
Bogstadveien 27B, 0355, Oslo, Noorwegen
- (+47) 22 96 00 98
- info@anodyne.no
- anodyne.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Passa str og frakt var veldig rask
Passa str og frakt var veldig rask.
T - skjort passa godt og for se om det skal hjelpe:)
Jeg er veldig fornøyd både med…
Jeg er veldig fornøyd både med produktet jeg bestilte, og den raske leveringstiden. Anbefales!
Rask og god hjelp
Tøyet gi en veldig god kompressjon
Tøyet gi en veldig god kompressjon, men det er nok tvilsomt om det vil være til hjelp for å rette opp columnaen om én ikke er veldig bevisste på det. Det kan hjelpe som en "minnebrikke", slik at brukeren minnes å aktifisere adekvate muskler. Passformen er ikke helt topp for min del, den klemmer litt under akslene, trass riktig måltaking. på torsoen derimot og mot lumbal, helt perfekt. Bruker den daglig på jobb og føler en god kompressjon. Totalinntrykk: bra, men absoluut forbedringspotensiale i "sizing".
Produktet var helt supert
Produktet var helt supert! Men var ikke helt fornøyd med at når dere ikke fant frem til huset, så sendte dere en Mail om dette, i stedenfor å ringe eller sende SMS hvor jeg eventuelt kunne kommet ned i veien
Rask respons på bestilling og til…
Rask respons på bestilling og til produktet lå i Postkassen.
Ble sendt feil vare i bestillingen
Ble sendt feil vare i bestillingen. Og det er trøblete med returen.
Særdeles bra holdings-skjorte levert…
Særdeles bra holdings-skjorte levert fra Anodyne.no Rask levering.
Innfrir på alt
God nettside. Gode produkter som svarer til beskrivelsen og rask levering.
Hei . Fantastisk
Hei .
Er kjemp fornøyd , den rettet meg opp utrolig mykje,
Siden eg jobber nattevakt så holder den meg opp når eg blir sliten.
Til å med gangsperr dei første 3netten.
Så er kjempe fornøyd.
Jeg er veldig fornøyd
Jeg er veldig fornøyd, anbefaler til alle :)
Bedre enn jeg håpet på.…
Meget god passform,støtter godt og fungerer like bra i jobb som i
fritid.
Kan trygt anbefales.
Man KAN bli frisk av helsekost...
Raskt levert, men produktet lever ikke opp til forventningene.
Gjør sikkert ingen skade, men...
Blir som helsekost som markedsfører med at det KAN ha en positiv innvirkning.

Antwoord van Anodyne.no - Holdningstøy
Denne er veldig dårlig
Denne er veldig dårlig, jeg vil helst bytte den

Antwoord van Anodyne.no - Holdningstøy
Snabb å bra leveranse anbefaler!
Kjempegodt produkt.
Gode produkter
Rask levering, god informasjon og gode produkter.
Eg prøvd litt
Eg prøvd litt, holder bra skulder, rygg ellers ser god kvalitet og varmt, eg kjøpt den for jule gave , men skal bestille for seg eg må ha den 👍
Dit is Trustpilot