Bedrijf heeft geantwoord
For meg gikk leveringen ganske raskt, og prisene er lavere enn vanlige apotek. Da en flaske hadde lekket under frakt, slik at pappesken var våt utenpå, og jeg hadde mistet en god del produkt,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Anbefales på det varmeste sv flere grunner: Nr. 1: Jeg sparte over 400 kroner på å kjøpe 3 hudprodukter som jeg burde begynne å bruke ifølge min hudlege på Stavanger Universitetssykehus.... Toon meer
Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg fikk god hjelp fra kundeservice, fikk raskt svar og er veldig fornøyd.

Antwoord van Apomed
Styr unna Apomed.no hvis du handler på mobil! Systemet deres har en kritisk feil: Jeg valgte AdTab 48 mg (riktig dose for min katt), men idet jeg måtte taste inn personnummer for "alderskontroll", hoppet systemet automatisk over til bilde og tekst for AdTab 12 mg.
På toppen av det hele viste siden teksten "AdTab 48 mg" rett under bildet av 12 mg-esken. Da jeg mottok feil vare og klaget med videobevis, nektet de å ta ansvar. De skylder på kunden for at deres eget system endrer varene underveis i kjøpet. De nekter å rydde opp selv om feilen ligger hos dem. Makan til arrogant kundeservice har jeg aldri opplevd. Bruk et annet apotek som har kontroll på systemene sine!

Antwoord van Apomed
Eneste grunnen til at ikke det ble dårligste karaktér var at produktet jeg kjøpte var rimeligst hos Apomed.
Leveringstiden derimot var elendig sammenliknet med konkurrentene.
Ordren ble lagt på en torsdag ettermiddag. Ble ikke håndtert hele arbeidsdagen på fredagen og ikke meldt til transportør før lørdag morgen. Transportør hentet ikke varen før sent onsdag kveld.
Når varen først var hentet av transportør gikk det radig unna og da var forsendelsen i postkassen 1,5 døgn etter (fredag morgen).
Ingen informasjon om lang behandling- / pakke-tid i forkant.
Ihht min opplevelse og forsendelse er oppfordingen:
Styr unna om det er tidskritiske produkter (f.eks reseptbelagt medisin) som bestilles herfra.

Antwoord van Apomed
Første gangen jeg kjøper fra dem.
Postnord gir meg problemer men Apomed ordnet opp raskt.
Veldig fornøyd med kundeservicen fra Apomed.

Antwoord van Apomed
Tok kun 2 dager fra bestilling til levering. Superfornøyd med varer og priser:)

Antwoord van Apomed
Veldig fornøyd med kundeservice. Hyggelig ansatte. Veldig behjelpelig å hyggelige. Enkel nettside å fant alt jeg trengte på et Sted. Anbefales videre

Antwoord van Apomed
Jeg er veldig fornøyd med kjøpene mine fra Apomed.no. Servicen var pålitelig og profesjonell. Ekspressfrakt og varene kom frem i perfekt stand

Antwoord van Apomed
På nettsiden må jeg fylle ut postnummer tre ganger før bestillingen er ferdig, og adresse, telefonnummer og e-postadresse må fylles ut to ganger. Dette burde kunne gjøres raskere i en moderne bedrift.

Antwoord van Apomed
For meg gikk leveringen ganske raskt, og prisene er lavere enn vanlige apotek.
Da en flaske hadde lekket under frakt, slik at pappesken var våt utenpå, og jeg hadde mistet en god del produkt, ga jeg beskjed og sendte bilder.
Fikk da et meget hyggelig svar fra kundeservice samme dag, med lovnad om erstatning av varer.
Varene ble erstattet, sendte nye raskt og effektivt!
Det er meget god service, tusen takk!

Antwoord van Apomed
Synd det skal ta fraktselskapet 5-6 dager å levere en pakke fra Oslo til Fornebu! Det er dårlig reklame for Apomed. Venter fortsatt etter diverse meldinger om levering som ikke er på vei likevel.
Tar evigheter, bestilte medisin snart for 1 uke siden - vente
Lavest pris på produkt, men treg håndtering og levering. Bestiller du fredag kveld, så skjer ingenting før mandag. Jeg fikk produktet for sent til mitt formål (tok 6 dager), og ingen mulighet for retur av legemidler. Styr unna hvis du er i tvil om leveransetidspunktet holder.
I was a bit unsure after reading recent reviews, but my experience was really good, with a short delivery time.
Alt gikk som det skulle! Litt skeptisk i starten, men bestillingen kom trygt fram etter 4 dager. Gode priser også!
Fikk ordrebekreftelse etter fire uker. Dagen etter kansellerte Apomed ordren

Antwoord van Apomed
Bestilte fra apomed; mottok aldri hentemelding. Var tilfeldigvis inne på postnord appen og kunne der se at pakken ankom 09.04, men ble returnert den 16.04; det vil si 4 virkedager midt i påskeuken for å hente en pakke som aldri ble varslet.
Bestilte på nytt og antok alt var greit. Mottar så inkasso varsel på dette produktet som jeg aldri mottok (flåttmiddel til katt) hvor de krever 580,- for noe jeg aldri mottok!! Kunne evt betalt porto (selv om det også egentlig var feil her). Apomed påstår videre at jeg har mottatt mange purringer på hentinger; krever bevis på dette. Største drittbutikken jeg har opplevd mao.

Antwoord van Apomed
De er flinke til å komme på døra med bestilte varer raskt, men de leser ikke bestillingene så godt alltid. I dag fikk jeg ikke en bestilt vare, den var oversett, av en annen fikk jeg bare halve mengden, og resepten var ikke lenger gyldig, Dette er jeg skuffet over.

Antwoord van Apomed
Bestilte og betalte varer som hadde status "på lager". Fikk etter noen dager pengene refundert og en mail som påsto at pga leveringsproblemer hos leverandør kunne de ikke sende varene. Status er fremdeles "på lager" så de villeder kundene sine. Ingen problemer med å få tak i produktet hos andre aktører så kjøper ikke helt historien.

Antwoord van Apomed
Logget inn med bankid. Måtte så fylle ut et skjema. På skjemaet skrev jeg hva jeg ønsket å bestille. Siden sto det at jeg ville få tilbakemelding fra farmasøyt. Jeg fikk ikke se resepten min, slik som jeg gjør i andre nettapotek. Ikke fikk jeg noe bekreftelse på mail heller. Og da sitter man igjen med en uggen følelse av å ha brukt bankid og passord på en muligens fake nettside...

Antwoord van Apomed
Promblemfri bestilling og leveranse, gode priser, anbefales
Lees meer over geverifieerde reviews.