Sunt la a doua comandă și sunt foarte mulțumită de telefoane. Primul telefon, un iPhone 13 Pro Max, cumpărat acum 2 ani, încă îl folosesc și merge impecabil. Al doilea telefon, un iPhone 15 Pro, abia... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Coletul a ajuns a doua zi, telefonul este super drăguț,baterie 100% ca nou, plus cablu de încărcare. Și au opțiunea de plată de la Klarna pe care majoritatea nu o au, poți plăti în trei rate asta pent... Toon meer
Egy Iphone 13 pro max-ot rendeltem és nagyon megvagyok vele elégedve! Nagyon jól néz ki és karc mentes. Rendelés feldolgozás is nagyon gyors volt.
Sunt foarte mulțumit de acest site! Oferta este ușor de urmărit, descrierile privind starea telefoanelor sunt exacte, iar eu am primit exact ceea ce a fost promis. Telefonul funcționează perfect, a so... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Apple Plug – Telefoane second hand Apple Plug este magazinul tău de telefoane second hand Apple, cu livrare rapidă din stoc. Beneficiezi de 24 de luni garanție, multiple opțiuni de plată și servicii sigure, astfel încât să te bucuri de un iPhone de calitate la un preț avantajos.
Contactgegevens
Roemenië
- appleplug.ro
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Google Pixel 10 Pro XL (Nou/Sigilat)
Experiență foarte bună, iar prețurile nu se compară cu niciun alt magazin online. Comanda pentru Pixel 10 Pro XL a ajuns conform așteptărilor. L-am comandat nou (sigilat). Coletul a fost bine ambalat și protejat. Mersi! 🥂
the peoples are very kind and very fast…
the peoples are very kind and very fast delivery
Recomand telefoane de la appleplug
Telefonul a fost ca in descriere, fara defecte sau probleme ascunse, in stare mai buna decat ma asteptam. Comanda a fost confirmata si pregatita rapid. O experienta placuta pe care o recomand
baterie aftermarket
Recomand cu încredere acest magazin de telefoane
Review – Recomand cu încredere acest magazin online de telefoane
Am avut o experiență foarte bună cu acest magazin online de telefoane și îl recomand oricui caută un iPhone second hand de calitate, la un preț corect. Procesul de comandă a fost simplu și rapid, iar informațiile despre produs au fost clare și transparente.
Telefonul a ajuns repede, bine ambalat, și a fost exact în starea descrisă pe site. iPhone-ul second hand funcționează impecabil, bateria este într-o stare foarte bună, iar aspectul este aproape ca nou. Se vede că produsele sunt verificate atent înainte de livrare.
Un mare plus este suportul pentru clienți: am primit răspuns rapid la întrebări și am fost ajutat pe tot parcursul comenzii. Pentru cine caută un magazin online de telefoane de încredere, cu iPhone second hand testate și garantate, aceasta este o alegere excelentă.
Raport calitate-preț foarte bun, seriozitate și profesionalism. Cu siguranță voi reveni și pentru alte achiziții și îi voi recomanda mai departe.
Trusted platform@happy buyer
De la promptitudine până la preț corect, de la informații până la sugestii și îndrumări. O platformă de încredere! Merită vizitați!
Husa calitativa si livrare rapida 😊
Totul perfect
Am primit telefon la o zi după comanda
Am primit telefon la o zi după comanda
A venit foarte bine protejat de orice problemă
Și cu folie deja aplicată
Super Site!
este a 3 a oară când cumpăr de la voi…
este a 3 a oară când cumpăr de la voi și sunt ok telefoanele
Mă bucur că înainte de finalizarea…
Mă bucur că înainte de finalizarea comenzii,am fost contactat telefonic și am fost ajutat și lămurit în toate privințele
experienta mea
Pozele corespund, livrarea a durat 24h, totul exact cum a fost descris. Recomand !!
Seriosi,telefoanele arata ca in poze
Achizitie iPhone 15
Am cumparat un iPhone 15, telefonul se prezinta impecabil si are 100% baterie.
Multumesc Apple Plug
Cea mai rapida si eficienta
Cea mai rapida si eficienta , telefoane functioneaza foarte super.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.