Uiterst tevreden over de laatst geleverde plantjes. Planten waren van goede kwaliteit en ikheb dan ook vrijwel geen blaadjes die er slecht uit zagem weg hoeven te halen. Dat in tegenstelling tot veel... Toon meer

Zeer snelle levering van 2 dagen. Verkoopt goedkope planten van alle verschillende soorten heb verscheidene soorten gehaalt allemaal keurig verpakt. Blijf altijd trouw aan een webwinkel die zich a... Toon meer

Ik heb al meerdere malen planten hier besteld. Altijd snelle levering naar België. Hele mooie anubiassen gehad in bloei, prachtige javavarens zonder bruine vlekjes, snelgroeiende limnophila sessiliflo... Toon meer

Ik woon er toevallig vlakbij. Het zijn tuinders. Dus je krijgt verse door henzelf professioneel gekweekte plantjes. Het zijn gewone en erg aardige mensen. Vooral echte aquarianen komen er graag over d... Toon meer

1. Aquariumwinkel
  2. Dierenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Welkom bij aquarium-planten.com

4,6

Uitstekend

Ik heb een Colombo drukregelaar…

Ik heb een Colombo drukregelaar besteld. Hij is aangekomen, maar het zat in een plastic zakje waar ik erg verbaasd over was. Meestal zit het in een stevige verpakking. Er zaten wel allemaal kranten omheen. Maar toen ik het uitgepakte zaten er allemaal deukjes en kleine beschadigingen op. Je verwacht toch dat het schadevrij aankomt. Ik heb al besloten dat als over een paar maanden de fles leeg is, ik naar een winkel toe ga waar ze ook dit artikel verkopen, dan kan ik zelf even kijken of er geen schade aan zit. Want dit vind ik erg zonde.

11 juni 2020

Lelijke plantjes

Een achtergrondplantje gekocht, Juncus repens, welke nu al bruine punten aan de bladtoppen heeft en veel verlopen bladeren. Ook 2 bakjes Javamos gekocht wat er helemaal niet uitziet meer bruin als groen mos. Het lijkt wel of het 2e keus plantjes zijn. Ik ga deze plantjes absoluut niet in mij aquarium zetten.
Jammer ook dat je op de site niets meer terug kan vinden over je bestelling en je alleen maar een mail kan sturen.

12 februari 2020

Slakken en draadalg

Mooie planten voor onze nieuwe bak gekocht daar, nu zitten we met een slakkenplaag en draadalg,. wij zijn niet blij !

14 juni 2019

Prima

Prima! Snelle verzending, gezonde en mooie planten ontvangen. Ook nog eens voor een mooie prijs. Niets op aan te merken.

11 december 2018

Uitstekende service

Heb hier al een paar keer besteld en steeds snelle levering naar België. De planten zijn steeds uitstekend verpakt en in prima conditie. De prijzen en verzendkosten maken het echt wel de moeite. Vergeleken met andere winkels is dit echt mijn favoriet!

21 juni 2018

Zeer snelle levering van 2 dagen.

Zeer snelle levering van 2 dagen.

Blijf altijd trouw aan een webwinkel die zich aan de regels houd. En zegt wanneer ze niet kunnen leveren ook tijdens vakanties

23 juli 2017
Toon reviews in alle talen. (30 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken