1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Slecht

Dit bedrijf is eigenlijk nog niet eens 1 ster waard. Slecht, slecht en nog eens slecht. De door mij bestelde plant was zo strak ingepakt dat bij het uitpakken de bladeren eraf vielen. Foto gemaakt en een mail gestuurd. Mag ik een nieuwe plant uitzoeken. Of je dat met deze ervaring zou willen. Daarbij moet je dan weer hoge verzendkosten betalen. Ook hierover heb ik een mail gestuurd; geen reactie. De plant inmiddels weg moeten gooien. Weer een mail gestuurd en weer geen reactie. Nooit meer hier planten kopen!!!!!! Ik koop ook bij Aquaplantsonline; een professioneel bedrijf met goede service.

15 maart 2023

Geen planten ontvangen

Planten zouden verstuurd zijn maar bij postnl beschadigd zijn en retour. Ik heb niks gezien of gehad. Ik zou snel nieuwe planten krijgen wat nog niet is gedaan en ook niet meer hoeft na zo lang wachten. Ik zou graag mijn geld terug willen ontvangen.

3 februari 2023

Weer 2x email gestuurd dat een tweede…

Weer 2x email gestuurd dat een tweede ook kapot is gegaan, helemaal geen geld gekregen wat wel zou gebeuren en gezegd werd dat het gestort was ( niet dus ) nu krijg ik nog 4,50. Ik zou graag het geld krijgen. Ik snap dat er personeel tekort is maar er word helemaal niet meer gereageerd.

29 november 2022

Vandaag de plantjes binnen gekregen

Vandaag de plantjes binnen gekregen.
Wat een miskoop, wat een flut plantjes.
Nooit meer hier bestellen.
Op de foto's zagen ze er 20 keer groter uit. Dus je kunt wel raden hoe minuscuul ze zijn wat je krijgt .

25 november 2022

Beter ergens anders bestellen.

Anderhalve week gewacht op mijn bestelling?! Ipv de 6 plantjes/knollen die ik besteld had zaten er maar 5 in de doos. Plantjes waren raar verpakt. Luchtdicht en geen water. Heb zeker bij andere webshops betere ervaringen gehad. Halve blad vd plantjes waren dood. Geen aanrader!

23 augustus 2022

Beste klant,

Wat vervelend om te horen.
Wij hebben afgelopen 2 weken last gehad van een personeelstekort vanwege ziekteverzuim door corona. We hebben ons best gedaan om onze klanten op de hoogte te houden van de situatie. We hebben meerdere updates verstuurd. Helaas werkte het weer en postNL ook niet mee. Hierdoor liepen de bestellingen nog meer vertraging op en waren plantjes te lang in een warme omgeving. Wij baalden ook enorm van de vertraging van afgelopen week. Het weerspiegelt niet een goed beeld van hoe wij normaal onze bestellingen verzorgen.
U kunt ons per mail een bericht met foto sturen over de klachten. Dan kijk ik graag even met u mee voor een passende oplossing.

Team Aquarium123.

Niet aangekomen levering, maar goed opgelost

We hebben afgelopen periode vaker last gehad van niet of verkeerd bezorgde pakketten door PostNL. PostNL neemt hier helaas geen verantwoordelijkheid, maar na wat mailwisseling zegt Aquarium123 toe het pakket opnieuw op te sturen en starten zij een onderzoek bij PostNL, zodat het probleem verholpen kan worden. Goed opgelost, heel erg bedankt.

3 augustus 2022

Stel je vragen over welke planten hun…

Stel je vragen over welke planten hun zouden adviseren krijg je doodleuk te horen moet je op internet zoeken, ja dat begrijp ik ook wel "Google" weer alles , maar er is zoveel informatie dat ik had gehoopt dat hun advies konden geven maar dat is niet zo, ze willen alleen verlopen

15 juni 2022

Antwoord van Aquarium123

U heeft ons een mail gestuurd met een hele waslijst aan vragen en om een geheel plantenbestand en vissenbestand en welke bodem etc samen te stellen.

Ik heb aangegeven dat wij hier inderdaad niet aan gaan beginnen en dat wij bereid zijn om specifieke vragen over planten te beantwoorden, gezien wij deze verkopen. Vragen over andere producten zoals co2 systemen, vissen, voedingsbodems, verlichting etc kunt u het beste terecht bij de partijen die dit verkopen, of inderdaad zelf googlen.

Wij willen niet alleen verkopen, maar ook adviseren. Maar ook wij hebben maar 24 uur in een dag en kunnen dus niet u de gehele hobby uitleggen.

Bestel hier al jaren.

Bestel hier al jaren.
Nog nooit klachten gehad, de keren dat het niet zo goed ging(kan altijd eens gebeuren) is dit netjes opgelost geworden

19 februari 2022

Heb planten besteld bij aquarium had het al eerder bestel maar hoop dat ze aan de woord houden Heb al 3 dagen code post maar wordt niet verstuurd wacht af of dat nu wel doen 123…

Heb planten besteld bij aquarium 123 betaalt en nooit geleverd emails gestuurd en meerdere keren gebeld krijg geen gehoor op mails en telefoon word niet opgenomen Bestel hier niets kijk uit u word opgelicht bij aquarium 123

3 februari 2021

Antwoord van Aquarium123

Inmiddels contact gehad met meneer en er was inderdaad wat verwarring omtrent zijn bestelling die hij dacht al enkele weken geleden te hebben geplaatst maar deze was van 1e van deze maand. (moment van schrijven is de 5e) Door de drukte (i.v.m. corona) lopen we wat achter op bestellingen en ook e-mails. ongeveer 1 a 2 dagen. Wel staat dit duidelijk op meerdere plekken op de website aangegeven om de verwachtingen aan te passen op onze gebruikelijke verzend snelheid. We zijn er uiteraard niet op uit om iemand op te lichten.

Onze trustpilot score niet goed omdat wij geen zaken doen met trustpilot en alleen eigenlijk alleen de ontevreden mensen hier een bericht plaatsen, al onze revieuws van onze klanten vind u hier, dit geeft een beter beeld: https://www.feedbackcompany.com/nl-nl/reviews/aquarium123/

Ik zou nog terug komen op de verkeerde…

Ik zou nog terug komen op de verkeerde levering van de bestelde planten.
Reacties op mail liepen wat traag door drukte bij 123aquarium maar uiteindelijk hebben zij het bedrag verrekend tussen de eigenlijk bestelde planten en de werkelijk geleverde planten en terug gestort.
Dus gelukkig heel netjes dat dat terug betaald is.

2 februari 2021

Antwoord van Aquarium123

Bedankt voor de terug koppeling, het is inderdaad erg druk en daardoor verloopt het contact wat trager dan gewoonlijk. We doen er alles aan om dit op te lossen.

Ik had planten besteld

Ik had planten besteld, maar heb er 5 te weinig gekregen. Ik kan niemand bereiken, en er wordt ook niet beantwoord op mails die verstuurd zijn. De planten die ik wel heb gekregen zien er wel goed uit. Spijtig dat er niet correct gehandeld is geweest, anders zou ik dit bedrijf wel aanbevelen. Ik hoop dat ik de overige plantjes nog toegestuurd krijg of tenminste mijn geld nog terug krijg.

14 december 2020

Antwoord van Aquarium123

Deze klant heeft uiteraard netjes zijn geld terug gehad

planten besteld...krijg ik een mail dat…

planten besteld...krijg ik een mail dat het druk is bij postnl en dat het langer kan duren..zeg dan dat ik dan liever heb dat ze op maandag versturen ivm het weekend...nee hoor gewoon op vrijdag versturen ...volgens postnl komt het op z'n vroegst pas dinsdag..zo jammer dit..klanten zijn niet erg belangrijk voor dit bedrijf..eerste en laatste keer dat ik hier besteld heb !

6 november 2020

Antwoord van Aquarium123

Op de bestelpagina staat duidelijk dat er geen verzenddag kan worden gekozen, dit doen wij omdat wij anders elke bestelling moeten controleren hierop en door de enorme drukte levert dit extra vertraging op. Voor u misschien onhandig maar het zorgt er wel voor dat andere klanten sneller hun bestelling krijgen.

tip: Als u uw bestelling na het weekend verzonden wilt hebben kunt u het beste in het weekend bestellen en niet de week ervoor.

Bestel hier niks !!!!!!

Wat een butzaak er wordt NIET gereageerd op mails, apps of telefoontjes nul komma nul communicatie en ik weet nog steeds niet na 2 dagen of er uberhaupt wel iets verstuurd gaat worden..gelukkig met de creditkaart betaald zodat ik mn geld gewoon terug krijg indien er iets mis gaat..BESTEL HIER NIETS!!!!!!!

27 juli 2020

Trage levering

Donderdag besteld, vandaag nog geen enkele reactie. Na 3,5 werkdag zou je verwachten dat er wat verstuurd is en/of er via de mail gereageerd wordt dat iets niet op voorraad is. Bestelling betrof geen planten met langere levertijd. Hopelijk wordt het alsnog binnenkort uitgeleverd, zit om 2 van de artikelen verlegen.

12 mei 2020

Geen klantenservice aanwezig.

Ik had laatst een bestelling gedaan bij aquarium123. In eerste instantie voor een paar planten. Daarnaast kocht ik nog wat plantenvoeding en wat esha optima. Ik had op maandag mijn bestelling gedaan en kreeg netjes woensdag een mail dat de order in behandeling was en dat ik tussen 20:00 en 8:00 een track en trace code zou krijgen. Alleen die track en trace code kreeg ik niet. Vrijdag heb ik toen geprobeerd om contact op te nemen via whatsapp met de klantenservice. Toen ik geen reactie kreeg heb ik het ook nog geprobeerd via de mail maar daar heb ik tot op heden nog geen reactie op gekregen. Ik kreeg wel de volgende week dinsdag, toen ik die mail al had verstuurd, van aquamundo een mail met de track en trace code. Gelukkig heb ik wel mijn spullen gekregen want ik denk niet dat ik anders mijn geld had terug kunnen halen. De klantenservice is onmogelijk te bereiken.

De spullen die ik heb gekregen apart van de planten ben ik zeer tevreden over. Echter had ik vijf planten besteld, alleen kreeg ik er drie. Kan natuurlijk gebeuren als de voorraad op is, en er stond bij de order dat het geld van de overige planten terug gestort werd. De planten die ik heb gekregen ben ik alleen niet echt tevreden over. 1 van de bakjes was keurig gevuld met een ruccia flutans alleen de andere bakjes, overigens dezelfde planten, zaten nog niet eens voor een kwart vol. Het leek wel of dat het overige was en dat ze dat maar hebben willen verspreiden om zo toch nog drie bakjes te vullen. De kwaliteit van de planten waren echter op het oog goed.

2 april 2020

Top service

Voor de 3e maal heb ik een bestelling geplaatst bij aquarium123. Helaas was de bestelling niet volledig. Maar na een telefoontje heb ik vandaag het restant vandaag binnen gekregen. Top service aquarium123!
Ik kan jullie alleen maar aanbevelen.

15 februari 2020

Misleiding en dubbele prijs betalen.

Ik bestelde een aquariumplant a.d.h.v. de afbeelding. Er stond geen info bij, slechts de prijs, 9,85 euro.Ik klikte op het winkelwagentje en er verscheen een rondje op de afbeelding wat ik zag als een in bewerking nemen van de bestelling. Ik ging naar betalen en de bestelling was een feit. Nog steeds geen info gezien m.b.t. deze plant. Toen ik de bestelling uitpakte bleek niet de plant te zijn geleverd maar een klein knolletje waar ik dus de plantprijs van 9,85 euro voor had betaald.Toen ik daar bezwaar tegen maakte tegen deze misleidende afbeelding en verkoop kreeg ik te horen dat ik dan maar bij de concurrentie moest kopen. Op het internet kwam ik drie verkopers tegen die 3,50 tot 5,75 euro ( met blad) vroegen voor zo'n knolletje wat volgens aquarianen die ik sprak een normale prijs is.Ik ben benieuwd of er na plaatsing van dit negatieve review opeens een aantal positieve reviews verschijnen zodat dit review naar de achtergrond verdwijnt. Dat schijnt voor te komen.

7 januari 2020

Beste Lezer,

Ik hoop niet dat het bericht van de heer van Ommen u afschrikt om eens bij ons op de website te kijken. Wij nemen altijd onze klanten zeer serieus en behandelen klachten zo goed mogelijk. Deze meneer is zeer onredelijk en verwachte zijn bestelling die op oudjaarsdag geplaatst was de zelfde dag nog in huis. Omdat dit zo om de website staat, meld hij ons. De heer kan moeilijk begrijpend lezen en is niet voor rede of uitleg vatbaar en blijft e-mails sturen met telkens een andere klacht.

Het is inderdaad mogelijk om bij ons om een product via de snel bestellen knop te bestellen. In de supermarkt kunt u ook producten afrekenen zonder de verpakking te lezen. Op de product pagina staat heel duidelijk dat deze knolplant wordt geleverd met enkele sprietjes.

We zijn meerdere malen met de heer in gesprek geweest en uiteindelijk is voor ons het besluit er geweest om hem te "ontslaan" als klant en meneer mag zijn zaken elders doen zodat wij onze tijd kunnen stoppen in redelijke klanten. Wij stoppen veel tijd en energie om goede service te verlenen, maar er is een grens. Ik hoop dat meneer zijn tijd leert stoppen in een beetje te genieten van het leven. Er zijn veel lekkerdere dranken dan azijn.