Jeg har altid været virkelig glad for at træne i Arca med kompetente trænere, søde medlemmer, samt meget forstående og rare folk på kontoret hos Arca. Jeg er desværre endt i nogle svære og alvorlige... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været en del af Arca siden begyndelse af 2026, og jeg synes bestemt det har været en god oplevelse. Holdene er overskuelige, så instruktørerne netop har tiden til at guide hver enkelt,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Elsker ARCA! Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støtt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Altid god træning i værkstedet! Jeg har trænet i forskellige fitnesscentre gennem 25 år, men virkelig fået et nyt syn på helhedsorienteret træning hos Arca. Med fokus på mobilitet, styrke og cardio, e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Arca er Danmarks største udbyder af holdtræning af meget høj kvalitet. Vores tilgang til træning er unik og vi tror på, at du bliver bedre, sundere og stærkere af at træne med os. Arca betyder box på latin. En box er meget mere end et træningscenter og her er vi fælles om at træne. Fælles om at udfordre kroppen, lege, løbe og svede. Vi er ikke et fitnesscenter. Her er ingen spejle, ingen instruktør med mikrofon og ingen, er overladt til sig selv. Arca startede vi, da vi drømte om bedre og sjovere træning end hvad du kan finde i de gængse fitnesscentre – og fordi det ikke passede ind i deres verden. Vi ville bevæge os, uden at blive begrænset af æstetik, maskiner og monotone workouts. Derfor er dét, vi laver hos Arca ikke noget, du finder andre steder. I dag dukker tusindvis af medlemmer op hver dag op og træner, og selvom vi nu er at finde i alle de større danske byer, er det stadig din lokale box, du træner hos. Vi tilbyder ubegrænset træningsmuligheder i alle boxe og du bliver altid taget godt imod, uanset hvilken box, du træder ind i. Hver eneste box omfavner det helt særlige træningsfællesskab, hvor du kender din træner og hilser på ham og hende, du træner side om side med. Kom ned og træn med os i en af vores 20 boxe i Danmark.
Geschreven door het bedrijf

Denemarken

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk træning, super motiverende coaches og en fed, energisk atmosfære. Kan klart anbefales til alle, der vil udfordre sig selv!

Antwoord van Arca
Very good client service and many classes during the day.

Antwoord van Arca
Gode programmer og community feel. Søde mennesker på holdene og gode trænere. God kundeservice hvis der skulle opstå problemer med check in eller andet.

Antwoord van Arca
Virkelig god service hele vejen rundt. De går virkelig den ekstra mil, hvor mindre havde været tilfredsstillende - men den her kundeservice er bare genial!

Antwoord van Arca
Super fast and efficient service, thanks!

Antwoord van Arca
Signed up on a day when my brain was working at 50% at best. When I tried to access my account nothing seemed to work because, due to 50% brain power, I had signed up with the wrong email address. Customer support was able to help determine the issue and promptly changed it to the right one. I will live to powerlift another day!

Antwoord van Arca
Som nyt medlem er det super at få hurtig hjælp til spørgsmål mv. - kan klart anbefales.

Antwoord van Arca
Super god service, jeg fik kombineret en gammel profil med en ny således, jeg kunne blive en del af JO:GA også.

Antwoord van Arca
Har været medlem af Arca i 7+ år. Kundeservicen er altid i top - både hurtig og super til at lytte, når der er problemer.

Elsker ARCA!
Den beste beslutning jeg har taget å bli med min kollega på en Wod a friend trening! Sjov og lærerikt fra første trening og man merker progressjon ret hurtig! Hyggelig miljø og støttende og dyktige trenere!!
Kommer til å savne det så meget når jeg er væk i et år på utenlandsreise, men gleder meg allerede til å komme tilbake!!

Antwoord van Arca
Super professionelle trænere, alle niveauer supporteres, stærk holdånd og kampgejst, alle kan være med trods niveauforskelle og alt bliver forklaret undervejs.

Antwoord van Arca
Kæmpe ros i Arca’s retning!
Dygtige og engagerede instruktører, samt gode og rene faciliteter gør det til en fornøjelse at træne i Gøglerskolen gang på gang.😊

Antwoord van Arca
Super søde til at annullere bøder når man har en god grund til at man ikke kunne møde op til træningen

Antwoord van Arca
Opdateret anmeldelse af ARCA. Vær opmærksom på at stedet ikke er et motionscenter i gængs forstand. De kalder det selv for "funktionel træning".
Søger du et motionscenter som man normalt opfatter betydningen af dette ord, så er dette ikke stedet for dig.

Antwoord van Arca
Best CrossFit community in Copenhagen.
Great boxes and amazing coaches and managers!

Antwoord van Arca
Patrick was EXTREMELY helpful. He listened/read and understood my wishes. He took the time to give me the best options and was always quick with his solutions. I was super happy to have had him help me.