Bedrijf heeft geantwoord
Arken Zoo har ett brett utbud av foder, godis, leksaker, utrustning och tillbehör till hund, katt, smådjur, fisk och fågel. Vi sätter djuret i centrum och erbjuder därför produkter och service som vägleder dig till det som är bäst för ditt djur. Oavsett om du handlar i någon av våra många fysiska butiker eller online kan du känna dig trygg och veta att ditt husdjur får det som är mest passande för just er. Tvivla inte att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring oss eller våra produkter! Vår kundtjänst når du via chatt, mail (kundtjanst@arkenzoo.se) eller telefon (010 - 490 62 55).
Frösundaviks allé 1, 16970, Solna, Zweden
Heeft 48% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag vill varna andra konsumenter för Arken Zoos inkonsekventa returvillkor i Solberga/Strängnäs.
Trots att butiken uppmuntrar kunder att låta hundar prova bäddar direkt i butiken, nekas retur på en hundbädd som endast är provliggad hemma med motiveringen att den anses "använd". Att en vara som testats på exakt samma sätt som i butiksmiljön plötsligt tappar sitt returvärde när det sker i hemmet är helt orimligt och skapar en stor ekonomisk risk för kunden.
Jag har redan varit i kontakt med Arken Zoos centrala kundtjänst, men de bollar bara ärendet tillbaka till den lokala butikschefen och regionchefen som redan nekat returen. Det finns noll vilja att lösa problemet eller ta ansvar för ett bristande kundbemötande. Istället hänvisas jag till att själv sälja produkten vidare privat.
Jag har nu lyft detta till högsta ledningen centralt och kommer att driva ärendet vidare via Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Jag har även etablerat kontakt med Strängnäs Tidning för att belysa hur dessa otydliga villkor drabbar lokala konsumenter.
Välj en annan butikskedja om ni värdesätter tydliga villkor och professionell service.
Uppdatering: Då Arken Zoo vägrade lyssna på logik eller se mina bildbevis har min bank nu gett mig rätt och återfört pengarna. Tråkigt att det krävdes en internationell bankdispyt för att lösa ett enkelt ärende pga. prestige hos lokal ledning.

Antwoord van Arken Zoo
Otroligt nöjd kund, gör alla mina inköp hos Arken Zoo Etage, Trollhättan. Får alltid fantastiskt bemötande. Inte minst vill jag berömma Elin som tar hand om min hund på bästa sätt vid klippning, bad och kloklippning.
Med vänlig hälsning,
Prosper med husse.
ni skriver man får gratis frakt för över 499 kr ,inte något om att man ej får det hemskickat,jag handlade för över 550 kr men skulle då handla för omkring 600 kr för att få varorna hemskickade,blev djäkligt förbannad o strök alla varorna ,ingen information alls i början utan kom då jag skulle betala,jag ville ta bort mig som medlem men då skulle ni kontaktas o mycket svåra få tag i ,gör ett enklare sätt så jag kan stryka mitt medlemskap ,tack

Antwoord van Arken Zoo
I felt discriminated against. Based on only one blood test, they decided my young British Shorthair should be euthanized. When I refused, the clinic sent five police officers to my home and took my cat by force. Their behavior was cruel and inhumane. Please stop going there😭😭😭😭

Antwoord van Arken Zoo
Man skall byta foder till hunden, då går dem ut med att man får garanti och får lämna tillbaks fodret om det inte passar hunden. Mina hundar började kräkas efter ett tag. Gick till arken zoo böckebol, då fick jag inte det. Så tro inte på det dem säger, stämmer inte !

Antwoord van Arken Zoo
Kundservicen är tyvärr mycket bristfällig. Jag har handlat här flera gånger tidigare, men denna gång fick jag en produkt som redan var defekt vid leverans (en leksak där en del satt löst).
Trots att jag skickade bild och tydligt förklarade problemet har kommunikationen varit svår, och ärendet har dragits ut i onödan. Jag upplever inte att man läser eller tar till sig det som skrivs, vilket gör processen frustrerande.
Det är synd, då jag annars varit en återkommande kund, men denna upplevelse gör att jag tvekar på att handla här igen.

Antwoord van Arken Zoo
Otrevlig och oengagerad personal. Den ena står och pratar i telefon i privata ärenden och den andra står och hänger vid kassan och tittar på sin telefon. Inte ett hej, inget erbjudande om hjälp och när jag frågade efter hjälp så kändes det hur besvärande det var att behöva hjälpa mig. Tidigare hade de jätte trevliga tjejer som jobbade där men nu vet jag inte vad de har anställts för personal och vart de andra tagit vägen. Besöker aldrig med arken zoo i Knalleland.

Antwoord van Arken Zoo
Jag förväntar mig att om man erbjuder kloklipp har man personal som vet hur man klipper klor. Inte klipper mitt i pulpan, säger oj han är stressad vi provar igen och tänker sätta munkorg för han biter. Han är 6 år och har alltid varit väldigt duktig och nu munkorg?! Jag bara NEJ ingen munkorg Tog min hund direkt därifrån, ser att det blöder från baktassen. Så klart han skyddar den & ni vill munkorg? Lär er klippa istället.Han slickar konstant på sin tass, för pulpan klipptes. Jag kommer ALDRIG handla ngt, lämna min hund för kloklipp eller ngt annat. Så så dåligt!!!

Antwoord van Arken Zoo
Mycket att välja på men har inte det foder vi vill ha till våra katter
Klipperiet i nyköping arkenzoo dog killers. Hunden fick epilepsi anfall och personen som klippte hunden rådfrågade inte vetrinär som var 5 meter ifrån. Resultat hunden fick somna in. Tack så mycket😡

Antwoord van Arken Zoo
Inte bra i nordstan göteborg vi va flera som ville köpa fågelmat men det var slut och tjejen i kassan visste inte när det skulle komma in...hon hade ingen aning..
Dom vill att man ska vara medlem ,erbjudande mm hur ska man kunna handla när det inte finns saker inne ?dåligt organiserat och dåligt bemötande.
Sista gången jag sätter min fot där...

Antwoord van Arken Zoo
Vi är mycket missnöjda med vårt senaste besök hos hundfrisören i Farsta.
Vi brukar normalt gå till Sandra i Orminge och har alltid varit väldigt nöjda med både bemötande och resultat där. Tyvärr var hon uppbokad fram till april, vilket gjorde att vi denna gång valde Farsta.
Inför klippningen var vi mycket tydliga med att det rörde sig om en valp och att han inte skulle klippas kort. Trots detta blev han klippt mycket kort, helt i strid med våra instruktioner.
Efter klippningen upptäckte vi dessutom tydlig hudrodnad och irritation i ett mycket känsligt område, något som inte fanns innan besöket. Detta upplevdes som både obehagligt och oroande.
Med tanke på priset (1.865kr) och våra tidigare mycket goda erfarenheter av Arken Zoo är detta en stor besvikelse. Upplevelsen och resultatet var inte acceptabelt.
Vi hoppas att detta tas på allvar och att rutiner ses över, särskilt när det gäller valpar.

Antwoord van Arken Zoo
Har aldrig haft problem med leverans, lämna tillbaka eller byta produkt. Varberg arken zoo har alltid varit grymma, hjälpt till å tagit sig tid å hjälpa en med mat till hund som har autoimmun sjukdom å kronisk gastrit. Har kommit å köpt mat som ja fått lämna tillbaka å köpt ny flera gånger på kort tid å det har inte ens varit sura miner🙏😊
Beställde Basic Paws Fleece Hundskor Svart 4-pack.
Bilden stämmer inte med varan. Skulle vara två kardborrspännen på varje sko, var bara en. Största problemet är att skorna var för små. Kollade tabellen för storlek och beställde xs som sa de var 5,5cm i bredd. De var bara 4cm. Vetzoo har samma vara samma bild men en annan storlekstabell.

Antwoord van Arken Zoo
Klagomålet gällde "51 Degrees North Adventure Kombinerad Hundjacka och Hundsele " som enligt spec. ska vara regnskyddad men inte är det på något sätt. Arken Zoo har svarat, men Hotmail filtrerar ibland bort mail utan orsak, vilket gjorde att jag inte fick svaret. Kundtjänst har nu erbjudit mig 20% rabatt, vilket är en OK respons. Jag ändrar därför min score.

Antwoord van Arken Zoo
Detta var utan tvekan den sämsta mottagning jag varit på för kloklippning. Min hund blev livrädd och fick ett snöre runt halsen, vilket bara ökade paniken. Slarvig klippning trots kunder måste hoppa in och hjälpa att hålla fast sin hund. Personalen som har valt fel yrke gav godis först efter den kaosartade behandlingen, inte under. Aldrig igen.

Antwoord van Arken Zoo
Lillebror tackar för födedags presenten! Synd att man inte kan ladda upp en video. En boll man lägger godis i. :) trevlig personal :)

Antwoord van Arken Zoo
Många bra produkter och en tydlig hemsida. Tycker alla mina beställningar, från köp till leverans går enkelt och smidigt! Alltid bra deals inför jul med fina leksaker och godis till mina katter.

Antwoord van Arken Zoo
Otroligt trevligt och kunnig personal! Är supernöjd!

Antwoord van Arken Zoo
Lees meer over geverifieerde reviews.