Genial webshop med det lækreste træningsudstyr. Har handlet der flere gange. Varerne kommer hurtigt og kvaliteten er høj. Jeg har også haft kontakt med deres kundeservice i forbindelse med tvivl o... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bästa knäsleevsen jag testat (och de är många genom åren!) Sitter på plats hela passet även över hala tights. Stasar inte i knävecket. Hoppas silikonet är hållbart och fortsätter ha funktionen k... Toon meer
Fantastiska grips! Beställde anti slip grips pro och är förundrad över hur inte alla inom crossfit använder dessa. Plötsligt kunde jag hålla större set i riggen unbroken. Värda vartenda krona! Föruto... Toon meer
Jeg har gennem tiden bestilt flere forskellige produkter fra Arox, og hver gang er varerne blevet leveret hurtigt og i høj kvalitet. De få gange, der har været udfordringer, har jeg oplevet servic... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Ho arox udvikler vi Cross- og funktionelt trænings udstyr til fordelagtige priser. Vi er en virksomheds som er stiftet af danske atleter og som bestræber os efter at levere lækkert udstyr til alle som ønsker en aktiv livstil.
Contactgegevens
skolegade 7, 8000, Århus, Denemarken
- 1996.andersen@gmail.com
- aroxfitness.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Fornøjelse igen igen
Det er altid god service, helt vildt hurtig levering (fik det dagen efter) og så er udstyret altid bare i orden, man kan aldrig gå galt i crossfit når man køber Arox💪🏻
God hjemmeside
God hjemmeside , glæder mig til at prøve produkterne til træning!
Super hurtig levering!
Ville have ønsket at der var levering til EU da jeg bor i Holland, men kunne heldigvis få det leveret til mine forældre.
God kvalitet på produkterne
Altid en god oplevelse.👍🏻
Lækkert træningstøj og godt udstyr fra…
Lækkert træningstøj og godt udstyr fra Arox! Kan helt sikkert anbefales 😍
Alt var helt perfekt
Alt var helt perfekt. Udstyr i topkvalitet og virkelig god service.
God telefon support
God telefon support. Hurtig levering. MEN man bliver udmattet af at bruge produkterne ;-)
Hurtig levering og top glad for min…
Hurtig levering og top glad for min vare. Jeg har købt et par pro grips til min styrketræning og det er en kæmpe fornøjelse, at have godt, skridsikkert udstyr. Samtidig med, at disse stabiliserer mine håndled, så de ikke er så udsatte ved tunge løft. Kæmpe anbefaling.
Bästa knäsleevsen jag testat (och de är…
Bästa knäsleevsen jag testat
(och de är många genom åren!)
Sitter på plats hela passet även över hala tights. Stasar inte i knävecket.
Hoppas silikonet är hållbart och fortsätter ha funktionen kvar läge.
Såg små ut vid första anblick, men passade perfekt, jag beställde enligt storlekstabell 👌
Fantastiska grips
Förutom det så levererades de inom en vecka - perfekt timing inför Open.
Quick delivery and good quality…
Quick delivery and good quality product. It has been my 3rd order and it never disappoints.
Intet svar på reklamation
Rigtig fin oplevelse indtil jeg reklamerede over nogle grips.
Jeg har sendt +8 beskeder uden at modtage noget svar overhovedet.

Antwoord van Aroxfitness
Lyn hurtig levering og god kundeservice.
Lyn hurtig levering og god kundeservice.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. Bestilte straps og de kom allerede dagen efter.
Strapsene er kanon. Indbygget pude ved håndleddet.
Der var god service og svar på…
Der var god service og svar på spørgsmål inden købet. Mit jump rope kom hurtigt. Det ene håndtag kører ujævnt og kan spinne i meget kortere tid end det andet der kører jævnt.
Hvad kan jeg forvente?

Antwoord van Aroxfitness
super nemt og hurtig levering
super nemt og hurtig levering
Fitting and comfortness
Sizing is really god and fits according to the description. The material is really nice and makes it easy to workout with and also wear in Daily life as well. The Texture is nice and clean if you like it just as a color and the logo is clean. The clothes is really comforting and doesnt give any pain.
Hurtig og godt svar på mail
Hurtig og godt svar på mail! Bestilte desuden torsdag eftermiddag, kunne allerede hente pakken fredag! Ud fra denne ene oplevelse vil jeg være en tilbagevendende kunde!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.