Jeg skulle bruge lidt råd og vejledning til valg a grips. Jeg havde selvfølgelig læst deres gode guide på forhånd, men havde nogle flere spørgsmål. Her fik jeg professionel og ikke mindst personlig rå... Toon meer

Fin shorts til træning og hjemme. Dog burde formen/designen på lommerne måske genovervejes da en mobil ikke rigtig kan være der. Evt. dybere lommer, smallere åbning eller lynlås? Jeg er stoppet med a... Toon meer

Købte et sjippetov da jeg dyrker kampsport og kvaliteten skuffede ikke. Jeg valgte at afhente selv i Aarhus og alt gik som smurt. Skulle jeg komme med en enkelt konstruktiv kritik så ville det være fe... Toon meer

Jeg har købt den fedeste yogamåtte hos Repbasics. Ikke nok med, at den ser cool ud, så er den også let i vægt, har en super holdbar bærestrop og et fantastisk greb. Jeg har haft forskellige kork-mått... Toon meer

1. Sportkledingfabrikant
  2. Sportwinkel
  3. Sportkledingwinkel

Repbasics hjælper dig med at vælge ansvarligt, når du skal købe dit træningstøj eller -udstyr. Vi bruger kun de bedste materialer til vores produkter og samarbejdspartnere som støtter op om de samme ting som vi selv gør.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Gode priser og godt udvalg⭐️

Nem hjemmeside at navigere på. Gode beskrivelser for de flere varer. Hvis man er nybegynder er det bare så vigtigt at man kan læse om udstyret matcher ens niveau/behov. Gode priser og godt udvalg ⭐️

1 december 2025

29 augustus 2025
Logo Repbasics

Antwoord van Repbasics

Hej Michael.

Tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at du lægger en ordre en fredag morgen, og ordren ligger klar til afhentning lørdag formiddag i pakkeboksen.

Hvorend vi gerne vil, så kan vi simpelthen ikke levere hurtigere end dagen efter ;-)

God dag.

/Mikkel